Hajde samo upotrebi malo svoju glavu. Ne upijaj tako slepo, nekritički, bez ikakve trunke samostalnog razmišljanja. Samo upotrebi svoj mozak i pokušaj logičku celinu napraviti. Redom i na taj način da jedno proizlazi iz drugoga.
Na ovoj smo temi videli da je jedan od dva pomenuta spomenika obrađen od strane našeg čuvenog arheologa Nikole Vulića i objavljen u 71. broju Spomenika Srpske kraljevske akademije, 1931. godine, pod rednim brojem 324. Drugi spomenik objavljen je 1986. godine u III tomu slovenačkog arheološkog zbornika, od Ane i Jare Šasela. Ove stvari bi trebalo da ti budu vrlo dobro poznate jerbo su to činjenice koje su bile iznesene nekoliko puta u diskusiji sa tobom, a ti si, uključujući i na prethodnoj stranici, imao uvide u zbornike u kojima su ovi spomenici obrađeni. Njihov je sadržaj poznat; latinski jezik na njima je rastumačen i sve skraćenice pročitane.
I šta je od toga poznato Ranki Kuić?
Ništa. Ne samo da ona ništa od toga ne zna uopšte, nego ona čak tvrdi da je, navodno, konsultovana neke stručnjake o ovome. Ono što ti kažeš da je „dokaz” jeste citiranje same Kuićke. Pa to bi bilo kao da bih ja samog sebe citirao i kažem eto
dokaz je u toj poruci, zato što sam ja tako rekao.

Pa daj, hajde ponašaj se makar na momenat malčice ozbiljno i reci ko bi pri zdrave pameti i bez dejstva nekih droga došao do ovoga u šta ti pokušavaš druge da ubediš? Kako bi se ti ponašao kada bih ja rekao
eeee konsultovao sam stručnjake, svi kažu da nema ništa oko nečega što je poznato već 100 godina? I ovde ne pričamo o nekakvim opskurnim člancima, već o, doslovno, godišnjaku SANU i jedom od najčuvenijih arheologa Kralj. Srbije i Kraljevine Jugoslavije.
Tako da, da, sve što možemo videti jeste da je jedini izvor cele priče, uključujući i jedini izvor koji je Ranka Kuić koristila da pročita tekst (ja ne razumem zašto je ovo tebi toliko teško da shvatiš; kačio sam ti čak i fotografije koje su pokazale da je XX pročitala drugačije
zato što je koristila Milojkovićev članak) članak Radomira Milojkovića iz Galaksije iz 1991. godine.
Pogledajte prilog 826566
P. S. E sad, jedan drugi problem na kojem ti mora ozbiljno da poradiš jeste da shvatiš da nisam nigde napisao da žena laže. Biti uveren u nešto, a što nije istina, ne znači lagati. Ljudi greše stalno; svakodnevno, uključujući i dakako tebe. U ovim slučajevima, to je posledica nestručnosti;
nesnalaženja u prostoru da se tako izrazim.