Bred Pit

Dobar lik, to se mora priznati....veoma blizak prijatelj sa Klunijem, dva reprezantativna muska primjerka....no, izgubio je u mojim ocima kad je ostavio onakvu zenu, Dzenifer Aniston, zbog obicne kalasture Andjeline Dzoli...

Sto je stariji sve lepse izgleda. Ne mislim na izgled nego pojavu uopste. Nasmejan, stajling mu bas fin. U braku sa Andjom skroz drugacija pojava.

Lijep jeste al u danasnoj eri nemas puno lijepih glumaca,on bi 70 ih bio glumac prosjecnog izgleda kakvih je tada ljepotana bilo.A danas kada stavis pored njega glumce solidnog izgleda on izgleda 100 puta ljepsi i jeste lijep

U Argentini da je glumac ono bi bio po izgledu prosjek,jer oni imaju glumaca ljepotana mnogo vise nego Ameri ili da je Italijan

Bio bi deklasiran jer on u Holivudu tamo pored sebe ima Kucera,Di Kaprija, Goslinga srednji jad.

Da ima pored sebe Gabriel Korada,Gabriel Garka,Pabla Ecarija bio bi deklasiran

Al glumac kada uspije u Americi bice svetski popularan, Ameri kada sastavljaju liste najljepsih glumaca oni samo stavljaju svoje glumce

A Latino glumci iz Evrope ili Juzne Amerike su 100 puta ljepsi

Lijep jeste al u danasnoj eri nemas puno lijepih glumaca,on bi 70 ih bio glumac prosjecnog izgleda kakvih je tada ljepotana bilo.A danas kada stavis pored njega glumce solidnog izgleda on izgleda 100 puta ljepsi i jeste lijep
Ponovo kazem nije samo do spoljasnosti, ima to nesto (vecito pitanje na forumu sta je to nesto hahaha)
Podseca na Redforda a svojevremeno je i on bio medju top glumcima.

Ponovo kazem nije samo do spoljasnosti, ima to nesto hahaha (vecito putanje na forumu sta je to nesto hahaha)
Podseca na Redforda a svojevremeno je i on bio medju top glumcima.

Ima to nesto ako nisi gledala filmove Alen Delona,Alesija Orana,Djaninija,serije Korada iz mladih dana.

Nijedan anglosaksonac kao Redford,Njumen ili Bred Pit ne moze kao ljubavnik ili ljepotan da se mjeri sa Latino zavodnicima.Iako su ovi lijepi likovi al u poredjenju sa ovima su prosjek

U Argentini da je glumac ono bi bio po izgledu prosjek,jer oni imaju glumaca ljepotana mnogo vise nego Ameri ili da je Italijan

Bio bi deklasiran jer on u Holivudu tamo pored sebe ima Kucera,Di Kaprija, Goslinga srednji jad.

Da ima pored sebe Gabriel Korada,Gabriel Garka,Pabla Ecarija bio bi deklasiran
Zavisi od ukusa. Meni se latino muskarci ne svidjaju. Nekako su mi to sirova lepota.

Back