Vučić: Izudarao bih sebe što nisam bio na utakmici u Leskovcu, od tuge nisam spavao

Ma ti bi da isteruješ političku korektnost na način koji pripisuješ drugoj strani? Komentara bez.
zabole me sta rade siptari, ja sam srbin iz srbije i sramim se te stoke iz srbije koja se tako ponasa. nije im ovo miting za sendvice da urlaju kao neotesane budale.

mada... samo takve su i doveli... a oce kao u evropu i medju razvijene... rusi im nisu fest :rotf:

zabole me sta rade siptari, ja sam srbin iz srbije i sramim se te stoke iz srbije koja se tako ponasa. nije im ovo miting za sendvice da urlaju kao neotesane budale.

mada... samo takve su i doveli... a oce kao u evropu i medju razvijene... rusi im nisu fest :rotf:
Srbi iz Srbije znaju da je Kosovo Srbija. :kafa:

neverovatno, kao da živimo u bambilendu
valjda Diznilend pošto je Bambi iz Požarevca prodat Coca Coli?

a jel se sećaš ono kad si otvorila temu "Tour de Strasbourg" pa mi odmah demokraCki stavila zabranu da učestvujem na temi jer si namirisala da kao ljubitelj Formule 1 mogu da posumnjam u studenCko prolazno vreme sa kombijem full of bicycles for TV?

tako da ovo i nije baš idealno ali da živim u vašoj "demokratiji" ne pada mi na pamet
:kiss:

Glavno je pojaviti se na albanskoj temi. AV mu tu dođe kao dobar izgovor.
Zato i jesmo izgubili kao opomena od Boga.
Dok su oni jurili američke senatore da "poguraju pos'o" dotle se kod nas još 2000-te imao ko javiti sa "Kome se bre pa živi na Kosovu - BEOGRAD JE SVET"

Mislim ranije se to zvalo Kosovo i Metohija ali je iz odredjene kuhinje forsirano samo "Kosovo"

vucic-vucko.gif

Чуј, он је једном годишње и овај пут потпуно у праву, а некада ни толико!

Back