Bred Pit

Ali ja o Bredu sa skoro 60 godina !!!

Izuzetno je sexy :rumenka:

Ali nije on niti ijedan muskarac rival Delonu.Ne kažem da nisu lijepi I seksi.Al problem je sto ti i vecina ljudi si odrastala uz Bred Pita,svi smo gledali njegove filmove mnogo vise njegovih slika vidjeli filmova.Svi ljudi koji su otkrili a znam Amere preko neta koji su pogledali filmove Delona vise njih.Sami kazu najveci ikada nijedna zena ne moze da mu parira po ljepoti i harizmi,a imali predrasude vidjeli jednu sliku.

Pogledaj samo njegov intervju kod Dick Cavetta 70 ih pa to je eskalacija sarma,harizme,ljepote,pameti,ulice

A uopste nisam fanatik Delonov ja sam njega mnogo kasnije otkrio,tek sam mu kroz filmove vidio talenat pred kamerom.Samuraj pogledaj film eto taj mu je najpoznatiji crni talas

A ja znam i mnoge japaneske ,turske glumce 50 60,70 cak i Azijske

Plus on je pored andjeoske ljepote,vodio zivot filmski,on nije glumio u filmu, zivio je film bukvalno

Svi ovi danasnji glumci su bez harizme velicine,kao da bilo kojeg danasnjeg rezisera poredis sa Alfred Hickokom, Nikolas Rejom to bi bilo smijesno.Mozes po kvalitetu mozda nac takve,al po licnosti i harizmi ne

Kao da danasnje lidere svetske poredis sa Titom,Kastrom itd.Nemaju tu harizmu to su giganti,pojave.Ili Mesija da poredis sa Maradonom.Dzaba mu sve,lik impotentan bez harizme

Isto ti je to poredit bilo kojeg glumca sa Delonom po harizmu, licnosti ajde po ljepoti se mogu neki porediti al i tu nema rivala,a da ne pricam kakvu je buografiju imao i kakvo drustvo od Sartra,De Musea do najvecih gangstera

More zena oko sebe.Muskarci ljubomorni na njega,pa da ga ospore ***** je,gej

A lik bio legionar u ratu,obucen vojnik

Al takvih likova fascinantnih je bilo u svim oblastima zivota.A danas lik ode u teretanu, procita 2 knjige,a zivotno iskustvo 0.Harizma 0

Poslednja izmena:
To su ti ako zadješ malo na web, sve raznorazne sekte , i taj Pit sa ženom Angelinom, Kruz i Kidman itd itd .
Normalno da će ih ulepštavati da bi gledali filmove i davali pare za njihove tajne projekte.

Ovo je film koji se zove Skorpija, nije neki kvalitet,klasicna akcija.Ali zanimljivo oba glavna glumca su Skorpije, Delon i Lancaster

I imate na posteru filma u slici ispod gdje pise

When a Scorpio wants you there is no place to hide

Prilozi

• L_p0027439671.jpg
    L_p0027439671.jpg
    236,7 KB · Pregleda: 1
To ne moze da se mjeri jer Delon je mnogo veci lik.Prvo Delon se jako tramsformisao fizicki imao je sve moguce etape i ima mnogo razlicitih lijepih izgleda,svako moze naci Delona koji mu se svidja.Dok Robert Redford ima samo jedan fazon i to je to max 2.Niko po ljepoti nikada nije mogao da se mjeri sa Delonom

Delon je najljepse zivo bice koje je zivjelo na planeti zemlji da mi znamo za njega.Cak su u Francuskoj govorili klonirajmo ga

Redford je samo jedan u nizu lijepih muskaraca Delon je jedan
Oči Roberta Redforda kad se smeje su tople, životne, iskrene i zato su zavodljive.
Alen Delon ima osmeh jednog narcisa. Na njegov šarm padaju naivni.

Oči Roberta Redforda kad se smeje su tople, životne, iskrene i zato su zavodljive.
Alen Delon ima osmeh jednog narcisa. Na njegov šarm padaju naivni.

Alen Delona vecina muskaraca ne podnosi,znam ranije generacije,najvise omrznuti muskarac.Jer je bio kao arogantan,nadmen,narcis,volio muskarce i zene.Nijedan muksarac nije budio toliku zavist kod drugih muskaraca.A bio je i gospodin koji je znao da bude jako opasan ko mu se zamjeri

To su gluposti samo zavist i ljubomora.I mnogo Francuza ga ne voli.A jedan je od rijetkih sa Zapada koji je javno rekao da je bombradovanje Srj zlocin,i da su srbi nevin narod.Iskren

Plastične operacije ili intervencije, tretmani.. uloženi milioni kod najboljih estetičara u USA.. to je tajna lepog lica jbg.. plus posebna nega kože
Lik verovatno i vežba, nema stresa nema ženu..zdravo se hrani..

Jedini glumac koji je u svim svojim filmovima bio tragicar,snimio je blizu 60 fimova a u svakom on na kraju filma tragicno gubi zivot.Tuzan kraj uvijek.Reditelji su bili optereceni time da ga snimaju u takvim scenama zbog ljepote koju je imao.Pricalo se da je pored zena i sa slikarima imao odnose ljubavne.

Sam je rekao da vjeruje samo u strast.I da ako zeli ljubav moze je i sa psom i mackom.Nije bitno samo da volis nešto.Kao moze mu se javno to rekao,sto je bilo osudjivano.A i sam je volio opasnost,zene i prijatelje iz svih bransi.Mnoge je ulicare zbrinuo,klosare sa ulice itd.A onda i sa najvecim intelektualcima se druzio

A Redford je samo obican lik koji lijepo izgleda i to je to,

Jedini glumac koji je u svim svojim filmovima bio tragicar,snimio je blizu 60 fimova a u svakom on na kraju filma tragicno gubi zivot.Tuzan kraj uvijek.Reditelji su bili optereceni time da ga snimaju u takvim scenama zbog ljepote koju je imao.Pricalo se da je pored zena i sa slikarima imao odnose ljubavne.

Sam je rekao da vjeruje samo u strast.I da ako zeli ljubav moze je i sa psom i mackom.Nije bitno samo da volis nešto.Kao moze mu se javno to rekao,sto je bilo osudjivano.A i sam je volio opasnost,zene i prijatelje iz svih bransi.Mnoge je ulicare zbrinuo,klosare sa ulice itd.A onda i sa najvecim intelektualcima se druzio

A Redford je samo obican lik koji lijepo izgleda i to je to,
Dobro.

U stare dane slika,a kazes Redford mio axxaxaxa,pa to su govorili za Belmondoa a na djelu je Delon uvijek bio ljudin samo je bio iskren sto mu se vidi i u ocima tuga, ponos i iskrenost.Toliko je bio ljudina da je nalazio nikogovice bez centa da im je placao racune,al to sto se ne smije lazno i ne glumi lazno na filmu axxaxax

Prilozi

• actor-alain-delon-141100_large.jpg
    actor-alain-delon-141100_large.jpg
    45,7 KB · Pregleda: 3

Back