Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.010
Aha, sad vidim. I mene pominju svako malo
Je li imaš više od 32?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, sad vidim. I mene pominju svako malo
Da, stotine tih pominjanja mi je poslato na gmail.Je li imaš više od 32?
Odmah da me prime u SANUZnači, totalno si izdominirao nad @Mrkalj.
Kao redovnog člana, naravno.Odmah da me prime u SANU
Добро.Ti si agent DOS-a ubačen u Vojine redove.
To, što si ti godinu dana unapred uperio prst sumnje u te srebrenjake Jovana Vladimira,
Ono sto je za tebe Dukljica to je za Stefana Nemanjica veliko carstvo od prva.to samo možemo smatrati potvrdom da mi je intuicija na mestu.
Ono sto je za tebe Dukljica to je za Stefana Nemanjica velikocarstvood prva.
Toliko o tvojoj intuiciji![]()
da nisi trolovao oko novca kralja Vladimira
Pisao si kako je malo verovatno da je Mala Dukljica kovala novac. Mala Dukljica je tvoj pseudoistorijski proizvod. Dakle trolujesZašto smatraš da je konstatacija da je R. Ramadanski povukao svoje radove, citiram, trolovanje?
Pisao si kako je malo verovatno da je Mala Dukljica kovala novac. Mala Dukljica je tvoj pseudoistorijski proizvod. Dakle trolujes
Kaka bre suveren, da li si ti pri sebi?@Kole11 ako baš želiš da razmišljaš, kako kažeš, objasni zašto nema bugarskog novca? Gde je ikakav novac pre XIII veka?
Vladimirov sizeren, silni car Samuilo, nema svog novca? Ali malena Dukljica bi trebalo da ima?
Kaka bre suveren, da li si ti pri sebi?
Vladimir je jedan od vladara Velikog kraljevstva od prva!!!!!
Da kraljevstvo je propalo pod Bugarima i Grcima. Da, Stefan ga je obnovio.
I sad ti si se u citavoj hronologiji velikog kraljevstva od prva uhvatio samo tog delica kada ga trenutno nije bilo u interbalu izmedju Vladimira I Stefana.
Da to je pseudoistorija I teolovanje
I jopet trolujes.Ne, nije. Utemeljio ga je Mihailo Vojislavljević, pre 1078. godine.
I jopet trolujes.
Pa Mihajlo Visevic je bio kralj velikog kraljevstva od prva jos u prvoj polovini 10 veka
Svaka cast, najbolji si!Pogledajte prilog 1590258
https://forum.krstarica.com/threads/margumski-natpis.479110/post-49494773
@Ahil71 @Mrkalj
Sve ukazuje da velika većina stvari koje smo do sada bili u prilici da čujemo u javnosti o famoznom Margumskim natpisu nisu istina i da je moja originalna intuicija bila na mestu.
![]()
Meni je čovek javio da su u pitanju originaliNezvanično saznajem da se za srebrnjake Sv. Jovana Vladimira pojavilo da su bugarski falsifikati.
Podvlačim, informacija je nezvanična, tako da se od nje parcijalno ograđujem.
Meni je čovek javio da su u pitanju originali![]()