Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Naravno da ne , ja nista loše nisam rekla o svom mužu, to su tvoje projekcije. Niti sam ja bila agresivna, samo se nasmejala tvojim glupostima i metodama o načinu odabira devojke. I i dalje je smešno. A tek te nikako nisam uporedila sa svojim mužem, posebno što si ti na svaki nacin daleko svetlosnim godinama od njega, jer moj muž bi uvek prihvatio svačije dete , čak i dete sa ulice i odgajao ga i to nikada ne bi uticalo na njegovu muškost. I sam ima dete iz prvog braka , ja nisam imala decu.kad smo se upoznali niti sam bila udata , tako da su komentari od nekoga ko, očigledno, nema decu, bezveze sasvim
P nije. Vidis da si se odmah izlanula u vezi muza. Kao sto vidis, vrlo dobro su mi dobre metode. Sad se samo vadis uvredama i histerijom. Waaa ti si svetlosnim godinama od mog muza. Haha

P nije. Vidis da si se odmah izlanula u vezi muza. Kao sto vidis, vrlo dobro su mi dobre metode. Sad se samo vadis uvredama i histerijom. Waaa ti si svetlosnim godinama od mog muza. Haha
nije te uporedila sa muzem ali si svetlosnim godinama daleko od njega
a ta udaljenost je inace izvedena iz neuporedjivanja :D

zene i logika
nikako ne idu zajedno :O

Ma sad se cupa uvredama i napadom.
A pazi sklop licnosti:
Znaci ni onlajn ne moze a da ne lane i pominje svog muza. Van konteksta, niko je nije ni pitao. A i da je pitao, postoji samo jedan odgovor: ne tice te se.

Mogu misliti kako to izgleda uzivo. Drugarice, mama, sestra, komsinice, kolege koleginice, decko iz kafica, uuuuu moj muz vaki, moj muz naki. Za jedne je super a za druge je uzas. Zavisi od potencijala :D

Zamisli takvu ozenis.

Ma sad se cupa uvredama i napadom.
A pazi sklop licnosti:
Znaci ni onlajn ne moze a da ne lane i pominje svog muza. Van konteksta, niko je nije ni pitao. A i da je pitao, postoji samo jedan odgovor: ne tice te se.

Mogu misliti kako to izgleda uzivo. Drugarice, mama, sestra, komsinice, kolege koleginice, decko iz kafica, uuuuu moj muz vaki, moj muz naki. Za jedne je super a za druge je uzas. Zavisi od potencijala :D

Zamisli takvu ozenis.

ne zna sta hoce
a i da zna
nece ni kako ona hoce
a i da hoce, ni tad ne bi htela

bitno je da se malo svadjucka i isprovocira nekakvu reakciju i time sebi da nekakvu afirmaciju a ni sama ne zna zasto :D

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Мени је битно да "кликнемо" нас двоје.
Али не једносмерно, него да се и ја њој допаднем.
А после...све је ствар договора...
и мора човек да се научи толеранцији, ако није већ пре...
без тога нема ничега.
А то, шта је било у прошлости, уоште ме не занима...
ако је здрва и права, и жели да живи са мном, то је све што треба да знам.

Ja sam se izlazila što sam rekla da moj muž kaže da sve žene zvocaju ? Pa, to kaže otprilike svako muško na Balkanu :D nikoga ja ne vredjam, molim te, moje tako

Ja sam se izlazila što sam rekla da moj muž kaže da sve žene zvocaju ? Pa, to kaže otprilike svako muško na Balkanu :D nikoga ja ne vredjam, molim te, moje tako
Tako je sad si lepo muza uokvirila u neotesanog balkanca i tako opravdala svoju tragediju. Nisam ja kriva sto sam se udala za balkanca fazon.

nije te uporedila sa muzem ali si svetlosnim godinama daleko od njega
a ta udaljenost je inace izvedena iz neuporedjivanja :D
Do tad kad je to napisao nije ga uporedila sa svojim mužem. Niti je loše pričala o njemu.
Uporedila ga je posle tog posta kad se već sam poturio i isprojektovao.

