Kole11
Poznat
- Poruka
- 7.554
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosao je do novih saznanja, sprema rad na tu temu.Je li ti stvarno rekao neko da su autentični, ili si ti to sad izmislio samo da bi mi kontrirao, kraljice?
Šta misliš, zbog čega je uklonio radove o njima?
Dosao je do novih saznanja, sprema rad na tu temu.
neMisliš, novih otkrića koja radikalno menjaju celu suštinu rada (novčiči ne pripadaju uopšte dukljanskom knezu?).
daJesi li kad u životu čuo da je iko ikada rad povukao zato što je nešto novo još otkrio?![]()
sta ko?
zasto te to zanima?Tvoja je tvrdnja da ima primera da se radovi povlače i brišu iz registra ako ih treba dopuniti nekim novim, dodatnim otkrićima.
Pa, da čujemo. Ko je to učinio?![]()
Dakle, ako se ispostavi kao tačna - "bio sam u pravu", ako se ispostavi lažna - "bio sam u pravu jer sam se ogradio".Nezvanično saznajem da se za srebrnjake Sv. Jovana Vladimira pojavilo da su bugarski falsifikati.
Podvlačim, informacija je nezvanična, tako da se od nje parcijalno ograđujem.
nikada se nije desilo da Slaven nije bio u pravuDakle, ako se ispostavi kao tačna - "bio sam u pravu", ako se ispostavi lažna - "bio sam u pravu jer sam se ogradio".
![]()
zasto te to zanima?
Dakle, ako se ispostavi kao tačna - "bio sam u pravu", ako se ispostavi lažna - "bio sam u pravu jer sam se ogradio".
![]()
Vidi, neki su ljudi profesonalno realizovani, a neki neprestano preko internet foruma traže potvrdu svojih kvaliteta, budući da su u njih nesigurni.Neshvatljivo je u kom mozgu je to sleazeball I gore od kontinuiranog lupetanja nalog čega se non-stop ispostavlja da izrečeno nije tačno.
Za razliku od nekih, ako se radi o nepotvrđenoj informaciji, ja to vrlo izričito naglasim. Nisam siguran u verodostojnost podatka i vrlo je važno da to naglasim, kako ne bi neko pogrešno interpretirao.
Je li ti stvarno rekao neko da su autentični, ili si ti to sad izmislio samo da bi mi kontrirao, kraljice?![]()
https://www.academia.edu/65804720/Новац_Владимира_и_нови_поглед_на_српско_средњовековно_новчарство_The_Coin_of_Vladimir_and_the_New_Perspective_on_Serbian_Medieval_Coinage_Hereticus_3_4_2021_111_117Raško Ramadanski je uklonio sopstveni rad o hipotezi o otkriću dva srebrnjaka Jovana Vladimira. Ne može se više nigde na internetu pronaći.
Pogledajte prilog 1578236
Rad je čak uklonjen i iz COBISS-ove digitalne baze:
Pogledajte prilog 1578237
@Statler and Waldorf![]()
Mislim da je ovo verovatno epilog hipoteze o navodnom novcu Jovana Vladimira i da o tome po svemu sudeći nećemo više čuti ništa više.
Intuicija može da prevari.?
Nešto si hteo da kažeš?
Intuicija može da prevari.
Intuicija može da prevari.I jedino što mogu da kažem jeste da, ukoliko je tačno da od Vladimirovih srebrnjaka nema ništa, to samo možemo smatrati potvrdom da mi je intuicija na mestu.