Bred Pit

Ja sada da mi neko nudi prosjecan izgled solidan ni lijep ni ruzan al harizma Al Pacina ili da mi neko ponudi da sam ljepotan bez harizme izabrao bi ovo prvo.Jel izgled ce se mijenjati ali harizma je uvijek tu.A idealno je kada imas oboje ali to je jako rijetko da je neko ljepotan a ima i harizmu i tu neku auru to je Alen Delon vjerovatno mozda jos neki lik al malo ko.Vecinom ako imas jednoga vise ovoga drugog imas manje.Uzmi fudbalere ako je lijep nema harizmu npr Raul,Tores... a ako je harizmatican nije previse lijep Kantona npr.Kod nas ko bi bio primjer ljepotana sa harizmom pa jedino Zdravko Colic on je taj.Maradona imao harizmu al nije lijep bio.Kod Amera jedini glumac koji ima sve je Al Pacino bukvalno je on taj njihov najveci glumac najveca zvijezda.Al propao fizicki sada al dzaba i dalje harizma tu.

Poslednja izmena:
Kljuc mladolikosti ti je da ne konzumiras przenu i pecenu hranu niti ista sto sadrzi koncentrovani secer i so i ulje.Jedes samo kuvanu i sirovu hranu i pijes svaki dan 3 litra vode,ljeti i do 4 litra vode dnevno i tako 365 dana u godini.I koza ce prvo da ti se obnovi kroz par godina micu se mitiseri,bubuljice itd a polako i meksa.
To bi značilo ključ zdravlja uz opasku da si malo pomešao babe i žabe jer ne treba jesti samo sirovu hranu , niti se mogu zaustaviti ireverzibilni procesi.
Mladolikost je pre svega stvar genetike, uključujući i strukturu kostiju, kožu itd ali i duha pomalo.

To bi značilo ključ zdravlja uz opasku da si malo pomešao babe i žabe jer ne treba jesti samo sirovu hranu , niti se mogu zaustaviti ireverzibilni procesi.
Mladolikost je pre svega stvar genetike, uključujući i strukturu kostiju, kožu itd ali i duha pomalo.

I vode,ako ti jedes cokolade koza i zubi propadaju,ako pijes alkohol kosa ti slabi dobijas podocnjake

On je pio podosta alkohola.

Sve je to imidz,kao na Oskaru pa jede picu.Pred kamerom pojede bilo sta,da bude lezeran kul.Privatno ti jede ovas,jecam,jede jabuke banane ,ribu,pasulj,pije masu vode i teretana svaki dan,pa vjezbe fitnesa

Ja znam ljude koji privatno jedu sve vegan,ali kada su sa drustvom ili negdje javno daju sebi merak pa oderu kolac,meso po jedno pivo popiju

Vidis Nole hrani se zdravo mladolik mladje djeluje od igraca svoje generacije,ishrana.Pije vode svaki dan

Sve je to imidz,kao na Oskaru pa jede picu.Pred kamerom pojede bilo sta,da bude lezeran kul.Privatno ti jede ovas,jecam,jede jabuke banane ,ribu,pasulj,pije masu vode i teretana svaki dan,pa vjezbe fitnesa
Nije imidž, pio je i to puno , ne znam da li još uvek , sam čovek rekao

Ne serviraš mu ti hranu pa da znaš šta on konkretno jede.

Genetika pomaze ali ne kod svih ljudi tacno,ali ishrana je kljuc,samo mnogi nemaju disciplinu da izbace hranu zasnovanu na hemiji.

Jer ljudi oce rezultate nakon par mjeseci,pa se razocaraju i batale ovo je prevara to pricaju,a nije

Par godina je potrebno,kao kada treniras tijelo i misice definises to je proces,tako i za ishranu

Pogledajte prilog 1379705

Šta ovaj čovek radi da izgleda ovako fenomenalno dobro ?
Mislim da zapravo ništa posebno. Vježba to sigurno,manje više pazi na ishranu. Lice...on je tip muškarca koji ima baby face a takva lica stare nekako sporije. Pored njega još Kianu Rivs,Tom Kruz koji da se nije upropastio operacijama bi izgledao daleko bolje. Jednostavno stvar genetike.

Pogledajte prilog 1379727
Sa ovogodišnjeg, tazeg događaja... Više je zamućena dama sa strane nego on. Stiče se utisak da njegova pojava nije nimao zamućena.
Da, zaista, izgleda lepo i dalje, sa uskoro, u decembru ove godine, 60 godina!
Ha, mlađi je od mog ćaleta 2 godine, a kao tinejdžerka sam ludovala sa njim kao da je samo par godina stariji od mene. Da Bog sačuva! :eek:
Potruditi se da mu nađemo "ružnu sliku"... je baš teško.

