Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Kako si uspio spojiti nacizam i sergijanstvo?Он је лудак и злочинац... Ал мање од Стаљина, који је твој идеолошки протеже, због нацистичке сергијанштине коју сиссаш преко удбашке СПЦ гарнитуре..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako si uspio spojiti nacizam i sergijanstvo?Он је лудак и злочинац... Ал мање од Стаљина, који је твој идеолошки протеже, због нацистичке сергијанштине коју сиссаш преко удбашке СПЦ гарнитуре..
Па великоРуски КГБ нацизам... Све велике империје пре краја имају нацизам тј. Самообожавање своје измишљене... типа совјетске нације...Kako si uspio spojiti nacizam i sergijanstvo?
Ти имаш проблем са стварношћу, одбијаш реалност, јер сада не причамо о политици и идеологији, већ о економији, а у економији је све јасно, 1+1=2.Тоталне небулозе лупеташ...
Да није поганог Хенрија Кисинџер аи ресто кошираних комуњара, који је Америчку топ индустрију на кварно преселио из Америке у Кину, били би у рангу Монголије...
Јудео-сатанисти, хоће да рушењем Америке подигну Кину, а то неће да може јер је ЕУ Америчка полуколонија, коју баш брига за модернизацију и брзање технологије, већ само за висок стандард становништва, и ништа више, што је у робовласничког Кини, мисаона именица...
Није запад, него капитализам. Заправо, неко на овом форуму је споменуо феномен Хонг Конга, према коме су Кинези научили како функционише капитализам и онда су то почели да примењују у околним градовима као што је Шенжен.
А откуд ти на интернету, ако нећеш да будеш уређен?Ne dao Bog takav ''red'' nigde!
Tu sam te cekao, care!А откуд ти на интернету
Ти се буниш само због начина на који се нешто спроводи.Tu sam te cekao, care!
U tvojoj voljenoj Kini cenzurisu sve zivo, dozvoljavaju video-igre samo par casova nedeljno, blokiraju i guse sve sto nije u skladu sa narativom cara-gospodara i njegove svite..... Ne dao Bog ikome da takvi zavladaju svetom i diktiraju drugima te svoje obicaje.
I najgori moguci americki zlotvori su bolji od toga.
Као што сам и најављивао на форуму, посетио сам Пекинг и што се тиче политичке идеологије, било је онако како сам и очекивао.
Комунистичких симбола срп и чекић и петокрака (Мао и слично), можда сам видео на свега 10 места. Јако ретко, много више комунистичких симбола има у Москви.
Највећи шок сам доживео на бувљој пијаци, Panjiayuan Flea Market, где сам у једној продавници сувенира, на полици где су били изложене мале статуе владара, налетео на Хитлера.И то 3 различите статуе.
Међутим, врло брзо сам схватио да њима Хитлер не значи ништа, као што не значи ни нама и да је он заправо једини проблем за Јевреје. Кинезима је једини проблем Јапан и ништа што се тиче јапанске културе нећеш наћи у Јапану.
Рецимо посетио сам и етно парк, где у сваком делу парка имаш етно село неке културе, типа корејске или култура њихових мањина, али нема јапанског парка.
Историја њиховог сукоба је много старија од др.св. рата.
Што се тиче архитектуре, нема ни говора да су наставили са комунистичким брутализмом односно соц реализмом ... има тога, али то су старе зграде које се више не граде одавно. Кина се већ од 70их година држи неког микса модерне архитетуре у комбинацију са својој кинеском архитектруром.
На сваком кораку се види да је Кина отворена за иновације и врло лако је навикнути се на друштво које фунционише без кеша, где се све плаћа преко телефона или скенирање длана или лица.
3Д билборди су такође честа појава, ваљда ће и Београд једног дана то доживети, када падне цена те скупе технологије.
Град је ненормално тих, нема кафана, нема пијаница и наркомана, безбедан је чак и за соло девојке, на хиљаду Кинеза видиш једног странца.
У саобраћају не поштују прописе, али возе споро и нормално, нико не труби, нико никога није ни закачио, а град има преко 20 милиона људи, брдо бицикала, мотора и скутера. Тамо младе жене немају тај комплекс да мора да их муж воза у ауту, већ седну на бицикл или скутер и возе мало дете.
Изнајмљују на сваком месту, бицикле, екстерне батерије за моб, чак и кишобране.
