Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.008
Intuicija može da prevari.
Kako izlišan komentar.

Naravno da može; ovde deluje da nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Intuicija može da prevari.
Ne budi nestrpljiv, sačekaj malo, posle jedno desetak stranica spama (insistiranja na odgovoru s tvoje, i intenzivne koprofagije s njegove strane), odgovor će se sam iskristalizovati.?
Nešto si hteo da kažeš?
Ne budi nestrpljiv, sačekaj malo, posle jedno desetak stranica spama (insistiranja na odgovoru s tvoje, i intenzivne koprofagije s njegove strane), odgovor će se sam iskristalizovati.
Звао се Александрос али ми га зовемо Александар јер је то словенска верзија имена Александрос. Нико заправо не зове историјске личности тачно онако како су се звали већ како је прилагођено језику на којем се говори.Sam si sada napisao da se zvao Aleksandar Veliki, šta hoćeš ?
Sam si sada napisao da se zvao Aleksandar i to ti i ja kažem, nikad nigde u istoriji nije postojao Grk koji se zove Aleksandar.
Ali zato su postojali i postoje milioni Slovena. Rusa, Srba, Makedonaca sa imenom Aleksandar
BlicPreminuo naš istaknuti naučnik i inženjer Milan T. Stevančević
Naučnik, diplomirani inženjer elektronike i telekomunikacija Milan T. Stevančević, preminuo je u 86. godini. Sahranjen je danas na Centralnom groblju u Beogradu.
![]()
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/p...aucnik-i-inzenjer-milan-t-stevancevic/mjm5n2b
https://www.youtube.com/watch?v=OH6s_qD1j0YVelja Abramović i ova dvojica Čarapana uzeli su pare od istog gazde jer pričaju istu nesuvislu priču - antisrpske poteze vuku Rusi, KGB. Najbolje je kada ih Velja hvali.
Ovde se upetljao kao pile u kučine:
Dakle, prodane duše, lovci na novci.
Velja Abramović i ova dvojica Čarapana uzeli su pare od istog gazde jer pričaju istu nesuvislu priču - antisrpske poteze vuku Rusi, KGB. Najbolje je kada ih Velja hvali.
Ovde se upetljao kao pile u kučine:
Dakle, prodane duše, lovci na novci.
Звао се Лесандар. Лесандар Србљанин.Звао се Александрос али ми га зовемо Александар јер је то словенска верзија имена Александрос. Нико заправо не зове историјске личности тачно онако како су се звали већ како је прилагођено језику на којем се говори.
Čekaj što je sad ovo? Ortodoksni bradersi, Rusi vuku antisrpske poteze?
Ivan Gundulić ga je jednom oslovio tako početkom 17. veka i to je jedini put da ga istorija pamti kao Lesandra Srbljanina.Звао се Лесандар. Лесандар Србљанин.![]()
Ivan Gundulić ga je jednom oslovio tako početkom 17. veka i to je jedini put da ga istorija pamti kao Lesandra Srbljanina.
Ево, објаснио ти Славен пре мене да ниси у праву.Ivan Gundulić ga je jednom oslovio tako početkom 17. veka i to je jedini put da ga istorija pamti kao Lesandra Srbljanina.
Pojma ne imadoh. Jesu li to onda jedina dva primera ili samo među prvima, ne računajući novoromantičare i razne današnje šarlatane?Nije. Gundulić je to prepisao od Matije Matulića Albertija, popa iz Splita koji je tako nazvao Aleksandra u predgovoru svom Ofičju Blaženoj Mariji 1617. godine (Oficiy B. Marie D. Piàe V. Pòuelinyem dán skorò nàe duór, a Màetiém Alberti Vlàestelinóm Splitskim i Vcitegliém, iz latinskoga sàeda ù slouinski yazik virnò Prinesén. S tèkstirom, i s Milosckyom).
..ki nigda pod velikim Aleksandrom Sarbljaninom sfemu sfitu zakone..
Pojma ne imadoh. Jesu li to onda jedina dva primera ili samo među prvima, ne računajući novoromantičare i razne današnje šarlatane?
Звао се Александрос али ми га зовемо Александар јер је то словенска верзија имена Александрос. Нико заправо не зове историјске личности тачно онако како су се звали већ како је прилагођено језику на којем се говори.