Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

znači puštamo Gana da razvija svoje ženomrzačke priče :)
Mislim da se iz njegovih postova može izvući odličan zaključak kakvi muškarci zaista postoje i danas. Dok nisam došla ovde , nisam ni bila svesna koliko muškaraca postoji koji su daleko od normalnih odnosa, uzajmanog poštovanja, koji ne shvataju suštinu veze, braka, koji žive u nekim deluzijama da su žene niža bića kojima treba gospodar. Neverovatno ali istinito.

u svakom slucaju ja sam glas manjine a koliko sam upucen ovaj forum forsira i propagira demokraticnost kao okosnicu svoje svrhe i suste definicije termina forum

ma ok je to, da sve tako mislis kako mislis, mene licno ne ugroyava, niti sam do sada brisala, samo konstatujem :)

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Ovaj ili-ili izbor je disproporcionalan, trebalo je da pojačaš drugi izbor sa - imala ih je ohoho .
Jer svi će glasati za to drugo, danas je par partnera skroz prihvatljivo, čak poželjno.
U oba slučaja da dobro izgleda, izbor je tad ipak lakši.

prvo me je izvredjala aldaida ili kako vec a sada i paula atakuje na moj integritet
ispunjeni su uslovi da se ovaj napad na mene proglasi orkestriranim i coporativnim
ali necu se predati
da se razumemo
a i sire
Pa dobro, svako ko iznosi svoje stavove treba da računa na to da će biti reakcije na njih
Možda te mi samo bolje poznajemo :)
Kalimero ;)

Ovaj ili-ili izbor je disproporcionalan, trebalo je da pojačaš drugi izbor sa - imala ih je ohoho .
Jer svi će glasati za to drugo, danas je par partnera skroz prihvatljivo, čak poželjno.
U oba slučaja da dobro izgleda, izbor je tad ipak lakši.
Lule, muškarci su ipak vizuelni tipovi tako da to nije nenormalno

Back