Bred Pit

Oд тих бредпитастих :lol: глумаца мени је Ким Роси као млад био баш леп.
Нарочито у овом филму

Prilozi

• images.jpeg
    images.jpeg
    5,8 KB · Pregleda: 2
Pricas gluposti, prva ti bi se prije kresnula sa likom iz vrele Spanije koji te cak i nervira ili djeluje raspusteno macho fazon.Ne bi te ni muvao samo bi te rukama oko struka strastveno uhvatio posle bi mu lupila 10 samara a onda bi skocila da se kresnes sa njim.Cak i ples onaj divlji flamenko je poziv na divlji seks a ne na vodjenje ljubavi romanticno ili predigru glupavu

A bas bi ti to uradio neki anglosaksonac kilavi,neki gospodin axaxaxaxaxxaxaxa

Isto vazi za njihove zene,
Šta je s tobom ?

Чоек попио сво, али сво знање и мудрост света, и ти питаш свакакве глупости. Као да ти боље од њега можеш да знаш шта ти волиш, свиђа ти се и привлачи те. Свашта.
Smejem se zato što se slažem.
Toliko strastveno priča o latino loverima da se zapita čovek , zapita..al neće da uvredi.Ako me razumeš :D

Чоек попио сво, али сво знање и мудрост света, и ти питаш свакакве глупости. Као да ти боље од њега можеш да знаш шта ти волиш, свиђа ти се и привлачи те. Свашта.

Ja ne pijem pivo,nisi imao prilike da se druzis sa strastvenim ljudima nego vecinom malodusnim

Dao sam strast ovoj temi,sada je vec zivlja prenio sam ovu temu iz kisovitog osrtva na vrele Pirineje gdje je svaka komunikacija strastvena ziva,sa mnogo strasti

Isti smor bi bio da je ova tema bila i o svima drugim malodusnim,i impotentnim anglosaksoncima tipa Dilan,Bovi,Koneri,Pit itd...

Ima to nesto ako nisi gledala filmove Alen Delona,... iz mladih dana.

Nijedan anglosaksonac kao Redford...ne moze kao ljubavnik ili ljepotan da se mjeri sa Latino zavodnicima.Iako su ovi lijepi likovi al u poredjenju sa ovima su prosjek

Opet ti i tvoj ukus.
Pretpostavljaš ovog (nekadašnjeg) čoveka i njegov osmeh
1689711206417.jpeg

ovom (nekadašnjem) čoveku i njegovom zavodničkom osmehu.
f0b8239099e6624c8a0098d448ab690b--robert-redford-young-mature-men.jpg

Nemoj više.

Opet ti i tvoj ukus.
Pretpostavljaš ovog (nekadašnjeg) čoveka i njegov osmeh
Pogledajte prilog 1380258
ovom (nekadašnjem) čoveku i njegovom zavodničkom osmehu.
f0b8239099e6624c8a0098d448ab690b--robert-redford-young-mature-men.jpg

Nemoj više.

To ne moze da se mjeri jer Delon je mnogo veci lik.Prvo Delon se jako tramsformisao fizicki imao je sve moguce etape i ima mnogo razlicitih lijepih izgleda,svako moze naci Delona koji mu se svidja.Dok Robert Redford ima samo jedan fazon i to je to max 2.Niko po ljepoti nikada nije mogao da se mjeri sa Delonom

Delon je najljepse zivo bice koje je zivjelo na planeti zemlji da mi znamo za njega.Cak su u Francuskoj govorili klonirajmo ga

Redford je samo jedan u nizu lijepih muskaraca Delon je jedan

Back