Konstantin Veliki
Buduća legenda
- Poruka
- 28.842
I sta si hteo da kazes stim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igramo na male golove, al do beskonačno.
- - - - - - - - - -
Ovako si i sa Ćipurom dvoboje vodio. Svi su argumenti bili na tvojoj strani - pa gde si stigao? Nigde. Pomiri se da nisi sposoban za polemiku. Svima ćeš učiniti uslugu, ponajpre sebi.
Rusija, Ukrajna, Rumunija, Jugoslavija sve slovenski jezici. Rumunima se namece Rumunski pre nekoliko stotina godina, prave vestacke nacije... kao sto danas se forsira da je Hrvatski i Bosanski jezik drugaciji sa velikom razlikom od srpskog.
Seoba slovena je politicka prica, ne prava nauka. Sloveni su lingvisticka kategorija ne genetska. R1a zivi vise od 10-15 hiljada godina u Ukrajni, Rusiji, severu Indije..., zatim Rumuniji i Srbiji u manjoj frekvenciji, R1a je ogromna populacija. Norvezani su 25% R1a (vise nego Srbi) da nije kod njih mozda od seobe slovena R1a.
Srbi su genetski stari evropljani sa manjim delom slovenske genetike 15% R1a.
Pre nekoliko stotina godina Rumuni govore srpski, i genetski su najsrodniji Srbima, najveca I2a, druga najveca R1a. Tracani/Dacani su I2a/R1a.
Meni je najsumljivije sto svi BEZE od novih genetskih naucnih studija koje sam postavio kao od kuge, ali se i dalje raspravlja sa mnom nesto o necemu i negira to sto pisem.
Асад је све самo не глуп човек.Glup si ko svoj avatar.
Ко су то сви разумни људи?To da nije I2a autohtona na balkanu ne moze niko razuman da poveruje, svi razumni ljudi znaju da je I2/I2a autohtona na Balkanu,
Не, ти мислиш да си доказао. Као што си убеђен у истинитост многих других глупости и бесмислица, а већи проблем је од тога што негираш свако критичко мишљење на твоје тврдње.i lako sam DOKAZAO naukom i zdravim razumom.
Сада си почео да пишеш и научне студије!? Свака част, можемо ли чути имена рецезената?Na moje naucne studije, ovakvi tvoji komentari sve govore.
Кога брига шта већина Србаља мисли и кога подржава? Хоћеш ли рећи да то даје легитимитен жвалоњи да је исправан владар? Народ коме је одавно испран мозак већински нема појма о основним стварима живота, а камоли о сопственој историји.Mozete vas nekoliko ovde da lupate gluposti i vredjate ljude kao Goran Saric... na yt gde su snimci Gorana Sarica kako ljudi pisu o Saricu, a kako o vama iz "srpskog dnk projekta".
Овакве лудости очигледно само ти видиш, а све сам уверенији да улогу у томе имају и халуциногене дроге.Svako razuman vidi istinu, i kad cita ZVANICNU NAUKU koja tvrdi da je I2a autohtona na balkanu (autohtona je i u Mesopotamiji i evropi), ali kad treba da se govori o neolitskim kulturama evrope/balkana/mesopotamije onda magicno I2a nestaje sa ogromnog zivotnog prostora.
Cekaj, treba prvo da kazes gdje se nalazi recenica Gordona Childea da "na Balkanu potice zemljoradnja"? Navedi naziv njegove knjige i tacnu stranicu.
Неписмени људи који су притом врло безобразни заиста немају право да некоме спочитавају нешто око писања.Tvoj nacin pisanja
Опет лажеш и опет окрећеш воденицу на туђу страну, ово управо ти радиш.tvoje tvrdnje da znas bolje od naucnika
Све студије које си поставио негирају управо оно што тврдиш. Е сад, о томе ради, гледаш неке ствари како ти желиш и тврдиш како су сви други слепи док ти једини видиш истину. То може само много набеђена особа пуна личних комплекса.i negiranje studija koje sam postavio, pisanje tvojih gluposti i bezobrazluka govore samo o tebi, i u tvom pisanju ulogu mogu da imaju halucinogene droge.
Igramo na male golove, al do beskonačno.
- - - - - - - - - -
Ovako si i sa Ćipurom dvoboje vodio. Svi su argumenti bili na tvojoj strani - pa gde si stigao? Nigde. Pomiri se da nisi sposoban za polemiku. Svima ćeš učiniti uslugu, ponajpre sebi.
Nažalost, mislim da si u pravu. Kao što si i sam rekao, došlo se do potpune devalvacije pameti, a ja bih se nadovezao na tvoju opasku da se proces nastavlja u istom smeru neprekidno.
Došli smo do situacije gubitka zdravog razuma i sve manje i manje ljudi interesuje istina, ili uopšte i mari za njom.
Ako neki covek jeste 100 % ubedjen i ignorira sve sta ne ide u njegov prilog.
Пре два века Срби су били Власи, то јест Румуни.Mapa ilira je savrseno je poklapanje sa I2a, Dalmacija, Bosna, zapadna Srbija, Crna Gora. Albanci imaju 13% I2a i u jednom mestu u vecoj koncentraciji I2a.
Rumuni pricaju srpski jezik do pre par stotina godina, pa onda se prave vestacke nacije socijalnim inzenjeringom i namece im se Rumunski.
Rumuni sada imaju na stotine naziva sela, reka... koje su cisto izvrorno iz srpskog jezika. Imena npr. kompozitor Serban Nicifor...
Пре два века Срби су били Власи, то јест Румуни.![]()
Glupe price o migracijama su lazna istorija. To je ista genetski populacija I2a koja zivi na ogromnom prostoru evrope i bliskog istoka.
varos je definicija prostakluka i bezobrazluka, lazi i prevare.
Svako ko ima mozga vidi da je to I2a populacija, a ti da si normalan ne bi se sramotio ovakvim komentarima i providnim lazima.
I2a je neolitska Evropa, Anatolija i Mesopotamija pre velikog genocida nad I2a i unistenja starih paganskih kultura.
Најбољи аргумент, Јутјуб!I2a Haplogroup Since the Last Ice Age
Samo negiraj... pokazuj koliki si debil svima.
Kupe se ili downloaduju knjige sa neta od Gordon Childa i drugih strucnjaka, Harald Haarmann (najveci svetski lingvista). U kom drugom kontekstu moze da bude "Vinca pismo je prva pismenost, prva azbuka." postoji samo jedno tumacenje i to od najveceg strucnjaka sve ostalo je politika, posebno sto su brzo uklonjeni vide-i Harold Haarmanna sa yt govori mnogo.
Prva zemljoradnja, pismenost, metalurgija je zapoceta na Dunavu/Balkanu, sve ostalo je politika kradja istorije, zvanicna politicka istorija, kradja smestanje evropske civilizacije na bliski istok i jednostvano laz.
Neolitska evropa je stotinama godina starija od neolita na bliskom istoku. Lepenski Vir prvi svetski grad. Pocetak civilizacije evropa, genetika I2a i I1.
ВЕОМА СТАРА СРБИЈА 5500-4000 П.Н.Е