- Poruka
- 42.585
Zeza se, znaš ga valjda do sad
Uopšte se ne zeza, nego piše tako da vi mislite da se zeza.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zeza se, znaš ga valjda do sad
Mislim da se iz njegovih postova može izvući odličan zaključak kakvi muškarci zaista postoje i danas. Dok nisam došla ovde , nisam ni bila svesna koliko muškaraca postoji koji su daleko od normalnih odnosa, uzajmanog poštovanja, koji ne shvataju suštinu veze, braka, koji žive u nekim deluzijama da su žene niža bića kojima treba gospodar. Neverovatno ali istinito.znači puštamo Gana da razvija svoje ženomrzačke priče![]()
jel ovo ovo ili je ovo ono eUopšte se ne zeza, nego piše tako da vi mislite da se zeza.
Izvlači kroz postove ono što dobar deo polupismenih muškaraca po zabitima ove naše Srbije zaista misli.Uopšte se ne zeza, nego piše tako da vi mislite da se zeza.
Probaj da ih tumačiš kao satirični prikaz takvih muškaraca...Pa super. Ja znam da postoje i vidim da drže slovo.
mene da zaebavas ne moyesopste je poznato da ja zastupam razlicite stavove po razlicitim pitanjima ovisno o stanovistu
tako da molicu da me se ostavi na miru i da se ne svrstavam i ne etiketiram pogotovo predrasudama tog tipa
ne želimProbaj da ih tumačiš kao satirični prikaz takvih muškaraca...
u svakom slucaju ja sam glas manjine a koliko sam upucen ovaj forum forsira i propagira demokraticnost kao okosnicu svoje svrhe i suste definicije termina forum
to sto si ti nesrecno zaljubljena u mene koji sam alfa muskarac a istovremeno nisi u fokusu mojih interesovanja ne znaci da mozes da dajes sebi slobodu da moje stavove osudjujes bez argumenata, eto tek onako jer si povredjenamene da zaebavas ne moyes![]()
Ovaj ili-ili izbor je disproporcionalan, trebalo je da pojačaš drugi izbor sa - imala ih je ohoho .Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Pa dobro, svako ko iznosi svoje stavove treba da računa na to da će biti reakcije na njihprvo me je izvredjala aldaida ili kako vec a sada i paula atakuje na moj integritet
ispunjeni su uslovi da se ovaj napad na mene proglasi orkestriranim i coporativnim
ali necu se predati
da se razumemo
a i sire
Lule, muškarci su ipak vizuelni tipovi tako da to nije nenormalnoOvaj ili-ili izbor je disproporcionalan, trebalo je da pojačaš drugi izbor sa - imala ih je ohoho .
Jer svi će glasati za to drugo, danas je par partnera skroz prihvatljivo, čak poželjno.
U oba slučaja da dobro izgleda, izbor je tad ipak lakši.
nismo svi iebigaLule, muškarci su ipak vizuelni tipovi tako da to nije nenormalno
ama, dosadno mi da se pišemo više... već sam te pozz kao raspadnjakuuušpaodakle ti ta suluda ideja da svojim intelektualnim kapacitetima mozes da me obuhvatis i tako naivno izjavis da me provaljujes
kao leptir koji se zaleteo na planinski masiv da mu iebe kevu![]()
kuda si posla sa tim starim loncimaama, dosadno mi da se pišemo više... već sam te pozz kao raspadnjakuuušpa