NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
A kakvu ja to „teoriju zavere” navodno koristim, da čujem?![]()
Цитирао сам ти поруку јеси ти увек овако напоран или само ноћу да знам кад да се улогујем?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kakvu ja to „teoriju zavere” navodno koristim, da čujem?![]()
Цитирао сам ти поруку јеси ти увек овако напоран или само ноћу да знам кад да се улогујем?
Схватили смо поенту не смеш да се зајебеш овде јер ако то урадимо поново мораћемо уз модераторе да доведемо психијатријски тим што због тебе првенствено онда због мене јер си ми затрпао пвт![]()
U reci PRAOTCEM nema slova θ, ocigledno nisi upucen ali problem je trivijalan pa cu ti ga ukratko izloziti:Тета ( θ ) је ћирилично слово по генези. Настало је као и нека друга ћирилична слова цртањем положаја изговора истог. То су обична уста и језик по средини
Pogledajte prilog 826636
Deretić se vrlo uspešno i gotovo potpuno oporavio od moždanog udara.
U reci PRAOTCEM nema slova θ, ocigledno nisi upucen ali problem je trivijalan pa cu ti ga ukratko izloziti:
Лично сам видела тај споменик и, захваљујући господину Ђоки Стојичићу, тадашњем министру културе Србије, добила сам најпрецизније могуће дубинске снимке те некрополе, и сада, после дужег, подробнијег, изучавања, могу да изјавим следеће:
- Ranka Kujic kao svedok:
Нисам археолог, али ме је споменик заинтересовао због његове језичке стране. Одмах ми је пало у очи да се ту ради о вулгарном латинском, затим (судећи по хебрејском алфабету) о хебрејском и, вероватно о неким древним келтским топонимима.
- Ranka Kujic kao naucnik, doktor iz oblasti lingvistike i knjizevnosti:
На увеличаном снимку види се да је ту слово „Т", али му је водоравна црта делом избрисана; дакле, заиста: PRAOTCEM.
- Zakljucak Ranke Kujic:
Ako si posten i iskren covek, ajde molim te objasni mi sada zasto se mi ovde svadjamo i vredjamo, kada je problem trivijalan i svodi se na to da li mozemo da verujemo Ranki Kujic na rec ili ne?
Ranka Kuić:Током анализе, одушевио ме и зачудио податак да сe, на трећем делу некрополе, у другом реду, налази латиницом уклесана стара српска реч: PRAOTCEM, која поближе означава властиту именицу: ARON.
Ne bih ja produzavao ovu telenovelu u tvojoj reziji, jer je stvar kristalno jasna.Ako se već pozivaš na poštenje, onda budi i sam pošten jerbo problem se uopšte ne svodi da li se može Ranki Kuić verovati ili ne na reč.
Za početak, pogledaj šta sama piše na stranici koju si iznad citirao:
Kako tebi zvuče, tačno, reči oduševio me i začudio podazak da se na delu nekropole?
Pogledajte prilog 826737
Što se tiče slova θ, to je Radosavljević kada je za Milojkovića nabavljao skicu spomenika tako pročitao broj 10 (rimsko, X).
Ranka Kuić nije ostavila nikakve indicije o samostalnom čitanju teksta sa natpisa; na fotografije je doslovno, od slova do slova (skupa sa svim greškama) prenela navodni tekst iz Milojkovićevog članka u Galaksiji.
Jasno je ovde da je tu bio sahranjen neki Jevrej, što je nekropolu bilo spaslo od uništenja jerbo su na njoj mešani jezici, a da je bio čist srpski završila bi kao drobljeni kamen. Ono što je očigledno je da je klesar bio Srbin jer je on po svoj prilici na sve nekropole standardno upisivao ime i prezime pri čemu je prezime bilo označavano rečju "praotcem". Na primer "Slaven, praotcem Hrvatinić".Ako se već pozivaš na poštenje, onda budi i sam pošten jerbo problem se uopšte ne svodi da li se može Ranki Kuić verovati ili ne na reč.
Za početak, pogledaj šta sama piše na stranici koju si iznad citirao:
Kako tebi zvuče, tačno, reči oduševio me i začudio podazak da se na delu nekropole?
Pogledajte prilog 826737
Što se tiče slova θ, to je Radosavljević kada je za Milojkovića nabavljao skicu spomenika tako pročitao broj 10 (rimsko, X).
Ranka Kuić nije ostavila nikakve indicije o samostalnom čitanju teksta sa natpisa; na fotografije je doslovno, od slova do slova (skupa sa svim greškama) prenela navodni tekst iz Milojkovićevog članka u Galaksiji.
Jasno je ovde da je tu bio sahranjen neki Jevrej, što je nekropolu bilo spaslo od uništenja jerbo su na njoj mešani jezici, a da je bio čist srpski završila bi kao drobljeni kamen. Ono što je očigledno je da je klesar bio Srbin jer je on po svoj prilici na sve nekropole standardno upisivao ime i prezime pri čemu je prezime bilo označavano rečju "praotcem". Na primer "Slaven, praotcem Hrvatinić".![]()
Ne bih ja produzavao ovu telenovelu u tvojoj reziji, jer je stvar kristalno jasna.