Imam problem da pomislim da jedno ovakvo lice može da bude u vlasništvu nekog opakog čoveka... a onda... to je glumac! Da li glumci glume samo za novac, ili su glumci ceo svoj život? Kako odmere to... kad rade, a kad žive, naročito ti... svetski ljudi/glumci?

Vidi u obicnom zivotu obicno ti glumci tesko da do ribe dodju,obicno tako neki osrednji likovi dodju do najvise riba.

Ne kazem svi,al ljepotan na filmu super,al imas masu ljepotana u obicnom zivotu koji ne mogu ribu da nadju,iako ih mnoge zele, jer ne radi se samo o tome da si lijep i da te neke ribe hoce,nego moraju da se poklope kockice

Zena ako u obicnom zivotu sretne nekog ljepotana kao sa filma,odma gubi samopouzdanje sa njim ne moze da glumi i da igra igre i bude nedodirljiva lady.I onda nadje nekog osrednjeg.Zene sa takvim muskaracima kada su blizu gube dah,ubrzano disu,fascinirane spoljasnscu koliko god da joj se taj svidja ona se tu ne osjeca prijatno a ima ponos.Tako da mnoge ljepotice ali ljepotani u obicnom zivotu nemaju neke uspjehe na emotivnom planu

Jer ta neka igra koja njoj prodje sa drugim muskarcima ne prolazi joj kod ljepotana, jer ne vlada sobom, emocije je obuzmu, plus ne moze ni u oci da ga pogleda.Na filmu je to drugacije

Svako u vezi trazi komfor da osjeca da vlada sobom i situacijom

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1379705

Šta ovaj čovek radi da izgleda ovako fenomenalno dobro ?

Bred Pit ima 60 godina, a izgleda mnogo mladje.
Pre par dana privukao je pažnju na tribinama među navijačima na finalu Vimbldona, gde je gledao meč između Karlosa Alkaraza i Novaka Đokovića.

Prema britanskom medicinskom direktoru Njujorške dermatološke grupe, doktoru Kostasu Papageorgiou, Bred Pit zaista vodi računa o svom fizičkom izgledu.

- Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovoj način čuva elastičnost kože, rekao je dr Kostas jednom prilikom i istakao da Bred sigurno nije radio vidljive operacije i botoks, prenosi Stil.

On je naglasio da iako bi Bred mogao da uradi operaciju blefaroplastike pomoću koje bi "sredio" gornje kapke, on je dovoljno pametan da to izbegne i zadrži prirodan izgled, a dodao je da veliku ulogu u njegovom izledu verovatno igraju i geni.

Osim što se trudi da se zdravo hrani, glumac ima i treninge koji čine da njegovi mišići budu tonirani.
Jednom prilikom otkrio je da po potrebi drži i određe dijete, odnosno da ima poseban režim ishrane kojeg se strogo pridržava.

Ovako izgleda jelovnik Breda Pita:

Doručak: Jaja (šest belanaca, sedam žumanaca) i 75 grama ovsene kaše sa suvim grožđem
Užina: Tunjevina iz konzerve i pšenični hleb
Ručak: Dva parčeta pilećih grudi, 75-100 grama smeđeg piriniča ili paste, i zeleno povrće

Pre treninga: Proteinski šejk i banana, ili proteinska čokoladica
Posle treninga: Proteinski šejk i banana

Večera: Riba ili grilovana piletina , smeđi pirinač ili pasta, povrće i salata
Večernja užina: Proteinski šejk ili niskokalorični sir

Dakle, njegova dijeta se sastoji od 2.000 kalorija na dan što mu daje dovoljno energije da izdrži svaki trening i dovoljno proteina da napravi mišić

Clip.jpg

Svaka čast, sad izgleda bolje nego sa 30, kada je bio kao klinac....Istina je da mnogi muskarci bolje izgledaju kao stariji, gde najvazniju ulogu igra genetika, pa uz minimalno odrzavanje postizu odlicne rezultate.
PS. I kod zena genetika ima vise znacaja nego kopiranje lepih zena, vrlo vazno je i mentalno zdravlje i postizanje zadovoljstva. Radost je formula za dobar izgled i ne moze da se kopira ili simulira.

Никада ми се није допадао. Рошаво лице и некако влажне, ******е усне. Кијану Ривс ми је 300 х бољи фрајер, сада у овим годинама.

Back