Bred Pit

Ima to nesto ako nisi gledala filmove Alen Delona,Alesija Orana,Djaninija,serije Korada iz mladih dana.

Nijedan anglosaksonac kao Redford,Njumen ili Bred Pit ne moze kao ljubavnik ili ljepotan da se mjeri sa Latino zavodnicima.Iako su ovi lijepi likovi al u poredjenju sa ovima su prosjek
Ko nije gledao Delona?
Meni i Klark Gejbl privlacan i razlika je samo u stajlingu a ono sto cini sve te muskarce privlacnim u sustini je isto.

Ko nije gledao Delona?
Meni i Klark Gejbl privlacan i razlika je samo u stajlingu a ono stp cini sve te muskarce privlacnim u sustini je isto.

Al Latin je siri spektar kvaliteta, Anglosaksonac nema toliki dijapoazon on moze biti dzentlmen moze biti cool tip itd.Evo ja polazim od toga da ce Latin zavodnik povaliti zenu svakom anglosakoncu njih 10 jer je prirodan pa i sa dinarom u dzepu a Anglosaksonac ce ovome jedva i morace da se trudi.

Tek Spanci to su masine.Guti dosao u Istanbul da igra za Fener povalio sve najbolje ribe Istanbula u roku od godinu dana.To su masine latino ljubavnici.A Gutija pratio glas i da voli muskarce al tamanio sve i ribe i muskarce

Uzmite Nadala u tenisu,a ne kazem da ce svaka zena da kaze on je moj tip muskarca ili mi se svidja.Al ce svaka sa njim potajno da im zelju da se kresne u krevetu da je onaj vreli spanac na jednu noc opauci.Nebitno cak moze da joj bude i antipatican ali ima tu strastvenost i vatru.Na Djokovica i Federera manje vlaze zene ili Bred Pita,iako ce vjerovatno prije da se zaljube u te muskarce i da se drze za ruku kao zaljubljeni par i idu po kaficima onako njeznu fini.Al ako oce da se osjeti zena i da negdje tajno na jednu noc nadje razbijaca izabrace Nadala ili Verdaska kao Ana Ivanovic,pa posle nasla njemca za muza da se smiri.

Bred Pit fali mu vatra kao svakom anglosakoncu,sterilno lijep.

Sta mislite da Noletova zena ili Federerova negdje potajno nisu uzdisale za Nadalom jednu noc u krevetu,sigurno.Pa Marejeva majka se palila na onog spanca Lopeza.Priznala iskreno, spanci carevi axaxxaxaaxaxa.Strastveni spanci Skorpije.I Mirku i onu Noletovu seksualno vise lozi Nadal nego Federer i Nole.

Koju zenu pali Federer,da ga zamislja u pozama a nijedan,samo fini gospodin za romantiku i formalne izlaske ustogljene eto da se osjeti damom sa njim.Al ne zenom,ili sada ce Bred Pit misicima i frizurom da napali neku.Kao neki spanski gitano.Moze da ga drzi kao ukras kuci

Poslednja izmena:
Dosadna tema,kao i dosadan lik.Plus dosadni anglosaksonci,sterilni polumuskarci bez strasti i harizme.Ova tema zasluzuje jednu strastvenu digresiju,dao sam joj smisao unio zivot.
Jesi li ti žensko? Nisi. Kako kapiram nisi.
Ne razumem odakle ti ideja da pokušavaš da serviraš šta je kome lepo i privlačno?

Jesi li ti žensko? Nisi. Kako kapiram nisi.
Ne razumem odakle ti ideja da pokušavaš da serviraš šta je kome lepo i privlačno?

Skorpija astroloska,to je zenski znak iako nisam zensko.Perfektno kapiram zensku psihu mala.A sa druge strane nisam pricao o tome sta neko voli.Noletova zena i Fedexova bi prije se lozile i kresnule se sa Rafom strastvenim nego sa Fedexom steripnim iako vise voli Fedexa i Noletova zena Noleta.Al ne gledaju ih kao muskarce,a Rafu gledaju iako im je moguce i antipatican.Al Rafa je podznak Skorpija logicno plus iz vrele Spanije

Analitički , kakav crni Nadal ..užas.
Ovaj selebriti Španac jedino vredi.
1689710269729.png

Katalonci su u Spaniji vecinom ili oni koji su rodom odatle,ono polumuskarci tako ih gledaju pravi Spanci sa juga koji piju,puse i igraju flamenko i jure se sa Bikovima i rizikuju zivot.

Katalonci se svega toga gade, rugaju se Esp tradiciji posebno koridama gdje se pokazuje muskost i vrelina sam protiv Bika.Bardem to je drugo spanac kao ovdje sto imas drugosrbijance

Ali tu je Analitički koji hoda utabanim horoskopskim stazama da nam objasni šta bi trebalo da nam je lepo. :lol:

Pricas gluposti, prva ti bi se prije kresnula sa likom iz vrele Spanije koji te cak i nervira ili djeluje raspusteno macho fazon.Ne bi te ni muvao samo bi te rukama oko struka strastveno uhvatio posle bi mu lupila 10 samara a onda bi skocila da se kresnes sa njim.Cak i ples onaj divlji flamenko je poziv na divlji seks a ne na vodjenje ljubavi romanticno ili predigru glupavu

A bas bi ti to uradio neki anglosaksonac kilavi,neki gospodin axaxaxaxaxxaxaxa

Isto vazi za njihove zene,

Back