Da li ste ikada zažalili ali baš, zato što ste potrošili i vreme i strpljenje na pogrešnu osobu, ili...

Odlično pitanje...ja sam mislila na emotivnom planu da li je neko bio povređen. Ali ako je nekome seks bio dobar, slobodno neka ubaci.
Meni nije ni mogao da bude dobar jer je bio prvi put. Nisam umela da se opustim.
Nisam bila čak ni napaljena, samo sam što pre htela da "skinem mrak", budala.
Zasto bas taj momak? Sta te privuklo kod njega ako nije bilo emocija?

Zasto bas taj momak? Sta te privuklo kod njega ako nije bilo emocija?
"Dobro, ovaj može da prođe" fazon
🤣
Tražila sam bilo koga da ne budem više nevina.
Ali uopšte nije smešno, način na koji me je šutnuo još uvek pamtim i još gore, pišem o tome.

Osveta se desila, rođenim očima sam gledala scenu, samo, nisam mu se ja osvetila već život, karma, šta god...
Bili smo u planinarima i spavali u vrećama za spavanje i sve nas je probudila kuknjava i plač...upalili smo svi baterijske lampe i on je doslovno klečao i kmečao a devojka mu je odbrusila hladno kako je "patetičan", i još svašta...
Kakav blam.
Doživeo je sto puta gore nego što je on meni uradio.
Uvukla sam se u svoju vreću i nikad slađe zaspala
:mrgreen:

🤣
Ali uopšte nije smešno, način na koji me je šutnuo još uvek pamtim i još gore, pišem o tome.

Osveta se desila, rođenim očima sam gledala scenu, samo, nisam mu se ja osvetila već život, karma, šta god...
Bili smo u planinarima i spavali u vrećama za spavanje i sve nas je probudila kuknjava i plač...upalili smo svi baterijske lampe i on je doslovno klečao i kmečao a devojka mu je odbrusila hladno kako je "patetičan", i još svašta...
Kakav blam.
Nisi ti tu uticala ni malo na njegovu reputaciju yebaca?
ILi i je i on taj tip: ya yebach , pun samopouzdanja?

...ili vam i nije toliko bitno (u smislu, sve se vremenom preboli).

Potpitanje: oni koji su imali skota za prvog dečka ili prvi put me posebno zanimaju. Kako se osećate (posle toliko vremena)?
Nema “pogresne osobe”.
U datom je trenutku bila prava osoba, zar ne?
A od kajanja sada vajde neces imati.

Nisi ti tu uticala ni malo na njegovu reputaciju yebaca?
ILi i je i on taj tip: ya yebach , pun samopouzdanja?
Nisam shvatila pitanje.
Nije imao inače nikakvu "reputaciju", ni previše, ni premalo, između ostalog i zbog toga sam njega izabrala, a eto, koji sam baksuz da baš na meni gradi "reputaciju", možda je to i hteo, uglavnom, ova posle mene ga je zgazila.

Nisam shvatila pitanje.
Nije imao inače nikakvu "reputaciju", ni previše, ni premalo, između ostalog i zbog toga sam njega izabrala, a eto, koji sam baksuz da baš na meni gradi "reputaciju", možda je to i hteo, uglavnom, ova posle mene ga je zgazila.
pa cudno mi je da tako bas pred ekipicom na planinarenju u sred kampa toliko gloasno kaze da bi svi ostali culi: p'titcan si. ili da u opste verbalizuje. Los seks jbga, okrenes se i odes i ne pricas o tome vise.

E sad ok, tu moze da bude gomila razloga, ili je on bio bas neki kreten pa se ponasao tako prema njoj, pa mu ova vratila na njegovu muskost da svi cuju, ili je ona bezobrazna fazon mace diskrecije fatalne zene ili je obicno i stvar rusenja reputacije. Ljudi cesto umeju kolektivno da se okome na nekoga i da ga spustaju tako. Doduse tu je onda cudno sto je u opste legla s njim, ali...hej, 100 ljudi sto cudi.

...ili vam i nije toliko bitno (u smislu, sve se vremenom preboli).

