pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.427
Šta god da trenira radi to dobro. Xe xeШта тренира претходних 20 година?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta god da trenira radi to dobro. Xe xeШта тренира претходних 20 година?
Ni meni se nije dopado...ALIНикада ми се није допадао. Рошаво лице и некако влажне, ******е усне. Кијану Ривс ми је 300 х бољи фрајер, сада у овим годинама.
Jeste pio dosta, a i drogirao se. Ali mislim da je to iza njega pa su dobri geni prevagnuli.Nije imidž, pio je i to puno , ne znam da li još uvek , sam čovek rekao
Ne serviraš mu ti hranu pa da znaš šta on konkretno jede.
cesto menja piletinu.
pa valjda on bolje od tebe zna kaka je privatno anistonkaDobar lik, to se mora priznati....veoma blizak prijatelj sa Klunijem, dva reprezantativna muska primjerka....no, izgubio je u mojim ocima kad je ostavio onakvu zenu, Dzenifer Aniston, zbog obicne kalasture Andjeline Dzoli...
Ne radi na gradjevini ni na njivi...Šta ovaj čovek radi da izgleda ovako fenomenalno dobro ?
Mozda si u pravu, ali Dzenifer je pet puta ljepsa zena od one zmije...pa valjda on bolje od tebe zna kaka je privatno anistonka
mis... ako ga gotivis...
Meni Anđa pet puta lepša. Obe su dobre glumice ali je Angelina ipak klasa jer se dokazala u različitim žanrovima.Mozda si u pravu, ali Dzenifer je pet puta ljepsa zena od one zmije...
Mozda si u pravu, ali Dzenifer je pet puta ljepsa zena od one zmije...
Stvar ukusa...Dzenifer je potpuno prirodna, njena ljepota nije od onih koje zasjenjuju, ali kad obratis paznju, vidis koliko tu ima slifa, neke topline i duhovnosti i klasicne ljepote...a pogotovo kad joj vidis oci...Meni Anđa pet puta lepša. Obe su dobre glumice ali je Angelina ipak klasa jer se dokazala u različitim žanrovima.
Ja sam morala da guglam
Pre svega deluje mentalno zdrava za razliku od Andje koja je crnjak bas.Stvar ukusa...Dzenifer je potpuno prirodna, njena ljepota nije od onih koje zasjenjuju, ali kad obratis paznju, vidis koliko tu ima slifa, neke topline i duhovnosti i klasicne ljepote...a pogotovo kad joj vidis oci...
To pogotovo...Pre svega deluje mentalno zdrava za razliku od Andje koja je crnjak bas.
Sto je stariji sve lepse izgleda. Ne mislim na izgled nego pojavu uopste. Nasmejan, stajling mu bas fin. U braku sa Andjom skroz drugacija pojava.
И шта кажеш, ел језиво колко су неки људи глупи, конкретно они што без трунке скепсе усвајају све што потекне с 4чена и сл. места на којима се окупља сва дебилштина овог универзума?Ja sam morala da guglam![]()
Ponovo kazem nije samo do spoljasnosti, ima to nesto (vecito pitanje na forumu sta je to nesto hahaha)Lijep jeste al u danasnoj eri nemas puno lijepih glumaca,on bi 70 ih bio glumac prosjecnog izgleda kakvih je tada ljepotana bilo.A danas kada stavis pored njega glumce solidnog izgleda on izgleda 100 puta ljepsi i jeste lijep
Ponovo kazem nije samo do spoljasnosti, ima to nesto hahaha (vecito putanje na forumu sta je to nesto hahaha)
Podseca na Redforda a svojevremeno je i on bio medju top glumcima.
Zavisi od ukusa. Meni se latino muskarci ne svidjaju. Nekako su mi to sirova lepota.Lijep jeste al u danasnoj eri nemas puno lijepih glumaca,on bi 70 ih bio glumac prosjecnog izgleda kakvih je tada ljepotana bilo.A danas kada stavis pored njega glumce solidnog izgleda on izgleda 100 puta ljepsi i jeste lijep
U Argentini da je glumac ono bi bio po izgledu prosjek,jer oni imaju glumaca ljepotana mnogo vise nego Ameri ili da je Italijan
Bio bi deklasiran jer on u Holivudu tamo pored sebe ima Kucera,Di Kaprija, Goslinga srednji jad.
Da ima pored sebe Gabriel Korada,Gabriel Garka,Pabla Ecarija bio bi deklasiran
Zavisi od ukusa. Meni se latino muskarci ne svidjaju. Nekako su mi to sirova lepota.