Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
citajuci ljude po forumu vidim da mnogi zele vanserijsku jebacicu ali da je nevina ili ako bas mora sa iskustvom od jednog partnera pre njih :D

Pa zavisi kakve vrednosti gaji. Ako su porodicne, hoce ozb i to, prvo sto cu je pitati je zasti se razvela. I ako razlog nije: muz pogonuo na bojnome polju, klaso se sa medvedom da ih zastiti ili nesto sl, a ako je odgovor: p nije nam islo, nije se dovoljno trudio, nisam bila zadovoljna ili sl, onda tesko da cu da je uzmem za ozb.

Pa zavisi kakve vrednosti gaji. Ako su porodicne, hoce ozb i to, prvo sto cu je pitati je zasti se razvela. I ako razlog nije: muz pogonuo na bojnome polju, klaso se sa medvedom da ih zastiti ili nesto sl, a ako je odgovor: p nije nam islo, nije se dovoljno trudio, nisam bila zadovoljna ili sl, onda tesko da cu da je uzmem za ozb.
Boze kakve sve gluposti ljudi neće da napišu :D a ako je poginuo , a bio je indijanac koji je brzo vozio bez dozvole ?jel onda vredna da je pogledaš ili ipak ne . Ahhahahha koja glupost

I naravno da cu da gledam ko su joj i bivsi momci. Ako su to neki dziberi, debili, neka hvala, jbga. Moze seks i zezanje ali za ozb tesko.
Pratićes njene momke ovako uživo ili ces na fb da sediš i istražujes kakvi su bili? Ili svakog pozoves na kafu, pa onda presudis. Kao curo , prvo kafu sa tvojim momcima bivšim, pa onda sa tobom. Izvini, protokol

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Sada nijedna.
Onomad davno kada sam bio mlad samo dobra dusa.

Nista manje ni više od bilo.kog muskarca
Ne bih rekao.
Ja jednu ti pet.
Drugo odmah si pocela agresivno samnom a do sada ni rec nismo razmenili. Znaci dajes sebi na startu isuvise slobode.
Takodje i sa vredjanjima.
Pa si odmah pocela da me poredis sa svojim muzem i da insinurisas o njemu ruzno. Znaci ne postujes ga.
To dosta govori o tebi. I kao sto vidis ne trebaju mi ne znam kakve mtode i tehnike da provalim drugu stranu.
Evo predvidecu sledecei tvoj korak. Reci ces nesto poput : what ever i povuci se iz razgovora, navodno pobednicki jer si ga prva prekinula. A u stvari...

Ne bih rekao.
Ja jednu ti pet.
Drugo odmah si pocela agresivno samnom a do sada ni rec nismo razmenili. Znaci dajes sebi na startu isuvise slobode.
Takodje i sa vredjanjima.
Pa si odmah pocela da me poredis sa svojim muzem i da insinurisas o njemu ruzno. Znaci ne postujes ga.
To dosta govori o tebi. I kao sto vidis ne trebaju mi ne znam kakve mtode i tehnike da provalim drugu stranu.
Evo predvidecu sledecei tvoj korak. Reci ces nesto poput : what ever i povuci se iz razgovora, navodno pobednicki jer si ga prva prekinula. A u stvari...
Naravno da ne , ja nista loše nisam rekla o svom mužu, to su tvoje projekcije. Niti sam ja bila agresivna, samo se nasmejala tvojim glupostima i metodama o načinu odabira devojke. I i dalje je smešno. A tek te nikako nisam uporedila sa svojim mužem, posebno što si ti na svaki nacin daleko svetlosnim godinama od njega, jer moj muž bi uvek prihvatio svačije dete , čak i dete sa ulice i odgajao ga i to nikada ne bi uticalo na njegovu muškost. I sam ima dete iz prvog braka , ja nisam imala decu.kad smo se upoznali niti sam bila udata , tako da su komentari od nekoga ko, očigledno, nema decu, bezveze sasvim

Boze kakve sve gluposti ljudi neće da napišu :D a ako je poginuo , a bio je indijanac koji je brzo vozio bez dozvole ?jel onda vredna da je pogledaš ili ipak ne . Ahhahahha koja glupost
bivsi partneri govore mnogo
govore sve ono sto se cuti :)
ako tu postoji obrazac, definitivno moze da se predvidi puno.

ja recimo nikad nisam hteo da budem sa nekom ribom posle nekog degenerika
bukvalno ne treba mi to
sta je lose u tome imati kriterijume i birati, ili je to rezervisano ekskluzivno za zene

tako da napokon je ovde konkretno vrlo u pravu

Back