п.с. нисам могао да нађем неку мајицу са лепо дизајнираним кинеским словима, асплутно сви Кинези носе мајице и одећу са енглеским натписима, без обзира што не знају реч енглеског језика. Али што се тиче облачења, они нису преузели ову западну геј моду, да мушкарци носе тесне хеланке фармерке и тесну одећу, чак ни жене и девојке не носе тесне фармерке.
Много су природнији од нас и тек када одеш у Кину, схватиш колико смо ми западњаци, а као шатро се ложимо да мрзимо запад.
Ja sam takodje bio u Americi i nigde nisam video demokratiju i slobodu govora.
![]()
Tu sam ja tebe cekao, care!Tu sam te cekao, care!
U tvojoj voljenoj Kini cenzurisu sve zivo, dozvoljavaju video-igre samo par casova nedeljno, blokiraju i guse sve sto nije u skladu sa narativom cara-gospodara i njegove svite..... Ne dao Bog ikome da takvi zavladaju svetom i diktiraju drugima te svoje obicaje.
I najgori moguci americki zlotvori su bolji od toga.
upucavaju predsednike bivse u glavu, pa onda oni napune gace, i predaju izbore, pa ne moraju da se pokradu opetU tvojoj voljenoj USA kradu izbore, zabranjuju slobodan govor, dozvoljavaju da ljudi umiru jel nemogu da plate lekara, spavaju na ulici jel nemaju krov nad glavom...............................
Ne, nego sam video na televiziji da su kineski vozovi mnogo dobri a niko ne spominje japanske. Generalno japansko društvo je u dubokoj krizi i to se naravno odražava i na nauku jer nema stvaralaškog nadahnuća.Читаш Спутњик?
A ti redovno ideš u Ameriku pa znaš.Pa možeš i u Ameriku da ideš ali nećeš videti demokratiju
samo administraciju i policiju u fazonu SS
Комунизам је идеологија, a као друштвено-политички систем, комунизам никада и нигде није постојао, па ниси ни могао да га као таквог "видиш" чак ни у Народној републиици Кини. Међутим, као идеологија, односно идел коме се стреми, комунизам је итекако присутан у НР КиниБио сам у Кини, али нисам видео комунизам
Био је једном на три дана на неком међународном семинару који се одржавао у хотелу у Лас Вегасу када је га је тамо послао часопис у коме је тада радио у време "жутих." Некад било, сад се спомињало, како каже наша Србијанска народна пословица (сада се ботује за плату код напредњака и код лажног опозиционара Друга Ђида, јер се мора два посла радити)A ti redovno ideš u Ameriku pa znaš.![]()
Nameću se i trće al ja nećuA ti redovno ideš u Ameriku pa znaš.![]()
Комунизам је идеологија, a као друштвено-политички систем, комунизам никада и нигде није постојао, па ниси ни могао да га као таквог "видиш" чак ни у Народној републиици Кини. Међутим, као идеологија, односно идел коме се стреми, комунизам је итекако присутан у НР Кини(btw само да те обавестим да је и моја маленкост била у НР Кини, давно пре тебе додуше, али већ и тада сам ручао у McDonalds-у поред трга Тјенанмен)
![]()
Ученици основних школа заједно певају како би прославили стоту годишњицу оснивања Комунистичке партије Кине, у Заозхуангу, провинција Шандонг, Кина, 22. јуна 2021.
i to uz viskić, demokratskiU tvojoj voljenoj USA kradu izbore
Verujem , nego prenosim njegovo iskustvo,on je onako gurman bas, ali nije mu baš prijala autohtonq hrana tu gde je bio. Ne znam koji je grad , mesto u pitanjuTo nije istina, imas dosta fanstasticnih hotela sa super kuhinjom i dobrih restorana u gradu ,kuhinja u firmama tj na poslu je uzasna ,bas se ne moze jesti.
Da.Да није поганог Хенрија Кисинџер аи ресто кошираних комуњара, који је Америчку топ индустрију на кварно преселио из Америке у Кину, били би у рангу Монголије...
Јудео-сатанисти, хоће да рушењем Америке подигну Кину, а то неће да може јер је ЕУ Америчка полуколонија, коју баш брига за модернизацију и брзање технологије, већ само за висок стандард становништва, и ништа више, што је у робовласничког Кини, мисаона именица...