Bred Pit

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.501
IMG_1400.jpeg

Šta ovaj čovek radi da izgleda ovako fenomenalno dobro ?

brad-pitt-80th-annual-golden-globe-awards-011123-3-327250751c804a1eb264b6973d3a476c.jpg
Sa ovogodišnjeg, tazeg događaja... Više je zamućena dama sa strane nego on. Stiče se utisak da njegova pojava nije nimao zamućena.
Da, zaista, izgleda lepo i dalje, sa uskoro, u decembru ove godine, 60 godina!
Ha, mlađi je od mog ćaleta 2 godine, a kao tinejdžerka sam ludovala sa njim kao da je samo par godina stariji od mene. Da Bog sačuva! :eek:
Potruditi se da mu nađemo "ružnu sliku"... je baš teško.

Imam problem da pomislim da jedno ovakvo lice može da bude u vlasništvu nekog opakog čoveka... a onda... to je glumac! Da li glumci glume samo za novac, ili su glumci ceo svoj život? Kako odmere to... kad rade, a kad žive, naročito ti... svetski ljudi/glumci?

Pogledajte prilog 1379705

Šta ovaj čovek radi da izgleda ovako fenomenalno dobro ?
Vise faktora utice genetika moguce,zdrava ishrana i trening.Vjerovatno ne pije ne pusi ne jede brzu hranu, skupi tretmani lica su uvijek tu.A vjerovatno kao i mnogi glumci koristi adenohrom za sve koji nisu upuceni neka ukucaju na google sta je adenohrom bas jezivo.Mada ja licno znam lika koji nije poznat ima godina kao Bred Pit jednako je mladolik kao on ako ne i mladji a ono lik ne hrani se bas zdravo pusi itd nije sportski lik.Al citava familija mladoliki a zive skromno al genetika dobra.

Vise faktora utice genetika moguce,zdrava ishrana i trening.Vjerovatno ne pije ne pusi ne jede brzu hranu, skupi tretmani lica su uvijek tu.A vjerovatno kao i mnogi glumci koristi adenohrom za sve koji nisu upuceni neka ukucaju na google sta je adenohrom bas jezivo.Mada ja licno znam lika koji nije poznat ima godina kao Bred Pit jednako je mladolik kao on ako ne i mladji a ono lik ne hrani se bas zdravo pusi itd nije sportski lik.Al citava familija mladoliki a zive skromno al genetika dobra.
Jeo čips na meču.Toliko.

Jeo čips na meču.Toliko.
Ako je cips mogao je biti i dijetalni neki ono low calories fora mada mozda i nije ,al ako pojede cips ponekada nece mu to uticati na izgled.Mislim pogledaj samo neke duhovnjake ucene ljude kako izgledaju mladoliko,nacin zivota samo sto nisu glumci i ne nose se kao glumci niti se ukrasavaju a imaju lice kao djeca.Nacin zivota.Moja teorija da inteligentan i mudar covjek ljepse stara od glupog i kada skromno zivi a da ne pricam kada ima novca

Ako je cips mogao je biti i dijetalni neki ono low calories fora mada mozda i nije ,al ako pojede cips ponekada nece mu to uticati na izgled.Mislim pogledaj samo neke duhovnjake ucene ljude kako izgledaju mladoliko,nacin zivota samo sto nisu glumci i ne nose se kao glumci niti se ukrasavaju a imaju lice kao djeca.Nacin zivota.Moja teorija da inteligentan i mudar covjek ljepse stara od glupog i kada skromno zivi a da ne pricam kada ima novca
Pa lepo sam ja napisala da je verovatno dobar lik.
On se promenio fizički naravno, nekad je bio lep ko devojčica a sada je baš kako treba .

Kljuc mladolikosti ti je da ne konzumiras przenu i pecenu hranu niti ista sto sadrzi koncentrovani secer i so i ulje.Jedes samo kuvanu i sirovu hranu i pijes svaki dan 3 litra vode,ljeti i do 4 litra vode dnevno i tako 365 dana u godini.I koza ce prvo da ti se obnovi kroz par godina micu se mitiseri,bubuljice itd a polako i meksa.

Jedino sto ne mozes da izbjegnes su sijede tu se Bred Pit ofarba al ovo drugo je sve na mjestu.Al on je bukvalno uvijek bio kopija Robert Redforda kao da mu je sin.Jako je dobar glumac iako su ga uvijek zbog izgleda osporavali jer cesto glumce sa dobrim izgledom osporavaju a u sustini on je mnogo dobar glumac samo nema harizmu.Imas glumce koji su lijepi ali i harizmaticni a on nema tu glumacku harizmu i taj talenat pred kamerom.Al Pacino je bio kao mlad i lijep ali i jako harizmatican glumac prava zvijezda.Ja Breda Pita nikada nisam dozivljavao kao zvijezu,on je samo dobar glumac sa dobrim izgledom izgleda lik vrhunski.Dok Dzoni Dep je izvikan prosjecan glumac vise je ovako neobicna pojava i figura ima licnost neobicnu izgleda specifican,naglasak mocan i eto ljudi ga vole al uopste nije to zvijezda.Zna se sta je zvijezda Dzejms Din,Al Pacino isijavaju.Zvijezda je Alen Delon harizma ili Marlon Brando itd.Bred Pit je nesto sto bi medju glumicama bile Monika Beluci i Andjelina Dzoli ono ljepotice bez harizme i talenta pred kamerom a one plus su lose glumice za razliku od Bred Pita koji je jako dobar glumac

Poslednja izmena:

Back