Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

Bjankilina da.
Evo ovako, da ti dam sansu da se izvuces iz ovoga. Znaci da ispadne na kraju ok. Ako to zelis i bitno ti je.
Nabroj 3x dusevne vrednosti koje te vezuju za tvog muza.
Dakle samo 3. I neka budu istinite, iskrene, ne sturo.
Ja ne vidim zašto bih ja morala.na forumu da iznosim svoje karakterne osobine, svog muža ili svog komšije :D napisi ti nama neku svoju pozitivnu osobinu, jer da bi kao pravi mužjak, likvidira decu svoje ženke, to smo već culi

Ja ne vidim zašto bih ja morala.na forumu da iznosim svoje karakterne osobine, svog muža ili svog komšije :D napisi ti nama neku svoju pozitivnu osobinu, jer da bi kao pravi mužjak, likvidira decu svoje ženke, to smo već culi
Pa kad si mogla da ga nazoves balkancem, da ga poredis samnom u negativnom kontekstu i td, valjda sad mozes i kepo da kazes o njemu, s obzirom da tvrdis da je zapravo ok lik. I eto, onda cemo sjvayiti da si bila besna, mozda ste bili u nekoj svadji, boze moj, svadje se desavaju, ruzne reci se nekad izgovore, ali je osnova, ono sto vas vezuje bitna.

A balkanske soviniste izgleda odgajaju rode a ne balkanske zene :D
Ja lepo napisah da nemam nista protiv balkanskih muškaraca, kao ni zena , mogla sam.napisati i evropljani. Khm, izvinjavam se kao svaki evropljanin :D pritom ni to ne mislim kao nešto loše, žene vole da zvocaju, a vole i muškarci. I eto ne vidim neku veliku tragediju u tome da bi se kreirate čitave zavere o mržnji prema muškarcima:D opet smesno

Ja lepo napisah da nemam nista protiv balkanskih muškaraca, kao ni zena , mogla sam.napisati i evropljani. Khm, izvinjavam se kao svaki evropljanin :D pritom ni to ne mislim kao nešto loše, žene vole da zvocaju, a vole i muškarci. I eto ne vidim neku veliku tragediju u tome da bi se kreirate čitave zavere o mržnji prema muškarcima:D opet smesno
ja evo ne znam zasto ti mislis da se ono sto sam ja napisao odnosi na tebe, kad te nisam ni pomenuo

ali ipak recicu ja bas volim zene koje zvocaju ...

Pa kad si mogla da ga nazoves balkancem, da ga poredis samnom u negativnom kontekstu i td, valjda sad mozes i kepo da kazes o njemu, s obzirom da tvrdis da je zapravo ok lik. I eto, onda cemo sjvayiti da si bila besna, mozda ste bili u nekoj svadji, boze moj, svadje se desavaju, ruzne reci se nekad izgovore, ali je osnova, ono sto vas vezuje bitna.
Druže, ali to nije poenta ni početka, ni sredine razgovora. Prica je bila o prihvatanju dece partnera i odabiru partnera na osnovu visine, težine i bivših partnera. Ja, naravno, imam hiljadu lepih reči, ne samo za muža, nego za mnoge ljude u mom životu a to i dalje nema veze sa tim koliko je neko muško što je prihvatio decu svog partnera.

Druže, ali to nije poenta ni početka, ni sredine razgovora. Prica je bila o prihvatanju dece partnera i odabiru partnera na osnovu visine, težine i bivših partnera. Ja, naravno, imam hiljadu lepih reči, ne samo za muža, nego za mnoge ljude u mom životu a to i dalje nema veze sa tim koliko je neko muško što je prihvatio decu svog partnera.
Cupas se i vadis sada nekim opstim stvarima. Plus, sada muza, koji treba da ti je svetinja u zivotu, jer taj covek je s tobom u toj porodici, nije tih ostalih hiljadu ljudi.

Cupas se i vadis sada nekim opstim stvarima. Plus, sada muza, koji treba da ti je svetinja u zivotu, jer taj covek je s tobom u toj porodici, nije tih ostalih hiljadu ljudi.
Boze kakve gluposti pišeš :D potpuno si u pravu, sa ljudima koji bi likvidirali tudju decu da bi dokazivali svoju muškost, bolje je reći ok , whatever :D

Boze kakve gluposti pišeš :D potpuno si u pravu, sa ljudima koji bi likvidirali tudju decu da bi dokazivali svoju muškost, bolje je reći ok , whatever :D
ovo je zamena teze i izvlacenje iz konteksta
niko nije rekao da treba podaviti decu partnerke
vec je upotrebljeno kao komparacija sa muzijacima drugih vrsta u prirodi

ovo je zamena teze i izvlacenje iz konteksta
niko nije rekao da treba podaviti decu partnerke
vec je upotrebljeno kao komparacija sa muzijacima drugih vrsta u prirodi
Sto bi u ljudskom svetu značilo sta tačno? Svakako nemam o čemu da pričam sa osobom koja samo zbog svoje kao neke muškosti ne bi prihvatila tuđu decu. Vece je muško neko ko bi uradio upravo suprotno. Moje mišljenje i to je to. Whatever

Sto bi u ljudskom svetu značilo sta tačno? Svakako nemam o čemu da pričam sa osobom koja samo zbog svoje kao neke muškosti ne bi prihvatila tuđu decu. Vece je muško neko ko bi uradio upravo suprotno. Moje mišljenje i to je to. Whatever
mooolim ??
ovo je najobicnija laz i kleveta

dokazi ako mozes ! a naravno da ne mozes jer je to laz

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Kako neko čedan može biti zao?

bukvalno necu ni da pokusam da ti objasnim
jer mislim da nema neke poente i da je besmisleno angazovati se oko toga

ali svakako je zanimljiv odabir reci
ZMIJARNIK
NAPAD
IZMISLJANJE
TRACARENJE
AGRESIJA
UVREDA

a sve navedeno vidimo u tvom pisanju

da ne idemo dalje od agresije
Agresija nije samo kad biješ i vređaš nego i kad maltretiraš nekog lažima, izmišljanjem, izvrtanjem. Još kad se pridruži neko i nastavi sa zaebancijom i potvrđivanjem. Čime je forumašica zaslužila glagol "izlanula". Jel ona pas? Još i ti došo da daš podršku. Sa čime onda da uporedim pdf nega sa zmijarnikom. 🤷‍♀️ Možda je preteška reč, ali ... u nekim momentima tako izgleda.
gde ti u mom pisanju vidis agresiju ?
Onda se ne pridružuj. Sveukupno kad se čita vaša udružena prepiska i reakcije, ima agresivan ton. Čak je i "šala" kad je neko ne prihvata, a nastavlja se - agresija.

Pa dobro, nastavite, ništa to nije novo, uostalom.
Meni je zasmetalo, jer sam malo osetljiva na nepravedno optuživanje bilo koga, posebno kad se stvari iz privatnog života izvrću, razvlače, proizvoljno projektuju...to je vrsta trača, samo javnog.

Back