Potpitanje: oni koji su imali skota za prvog dečka ili prvi put me posebno zanimaju. Kako se osećate (posle toliko vremena)?
Paaa, ne. Ja nisam osoba koju je moguće naterati na nešto, ako ona sama to ne želi. Znači, ako sam ti pružila svoje vreme to znači da sam u tom trenutku osetila da si ti "vredan" moga vremena. Isto tako, kada osetim da ga nisi više vredan, hirurški te odstranjujem iz života. Msm, tu sam ja i dalje, ali sam emocionalno otišla (nebitno u kojoj relaciji).
Neki ljudi prodju kroz naš život da nas nauče nečemu, a neki da mi njih nečemu naučimo. Bar ja to tako vidim.

To kao ona moja tema "Da li žene maštaju..." I posle mi kažu da žene ne maštaju, ovo je dokaz da ne samo maštaju nego se i dešava, hvala, Paula što si podelila ovo iskustvo.
ja sam htela da te utešim, da žena može prvi put da prođe i gore od tebe, a ti u svemu vidiš lepu avanturu. idi bre ;)

🤣

Kakav blam.

Ovo je baš loše što si se naslađivala njegovim problemom. Praktično, kao neka zlica.

Treba da preuzmeš odgovornost za to što se desilo. Ok bila si mlaad i nisi imala iskustva, ali čim ti se neko vreme nije javljao trebalo je da budeš oprezna kad si ga prvi put videla a ne pred svima da mu padaš u zagrljaj.

m?

ja sam htela da te utešim, da žena može prvi put da prođe i gore od tebe, a ti u svemu vidiš lepu avanturu. idi bre ;)
🤣
Konačno i to, do sada sam uvek videla samo loše, crnje i još gore ;)
Ovo je baš loše što si se naslađivala njegovim problemom. Praktično, kao neka zlica.
Pa jesam, priznajem. Bolje od pozorišta. A jbg i on je mene spustio pred drugima, zaslužio je ovo.
Treba da preuzmeš odgovornost za to što se desilo. Ok bila si mlaad i nisi imala iskustva, ali čim ti se neko vreme nije javljao trebalo je da budeš oprezna kad si ga prvi put videla a ne pred svima da mu padaš u zagrljaj.

m?
U pravu jesi, napisah ja gore budala. I to sam napisala 2x.
Lol.

🤣
Konačno i to, do sada sam uvek videla samo loše, crnje i još gore ;)

Pa jesam, priznajem. Bolje od pozorišta. A jbg i on je mene spustio pred drugima, zaslužio je ovo.

U pravu jesi, napisah ja gore budala. I to sam napisala 2x.
Lol.

Pa da, ali kad neko kaže budala time se delimično i opere. Kao eto bila sam mlada i budala, tj nesmotrena.

Sigurna sam da ti se taj obrazac ponavljao čim ga pamtiš, jer se i meni ponavljao i drugima koje znam. Jer je to neka lekcija koja nikako da naučimo.

Pa da, ali kad neko kaže budala time se delimično i opere. Kao eto bila sam mlada i budala, tj nesmotrena.
Pa opet si u pravu...da, kao ono "nisam ja kriva", dečiji fazon...
Sigurna sam da ti se taj obrazac ponavljao čim ga pamtiš
Začudo, nikad više. Možda baš zbog toga što tu lekciju nikad zaboravila nisam. Problem je što ova tema opet ispade o meni, ne umem da postavim temu o nekom pitanju koje me zanima a da ne dam primer, a kad dâm primer, sve se zavrti oko mene, što ne želim.

Eto, ja nikako da naučim kako se piše i ponaša.na forumu. :(

Paaa, ne. Ja nisam osoba koju je moguće naterati na nešto, ako ona sama to ne želi. Znači, ako sam ti pružila svoje vreme to znači da sam u tom trenutku osetila da si ti "vredan" moga vremena. Isto tako, kada osetim da ga nisi više vredan, hirurški te odstranjujem iz života. Msm, tu sam ja i dalje, ali sam emocionalno otišla (nebitno u kojoj relaciji).
Neki ljudi prodju kroz naš život da nas nauče nečemu, a neki da mi njih nečemu naučimo. Bar ja to tako vidim.
Nisi odgovorila na poditanje?

Nismo se razumeli :p
Muškarci se prema meni nikada nisu loše ophodili i ja nemam lošeg iskustva
nikad ne reci nikad :lol:

ali kao svaka skorpija nikada nisi isla srcem pa kud puklo vec iskljucivo racunski, pa si zato taka iskustva i imala.

'ebes zivot bez ludaka pored sebe... makar na neko vreme :lol:

Back