**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.469
Izgleda odlicnoooo!
Sokirala sam se na Vimbldonu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ja o Bredu sa skoro 60 godina !!!
Izuzetno je sexy![]()
I mene zanima kako je bred to uspeo?
Ноћ је пуна кошмара без Делонових филмова.
+1When a Scorpio wants you there is no place to hide
Oči Roberta Redforda kad se smeje su tople, životne, iskrene i zato su zavodljive.To ne moze da se mjeri jer Delon je mnogo veci lik.Prvo Delon se jako tramsformisao fizicki imao je sve moguce etape i ima mnogo razlicitih lijepih izgleda,svako moze naci Delona koji mu se svidja.Dok Robert Redford ima samo jedan fazon i to je to max 2.Niko po ljepoti nikada nije mogao da se mjeri sa Delonom
Delon je najljepse zivo bice koje je zivjelo na planeti zemlji da mi znamo za njega.Cak su u Francuskoj govorili klonirajmo ga
Redford je samo jedan u nizu lijepih muskaraca Delon je jedan
Oči Roberta Redforda kad se smeje su tople, životne, iskrene i zato su zavodljive.
Alen Delon ima osmeh jednog narcisa. Na njegov šarm padaju naivni.
Oči Roberta Redforda kad se smeje su tople, životne, iskrene i zato su zavodljive.
Alen Delon ima osmeh jednog narcisa. Na njegov šarm padaju naivni.
Mislim da ne.Plastične operacije ili intervencije, tretmani.. uloženi milioni kod najboljih estetičara u USA.. to je tajna lepog lica jbg.. plus posebna nega kože
Lik verovatno i vežba, nema stresa nema ženu..zdravo se hrani..
Dobro.Jedini glumac koji je u svim svojim filmovima bio tragicar,snimio je blizu 60 fimova a u svakom on na kraju filma tragicno gubi zivot.Tuzan kraj uvijek.Reditelji su bili optereceni time da ga snimaju u takvim scenama zbog ljepote koju je imao.Pricalo se da je pored zena i sa slikarima imao odnose ljubavne.
Sam je rekao da vjeruje samo u strast.I da ako zeli ljubav moze je i sa psom i mackom.Nije bitno samo da volis nešto.Kao moze mu se javno to rekao,sto je bilo osudjivano.A i sam je volio opasnost,zene i prijatelje iz svih bransi.Mnoge je ulicare zbrinuo,klosare sa ulice itd.A onda i sa najvecim intelektualcima se druzio
A Redford je samo obican lik koji lijepo izgleda i to je to,
upravo pročitao intervju sa estetskim hirurgom doktorkom nekom čuvenom iz bg a koja je izvalila sve njegove intervencije na licu.. imaš u blicuMislim da ne.