Stvari koje menjaju muskarca zauvek

Mecenaa

Iskusan
Poruka
5.551
1.kada cuje"decak je"ili "devojčica je"
2.kada mu otac umre
3.kada voljena osoba nestane posle jednog poziva
4.kada ga zena koji voli prestane voleti
5.kada sahrani dete
6.kada je ostavljen kada se bori da se digne sa dna
7.kada postane covek za koga je rekao da nikada nece postati
8.kada konačno sedne sam...i prihvati sve

40247058_1893291150978976_4687384245788737536_n.jpg

Moj bivši muž se totalno promenio,povukao u sebe,otišao u neki svoj svet posle smrti svog oca....Tada nam je i krenulo loše u našem zajedničkom životu,pružala sam mu podršku svakim danom sve više,ali on bi to odbacio svaki put.
To su vec teške krajnosti.mom poznaniku poginula zena pre par godina jos uvek pati i otišao u drugu dimenziju.
Život ide dalje.to te dotakne i obori ali mora se ustati.pa makar i puzao posle.
Promeni te to.

To su vec teške krajnosti.mom poznaniku poginula zena pre par godina jos uvek pati i otišao u drugu dimenziju.
Život ide dalje.to te dotakne i obori ali mora se ustati.pa makar i puzao posle.
Promeni te to.
Jeste...jednostavno nisam vise mogla da se borim i odustala sam....Meni je žao,ali ipak sam mlada,više nije hteo ni da se druži postao je asocijalan,nije izlazio iz kuće.

Moj bivši muž se totalno promenio,povukao u sebe,otišao u neki svoj svet posle smrti svog oca....Tada nam je i krenulo loše u našem zajedničkom životu,pružala sam mu podršku svakim danom sve više,ali on bi to odbacio svaki put.
on je bio labilan..smrt roditelja je nesto sta se ocekuje i prosto je to.. tesko jeste ali ides dalje.. ja sam sad siroce, ostao sam i bez oca i majke i da ne nabrajam dalje.. i ides dalje..

2.kada mu otac umre
5.kada sahrani dete
Prejaka pitanja,msm da o ovakvim stvarima ne treba misliti a kamoli pisati.
Izv se

Не знам. Им'о сам два рака у животу. Пола стомака извађено. Раст'о у тотално токсичној породици. Радио са олошем на послу. Ове године кад је умрла мајка коначно остао усамљеник у стану. Остао нервни пацијент за цео живот......и опет имам неку глупу вољу и наду да ЖИВИМ !! Замисли кад још увек верујем са 52 године да ће ме у животу наћи и радост и срећа како их ја замишљам. Е.....али пази шта је на мене оставило снажног трага.....кад су ме због болести прогласили неспособног за војску и што је нисам служио !! Сада ми то не смета, али годинама то нисам могао да прихватим.

Не знам. Им'о сам два рака у животу. Пола стомака извађено. Раст'о у тотално токсичној породици. Радио са олошем на послу. Ове године кад је умрла мајка коначно остао усамљеник у стану. Остао нервни пацијент за цео живот......и опет имам неку глупу вољу и наду да ЖИВИМ !! Замисли кад још увек верујем са 52 године да ће ме у животу наћи и радост и срећа како их ја замишљам. Е.....али пази шта је на мене оставило снажног трага.....кад су ме због болести прогласили неспособног за војску и што је нисам служио !! Сада ми то не смета, али годинама то нисам могао да прихватим.
Ti si od onih koji puze na rukama samo da idu dalje.
To je duh

2.kada mu otac umre
5.kada sahrani dete

Sve ovo, može biti a i ne mora. A može biti i nešto sasvim deveto. Sve zavisi od čoveka. Neko će možda da preživi i rat i porodične tragedije i bolest i svašta a onda će neka sitnica da ga uništi.

Да. Нпр. смрт породичног кућног љубимца, нпр. кера. Ово није зајеббавање.

Naravno. Čak i banalnije stvari. Mada, smrt kućnog ljubimca i nije baš banalna. Čovek se jako veže za životinju. Pas i mačka su vrlo plemenite životinje i umeju da se sažive sa čovekom.

Ma sve zavisi. Ja, da mi je neko rekao ranije šta ću preživeti i da ću posle nastaviti da živim, eto, normalno, koliko je to izvodljivo, nikako ne bih poverovao. Nije čovek nekad mi svestan šta sve može da preživi.

Back