Srušio se most u Kini, samo par meseci posle otvaranja

Зашто Амери нису примјенили адекватну градњу на Флориди или Турци у Турској, с обзиром на плавна, односно трусна подручја?
Дакле све је до лошег квалитета кинеске производње и са тим немају никакве везе глобалне корпорације које желе да остваре што већу зараду па су спремне мало да зажмире на одређене ствари?
Izmedu turaka i kineza razlike su kozmeticke prirode od garderobe nadalje do turskog lovackog oruzja, konstatacija za kineze odnosi se i za tursku.
"Globalne korporacije" kako ih nazivas su stvorile zlo zvano kina u danasnjem obliku, kada se razmotri u cijem su vlasnistvu i pod cijim su patronatom zakljucak se sam namece.
Konkretizuj problem na Floridi, mozda je uzrok proistekao iz gore spomenutog uticaja.

Izmedu turaka i kineza razlike su kozmeticke prirode od garderobe nadalje do turskog lovackog oruzja, konstatacija za kineze odnosi se i za tursku.
"Globalne korporacije" kako ih nazivas su stvorile zlo zvano kina u danasnjem obliku, kada se razmotri u cijem su vlasnistvu i pod cijim su patronatom zakljucak se sam namece.
Konkretizuj problem na Floridi, mozda je uzrok proistekao iz gore spomenutog uticaja.
NIksona, kisindzera, regana, klintona i ostalu mafiju je za tu megaizdaju trebalo staviti na elektricnu stolicu.

1762958868470.png

Početak

Ко ради тај и греши.

Кинези имају хиперактивну грађевинску индустрију ових деценија и много, много амбициозних пројеката. Слабо ко је стварно у позицији да им каже "ха ха, ваша градња је лоша, ево да вам ми из Молдаво-Боснистана објаснимо шта, где, како"

"Па шта сте изградили?"

"Ништа."

To je u domenu geodetsoskog izveštaja i tih stručnjaka ne neimara i ahitekata
Sigurno da su inženjeri imali pozitivan geodetski izveštaj , sad čiji je kiks diskutabilno je i krivca treba tražiti tu ! Za divno čudo tolika grdosija 0 mrtvih za razliku od NS od pergole -nadstrešnice od par desataka metara
Znaš da je tunel Munjino brdo zatvoren isto zbog klizišta !?
jer su kinezi obustavili saobracaj
Zato što je pukao juče i zatvoren je za saobraćaj

Mi nismo imali tu sreću sa hebenom nadstrešnicom

Munjino brdo je upravo primer kako rade Kinezi
imali smo, prijavljeno je da imaju pukotine ili da pada malter ali to je ignorisano

Back