Ortak2
Primećen član
- Poruka
- 804
Ja, očigledno, nisam umela da zakopam.Ne preboli. Zakopa se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja, očigledno, nisam umela da zakopam.Ne preboli. Zakopa se.
Mnoge stvari sam ja zakopala. Možda sam talenat za amneziju.Ja, očigledno, nisam umela da zakopam.
Da li sam zažalila?Nisam....ili vam i nije toliko bitno (u smislu, sve se vremenom preboli).
Potpitanje: oni koji su imali skota za prvog dečka ili prvi put me posebno zanimaju. Kako se osećate (posle toliko vremena)?
Ja pamtim i dobro, ne samo loše, ali na kraju i ono dobro ispadne loše jer je prošlo i nikada više neće se vratiti...Mnoge stvari sam ja zakopala. Možda sam talenat za amneziju.
Ne, ništa drastično. Ali bilo je situacija da se zaljubim ko telka, a onda kad prođe se zapitam-a, šta sam ja to u njemu vidjela?...ili vam i nije toliko bitno (u smislu, sve se vremenom preboli).
Potpitanje: oni koji su imali skota za prvog dečka ili prvi put me posebno zanimaju. Kako se osećate (posle toliko vremena)?
zamisli imas skorpiju za stalnu i vagu napr. za povremeno.
Ne zezajJel se jos nekom setila prva ljubav posle 15 godina da posalje onu stvar i snimak kako tuca drugu devojku?
Jel ti taj prvi bio Riba ili Strelac? oni su ljigavciMa, ne verujem u horoskop...Paulin post mogu da potpišem, a totalno sam drugi znak
@Paula ja sam bik![]()
Ne znam, ne razumem se u horoskop, ja samo znam da sam ja bikJel ti taj prvi bio Riba ili Strelac? oni su ljigavci![]()
to je hot hotJel se jos nekom setila prva ljubav posle 15 godina da posalje onu stvar i snimak kako tuca drugu devojku?