Ne izmišljajte i ne opankavajte ženu izvrćući to što je iskreno i nesmotreno, ne znajući da je došla u muški zmijarnik, napisala detalj iz ličnog života. (što biste zlobno rekli - izlanula se)

@Bjankilina , vidi ovo: ne mogu oni da podnesu kad dirneš u njihov stav. To je kao da si im osporila postojanje.
Mora da ti uzvrati uvredom, ličnim napadom, izmišljanjem, tračerenjem, agresijom...i na kraju čoporašenjem.
Uhvatiće se za nešto i onda će da se osvetoljubivo krevelje i razvlače te na tri strane.
To je standard. Ne ulazi u komunikaciju s njima, ignoriši, nema to kapacitet za konstruktivan razgovor.

Poslednja izmena:
P ne ono sad joj je muz balkanska svinja. I mi sad kao treba da to iskuliramo. Da joj se divimo zapravo zbog toga. Pismo podrske i hvale da joj posaljemo?

To je ono djentlmenstvo sto se propagira. Ona ce svaku svoju licnu odgovornost da odbaci i posledice loseg karaktera i svali na njega a on ce da bude djentlmen i izvinjava svetu se zbog njenog lupetanja.
Kao izvin'te ljudi, zena mi je... Ono...
A ona ce da nakiti tri prezimena ko spanska grofica: ugljasic vodenicic vazdusih Vatrostalka, piskinja, poeta i borac za cilj: kako sam sistematski unistena od balkana a ja? Otkud ja tu? Ja fakultet.
:D

Do tad kad je to napisao nije ga uporedila sa svojim mužem. Niti je loše pričala o njemu.
Uporedila ga je posle tog posta kad se već sam poturio i isprojektovao.

Ne izmišljajte i ne opankavajte ženu izvrćući to što je iskreno i nesmotreno, ne znajući da je došla u muški zmijarnik, napisala detalj iz ličnog života. (što biste zlobno rekli - izlanula se)

@Bjankilina , vidi ovo: ne mogu oni da podnesu kad dirneš u njihov stav. To je kao da si im osporila postojanje.
Mora da ti uzvrati uvredom, ličnim napadom, izmišljanjem, tračerenjem, agresijom...i na kraju čoporašenjem.
Uhvatiće se za nešto i onda će da se osvetoljubivo krevelje i razvlače te na tri strane.
To je standard. Ne ulazi u komunikaciju s njima, ignoriši, nema to kapacitet za konstruktivan razgovor.
bukvalno necu ni da pokusam da ti objasnim
jer mislim da nema neke poente i da je besmisleno angazovati se oko toga

ali svakako je zanimljiv odabir reci
ZMIJARNIK
NAPAD
IZMISLJANJE
TRACARENJE
AGRESIJA
UVREDA

a sve navedeno vidimo u tvom pisanju

da ne idemo dalje od agresije

gde ti u mom pisanju vidis agresiju ?
ne moras da odgovoris i onako nemam nameru da se raspravljam sa tobom obzirom da nalazim da je besmisleno da ti objasnjavam

a kada ti neko to napise, po meni to je bas porazavajuce za toga kome je tako nesto napisano :(

Tako je sad si lepo muza uokvirila u neotesanog balkanca i tako opravdala svoju tragediju. Nisam ja kriva sto sam se udala za balkanca fazon.
Jok, neistina , činjenica je da sam se udala za balkanca, nigde nisam spomenula da je neotesan, niti da smatram da su balkanci neotesani , opet tvoje projekcije. Isto sam mogla da kažem da svi muškarci generalno smatraju da žene zvocaju , pa bi ispalo da smatram da su svi muškarci širom sveta neotesani

Jok, neistina , činjenica je da sam se udala za balkanca, nigde nisam spomenula da je neotesan, niti da smatram da su balkanci neotesani , opet tvoje projekcije. Isto sam mogla da kažem da svi muškarci generalno smatraju da žene zvocaju , pa bi ispalo da smatram da su svi muškarci širom sveta neotesani
Pa to je tipicna izjava. Balkanski muskarci su sovinisti i mizogini. Sve zene su iste i to. Nemoj sad kao ti si to pogresno shvatio. Ne bi ti koristila balkan u kontekstu kao da nemamo pojma sta to znaci.

Bjankilina da.
Evo ovako, da ti dam sansu da se izvuces iz ovoga. Znaci da ispadne na kraju ok. Ako to zelis i bitno ti je.
Nabroj 3x dusevne vrednosti koje te vezuju za tvog muza.
Dakle samo 3. I neka budu istinite, iskrene, ne sturo.
moze i meni 3 lepe osobine koje su striktno vezane za muski pol
a moze i bonus 3 lepe i dobre navike koje su svojstvene muskarcima

ajd cik !

Back