FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.189
Slaven777: prapostojbina Slovena u lingvistickom ili genetskom smislu?
sta je u stvari prapostojbina? sta to definise?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle u Anadoliji se nalaze 500 godina pre Hrista a ne kako sada ucimo da ih je Justinijan II tamo naselio. Jeli tako Slavene?професор Будимир изнео и убедљиве доказе „да је анадолско-словенска језичка веза постојала још у првој половини првог миленијума пре наше ере и, према томе, да је појава словенских Индоевропљана као посебне етнолингвистичке групе знатно ранија него што се обично узима. Упоредо са радом на овом проблему, проф. Будимир улази и у решавање питања географског смештаја најстарије словенске заједнице, постижући резултате којима се обеснажују досадашње нордистичке тезе о Средњој Европи као словенској прадомовини и утврђује да колевку Словена треба тражити у закарпатским областима.
Slaven777: prapostojbina Slovena u lingvistickom ili genetskom smislu?
Dakle u Anadoliji se nalaze 500 godina pre Hrista a ne kako sada ucimo da ih je Justinijan II tamo naselio. Jeli tako Slavene?
http://www.korenine.si/zborniki/zbornik09/seraf_ht13.pdf
" The Slavic character of the Minoan words documented in hT 13 is unmistakable, because all they have clear Slavic etymology."
Ovde je meni licno najveci dokaz genetika i arheologija, da li si video one predmete Minojaca,Tracana, Tripoljske str.66,67 (iskvaren naziv Tracani) odnosno pravilno Rashana tj. Srba (valjda je svima poznato da je sinonim jedan od naziva za Srbe Rashani, Rashka stari Ras Rasina...). Izvode iz mnostva studija.
A sta je to smesno Slavene? Moras da odgovoris posto nisi diskreditovao BudimiraDakle u Anadoliji se nalaze 500 godina pre Hrista a ne kako sada ucimo da ih je Justinijan II tamo naselio. Jeli tako Slavene?
A sta je to smesno Slavene? Moras da odgovoris posto nisi diskreditovao Budimira
Sta ovo pises? Postovao si Budimirovu tvrdnju o anadolsko slovenskim vezama 500 godina pre Hrista. Molim komentar na toNijednom jedinom rečenicom (koliko razumem) nije Budimir nikada insinuirao da u VII stoleću nove ere postoje na području Male Azije nekakve autohtone slovenske grupacije
Sta ovo pises? Postovao si Budimirovu tvrdnju o anadolsko slovenskim vezama 500 godina pre Hrista. Molim komentar na to
naseg Nebojše? a Radakovića, izvinia možda i pronađeš kontakt od Nebojše Radenkovića i postaviš mu pitanja; nisam ti ja tu nikakav autoritet da ti budem od pomoći.
Budimir je mnogo pisao, nazalost nema ga na imternetu ali Radenkovic je njegove misli lepo sazeo u ovom radu.Ako tebe interesuje više Budimir, najpametnije bi bilo da kreneš da čitaš redom njegove radove, a možda i pronađeš kontakt od Nebojše Radenkovića i postaviš mu pitanja; nisam ti ja tu nikakav autoritet da ti budem od pomoći.
Budimir je mnogo pisao, nazalost nema ga na imternetu
Meni nisu potrebna razjasnjenja od Radenkovica ali cini se da tebi jesu☺
Podseti me, ko je ono pokušavao Budimira strpati u zajednicu novoromantičara i predstaviti kao da tvrdi da Sloveni vode direktno poreklo od Ilira?
Pogledajte prilog 739083
Naši slavni ilirski preci bili su u tim oblastima najstariji Indoevropljani
Zasto se smejes Budimirovom geniju?Pogledajte prilog 739083
Naši slavni ilirski preci bili su u tim oblastima najstariji Indoevropljani
A sta je, kad prica o nama Budimir misli na Albance, jel to☺?Već sam ti kazao da nije to ono o čemu ti razmišljaš. I ja sam to mnogo puta kazao, kao i mnogi drugi.
Zasto se smejes Budimirovom geniju?
A sta je, kad prica o nama Budimir misli na Albance, jel to☺?
Da, upravo to.@Kole11 evo još malčice o Budimiru (Katičić, Ancient Languages of the Balkans, pp. 68, 69).
Pogledajte prilog 739130
Pogledajte prilog 739131