- Poruka
- 41.501
Šta ovaj čovek radi da izgleda ovako fenomenalno dobro ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravilno đelje
presto pit.Šta ovaj čovek radi da izgleda ovako fenomenalno dobro ?
tako meni nekad moj dispečer era pričaoUozbilji se
tako meni nekad moj dispečer era pričao
-sinko da ne osediš treba da jedeš slaninu piješ C kafu i da pravlno đelješ
-pa kako si ti ero osedeo svaki dan donosiš slaninu i C kafu na poso
-pa nisam pravilno đeljo mili
Dobronema veze rux : D
Sigurno najbolji glumac koji nije dobio Oskara za najbolju mušku ulogu, iako je mnogo puta bio nominovan za isto priznanje.
Ne znam...Zašto se jevrej zidu molio , zna li neko?
Da bi peživeo NatanjahuNe znam...
Zašto?
Dobro izgleda jer je treniro između ostalog i plivanje a i čini mi se da je dobar lik.
Vise faktora utice genetika moguce,zdrava ishrana i trening.Vjerovatno ne pije ne pusi ne jede brzu hranu, skupi tretmani lica su uvijek tu.A vjerovatno kao i mnogi glumci koristi adenohrom za sve koji nisu upuceni neka ukucaju na google sta je adenohrom bas jezivo.Mada ja licno znam lika koji nije poznat ima godina kao Bred Pit jednako je mladolik kao on ako ne i mladji a ono lik ne hrani se bas zdravo pusi itd nije sportski lik.Al citava familija mladoliki a zive skromno al genetika dobra.
Jeo čips na meču.Toliko.Vise faktora utice genetika moguce,zdrava ishrana i trening.Vjerovatno ne pije ne pusi ne jede brzu hranu, skupi tretmani lica su uvijek tu.A vjerovatno kao i mnogi glumci koristi adenohrom za sve koji nisu upuceni neka ukucaju na google sta je adenohrom bas jezivo.Mada ja licno znam lika koji nije poznat ima godina kao Bred Pit jednako je mladolik kao on ako ne i mladji a ono lik ne hrani se bas zdravo pusi itd nije sportski lik.Al citava familija mladoliki a zive skromno al genetika dobra.
Ako je cips mogao je biti i dijetalni neki ono low calories fora mada mozda i nije ,al ako pojede cips ponekada nece mu to uticati na izgled.Mislim pogledaj samo neke duhovnjake ucene ljude kako izgledaju mladoliko,nacin zivota samo sto nisu glumci i ne nose se kao glumci niti se ukrasavaju a imaju lice kao djeca.Nacin zivota.Moja teorija da inteligentan i mudar covjek ljepse stara od glupog i kada skromno zivi a da ne pricam kada ima novcaJeo čips na meču.Toliko.
Pa lepo sam ja napisala da je verovatno dobar lik.Ako je cips mogao je biti i dijetalni neki ono low calories fora mada mozda i nije ,al ako pojede cips ponekada nece mu to uticati na izgled.Mislim pogledaj samo neke duhovnjake ucene ljude kako izgledaju mladoliko,nacin zivota samo sto nisu glumci i ne nose se kao glumci niti se ukrasavaju a imaju lice kao djeca.Nacin zivota.Moja teorija da inteligentan i mudar covjek ljepse stara od glupog i kada skromno zivi a da ne pricam kada ima novca
mrzi me sad, neki drugi putAko zelis da znas sto je mladolika osoba,ukucaj samo Jane Fonda i bice ti sve jasno ili Kris Evert bas mladolika vjecita djevojka