Ranka Kujic je jasno dala sled njenih postupaka:
- zainteresovala se za temu putem TV emisije
- otisla na teren i videla spomenik
- obratila se drzavnim organima i dobila kvalitetne snimke spomenika
- konsultovala se sa naucnim radnicima u drzavnoj sluzbi
- napravila analizu i donela zakjlucak
Deo njenog istrazivackog tima nisu bili: TV Galaksija, Milojevic, Stanojevic, nekakve skice, zli autohtonisti, marsovci....Svi navedeni subjekti su plod tvoje maste, koje si ti uveo u pricu iz samo tebi poznatih razloga.
RANKA KUIĆ (od 10:23): Ima jedan spomenik, nedavno, slučajno otkriven, u Prizrenu.
Ranka Kujic tvrdi da pise PRAOTCEMЉуди, ви изгбосте око тог слова т (или шта год да је већ) трудим се да вас испратим (ја сам по овом питању лаик), али јел има неког превода текста са те табле, зна ли неко шта ту конкретно пише... па, можда тако видети да ли има смисла да је ту писало праотац или шта год је писало!? Ако вам није то заморно нека неко напише....
Људи, ви изгбосте око тог слова т (или шта год да је већ) трудим се да вас испратим (ја сам по овом питању лаик), али јел има неког превода текста са те табле, зна ли неко шта ту конкретно пише... па, можда тако видети да ли има смисла да је ту писало праотац или шта год је писало!? Ако вам није то заморно нека неко напише....
Ako je spomenik ikada obrađen, za sada nismo uspeli da ga identifikujemo. Video sam ga svojim očima i analizirali smo više različitih fotogafija.
Pogledajte prilog 827161
Pogledajte prilog 827163
Osim ako nismo velike nesreće i da ne uspevamo pronaći konkretnu publikaciju u kojoj je dotični spomenik obrađen, deluje da je neobrađen i tekst se jednostavno ne uspeva razabrati.
Kako je prostor za navodno TCEM koje bi trebalo da se nalazi isuviše premali, podrazumevajući čak oblik slova E koji u to vreme nije ni postojao tj. nije kompatibilan niti slovima na ostatku tog samog spomenika, pa niti njegovih savremenika, ne deluje moguće da tu stoji PRAOTCEM (odnosn da je pre dalje erozije stajalo).
Мени са ових фотографија све делује да тако кажем испрано и непрепознатљиво (али ја сам лаик). Ове скице које си из часописа поставио... испод те спорне речи праотцем или како год, да ли се оне могу превести?
Рибе које он лови , лове се у мутној води., закључено пре много страница да је Славен777 сликао овако да би могао да изведе небулозу као материјал за његову књигу у којој би се скупило све што се зна и закључило на крају да се ништа не зна од 80 -тих па надаље је пуно таквих радова, проблем БУКВЕ који објашњава на крају рада да ни самом аутору није јасно да ли ишта објашњава!
Намерно не користи расположиве радове реконструкције где може нешто да се прочита већ овако са мутне слике ће прочитати Билбијин текст споменика из Ксантоса али наравно ниако да нема никакве индиције са Словенима или Србима не дај Боже!!!
За тај проблем БУКВЕ не смем ни да питам шта је, трудим се да некако испратим ово с Праотцем или како год, и само сам се јавио да питам како би ми било јасније (и другима који прате тему а не постују) и да могу да испратим вашу дискусију...
Мени са ових фотографија све делује да тако кажем испрано и непрепознатљиво (али ја сам лаик). Ове скице које си из часописа поставио... испод те спорне речи праотцем или како год, да ли се оне могу превести?
Рибе које он лови , лове се у мутној води., закључено пре много страница да је Славен777 сликао овако да би могао да изведе небулозу као материјал за његову књигу у којој би се скупило све што се зна и закључило на крају да се ништа не зна од 80 -тих па надаље је пуно таквих радова, проблем БУКВЕ који објашњава на крају рада да ни самом аутору није јасно да ли ишта објашњава!
Намерно не користи расположиве радове реконструкције где може нешто да се прочита већ овако са мутне слике ће прочитати Билбијин текст споменика из Ксантоса али наравно ниако да нема никакве индиције са Словенима или Србима не дај Боже!!!
Проблем Букве Милана Будимира сам ставио само као пример онога што си сам прокоментарисао на клип о Немањићима и уопђте таквих радова којих сам прочитао много и ништа нисам сазнао.
Обзиром да не може да одговори да ли Ранка Куић лаже када каже да је била присутна када се део обале Струмице крај Призрена одломио и да је угледала некрополу !
Он тврди да је камен из Скопља пронађен за време Балканских ратова чак у једном тренутку рекао да постоки два а није образложио ја лично не видим поенту дискусије обзиром да је сам доказао да лаже и да не може да одговори на 2 врло битна питања која је сам написао а контрадикторна су Куићкиним сведочењима.
Зашто сад и даље мрђави по испраном споменику је само њему јано и ником више , ако си тај одговор очекивао од мене стварно не знам!