- Poruka
- 712
10 minuta pre pocetka tekme sve kladionice obalile kvote na siptare, procurelo da je namesteno a primalo se masovno velike uplate na njih...kad kazem velike to su likovi koji daju po 10 soma evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Konstatujem činjenicu da je AV-ova histerija nekima baš dobar izgovor da podrže Albaniju. Drugo ništa.Ne razumem, izvini..?
Možda je baš Priština dotićni Bambilend a AV i njegova narcisoidna histerija posledica toga, ili već tako nekako.neverovatno, kao da živimo u bambilendu
To našli Kurtiju u prtljagu? Šta ćeš, ima čovek sklonosti.Pogledajte prilog 1799320
Evo mu alat …
Srpskoj himni se ne zviždi…pa sad koja nevaspitana stoka je bila u leskovcu i zvizdala himni albanije ko da su mongoloidi govorilo je dosta o kulturoloskom nivou odabranih radikala koji su dovedeni da navijaju.
niko u svetu sa gramom mozga i kulture nece zvizdati horski himni gosta pa nek je taj i najgori.Srpskoj himni se ne zviždi…
Nek se sekira, nije se nasekirao dovoljno.Nije mi žao što izgubismo od Albanaca, nego što se predsednik toliko nasekirao.
Ma ti bi da isteruješ političku korektnost na način koji pripisuješ drugoj strani? Komentara bez.niko u svetu sa gramom mozga i kulture nece zvizdati horski himni gosta pa nek je taj i najgori.
to samo tvoji.
zabole me sta rade siptari, ja sam srbin iz srbije i sramim se te stoke iz srbije koja se tako ponasa. nije im ovo miting za sendvice da urlaju kao neotesane budale.Ma ti bi da isteruješ političku korektnost na način koji pripisuješ drugoj strani? Komentara bez.

Srbi iz Srbije znaju da je Kosovo Srbija.zabole me sta rade siptari, ja sam srbin iz srbije i sramim se te stoke iz srbije koja se tako ponasa. nije im ovo miting za sendvice da urlaju kao neotesane budale.
mada... samo takve su i doveli... a oce kao u evropu i medju razvijene... rusi im nisu fest![]()

Nek se sekira do mile volje, nego gde si kao Srbin iz Srbije pokupio ikavicu?nek uzme sikiru pa nek se nasikira ko pomenuti shiti.
valjda Diznilend pošto je Bambi iz Požarevca prodat Coca Coli?neverovatno, kao da živimo u bambilendu

Taj još ostao dok ga nije srušio.А да проба са Бранковог моста?![]()
Zato i jesmo izgubili kao opomena od Boga.Glavno je pojaviti se na albanskoj temi. AV mu tu dođe kao dobar izgovor.
И "Панчевац" је ту.Taj još ostao dok ga nije srušio.
Procitati prva tri reda, i jasno je o kakvoj se osobi radi.neverovatno, kao da živimo u bambilendu
Evo upravo ga slušam...
Bila je burna noć, čuje mu se u glasu. Alkos.
Hrvati i shiptari obožavaju vucica...svaka tema im oko toga ovde![]()