baba devojke...

Ne bih se slozila, mada ima i tih sto fantaziraju, ne kazem. Samo mi nije jasno zasto se osobe koje ostaju same posle odredjenog broja godina osudjuju zbog toga. Partnera je tesko naci, pa cak i onoga sa osrednjim kvalitetima - ovde mislim i na muskarce i na zene. A tek nekoga ko bi nam odgovarao u nekom vecem procentu od osrednjeg, e to je jos malo pa naucna fantastika. A treba imati i srece.

Oh kako tuzne teme.......sve se menja,i svi koji sad imaju 20,imace sutra 30,i koji imaju 30 imace sutra 40.......dakle,vreme neumitno gazi sve.......zasto bi bilo ko ,se osecao lose zbog toga.......zasto bi se neko osceao lose zbog nacina zivota koji odabere......ne znam,dok covek moze da bira,po meni ima srece......kad vise nema kud,ja tog zalim......a u beogradu,gde 7 zena dodje na 1 muskarca,pa naravno je da puno ima neudatih,a volele bi da se udaju,ali nemaju za koga......sa druge strane ozenjeni se nude samo tako.......to je dzungla,pa ko se izbori,to je to......:manikir:

malo manje twista safira a više vremena s decom :)
šalim se, meni niko nije pomagao oko škole a isp'o sam ok u tom segmentu
ebiga, treba malo pomoći ali ne možeš ti za nekog da završiš školu
to nekoga interesuje nekoga ne ebiga lajfzabič

Oh kako tuzne teme.......sve se menja,i svi koji sad imaju 20,imace sutra 30,i koji imaju 30 imace sutra 40.......dakle,vreme neumitno gazi sve.......zasto bi bilo ko ,se osecao lose zbog toga.......zasto bi se neko osceao lose zbog nacina zivota koji odabere......ne znam,dok covek moze da bira,po meni ima srece......kad vise nema kud,ja tog zalim......a u beogradu,gde 7 zena dodje na 1 muskarca,pa naravno je da puno ima neudatih,a volele bi da se udaju,ali nemaju za koga......sa druge strane ozenjeni se nude samo tako.......to je dzungla,pa ko se izbori,to je to......:manikir:
kako ti stojis s tim? Udata?

malo manje twista safira a više vremena s decom :)
šalim se, meni niko nije pomagao oko škole a isp'o sam ok u tom segmentu
ebiga, treba malo pomoći ali ne možeš ti za nekog da završiš školu
to nekoga interesuje nekoga ne ebiga lajfzabič

pa naravno da treba pomoci..al ne sedeti i uciti sa gimnazijalkom...pa valjda sad vec ima dovoljno godina da postane odgovorna pre svega prema sebi
uostalom...ja sam moje zavrsila...ona je ta koja odredjuje svoj buduci zivot...i ma koliko mislili kako ocene nisu bitne...one ti daju tu malu prednost prilikom upisa...a kasnije i prosek moze da utice na izbor za posao...no....njena jedinica ..nek gleda sta ce
ako je velika za vestacke nokte i momka...molim lepo...ond aje valjda velika i za skolu i sa svoje obaveze....

zasto niko ne postavlja pitanje deda mladici :D...takav izraz ni ne postoji...ali postoji izraz ...baba devojka....a za neozenjene muskarce...izraz nezenja...pih.... zasto se nisu ozenili....zive zivot i udisu zivot punim plucima a?
zasto se deda mladici osecaju manje vrednim...kad im je bas super ..nema zene da ti se re nema dece da se deru
pa kao sto se ni oni ne osecaju manje vrednim...(a nisu s e ozenili ko zna iz kojih sve razloga ostanu ljudi bez bracnog partnera)..tako sumnjam da se i neudate zene osecaju manje vrednima....ako im je do dece..pa bar su one u prednosti....rode...i to je to
nema tu bas neke filozofije ...velike

ps

ko kaze d ami bas sve sanjamo od malena bele vencanice i te bakrace
ja ga stalno pominjem i zovem ga deda-decko :) ima njih kolko volis...a kako godine prolaze, nekako mi teze kad vidim neispunjenog deda-decka, jer se svi oni vremenom pretvore u zene i domacice koje nikad nisu imali a odvajkada su za njima zudili, te znam par primeraka koji ko sta radi, samo razmenjuju recepte sa domacicama, kuvaju, mese i ciste kucu,valjda da se i njihova zenska strana licnosti oseca ispunjenom :D

doduse znam i jednog deda decka koji se udo sa pedeset i kusur godina :)))) ja sam bila u soku kad je to objavio :)

ja ga stalno pominjem i zovem ga deda-decko :) ima njih kolko volis...a kako godine prolaze, nekako mi teze kad vidim neispunjenog deda-decka, jer se svi oni vremenom pretvore u zene i domacice koje nikad nisu imali a odvajkada su za njima zudili, te znam par primeraka koji ko sta radi, samo razmenjuju recepte sa domacicama, kuvaju, mese i ciste kucu,valjda da se i njihova zenska strana licnosti oseca ispunjenom :D

doduse znam i jednog deda decka koji se udo sa pedeset i kusur godina :)))) ja sam bila u soku kad je to objavio :)

:rumenko:

Back