"Prelepe" devojke koje mi se mnogo sviđaju...

Zašto ne sve odjednom?
to ne postoji. Mozemo biti odlican lekar, ili arhitekt, ili psiholog, pedagog, biolog, fizicar...............al jedna osoba ne moze biti sve ovo.
Tako je i kad je partner u pitanju. Odredimo prioritet u pratnerstvu i tragamo za partnerom koji ce zadovoljiti taj prioritet.
Moj prioritet je inteligencija partnerke jer ako na tom polju ima problema, neracionalno ce reagovati na odredjene situacije kroz zivot nanoseci nesvesno stetu prvo sebi a potom i meni.
Na kraju, sve se daa nauciti kroz zivot ako se ima zadovoljavajuci IQ-kapacitet.

to ne postoji. Mozemo biti odlican lekar, ili arhitekt, ili psiholog, pedagog, biolog, fizicar...............al jedna osoba ne moze biti sve ovo.
Tako je i kad je partner u pitanju. Odredimo prioritet u pratnerstvu i tragamo za partnerom koji ce zadovoljiti taj prioritet.
Moj prioritet je inteligencija partnerke jer ako na tom polju ima problema, neracionalno ce reagovati na odredjene situacije kroz zivot nanoseci nesvesno stetu prvo sebi a potom i meni.
Na kraju, sve se daa nauciti kroz zivot ako se ima zadovoljavajuci IQ-kapacitet.

seks, istinsku ljubav, prijatelja, slobodu, sigurnost, zabavu itd.... kaže Skafander

Jedna osoba ne može biti sve ovo
ali sa jednom osobom se sve ovo može doživeti.
ako nisi mudroser.
prioritete u odabiru osobina ne razumem
pa ne kupuješ prase za božić

sada si poništio taj deo o inteligenciji na koji stavljaš akcenat

seks, istinsku ljubav, prijatelja, slobodu, sigurnost, zabavu itd.... kaže Skafander

Jedna osoba ne može biti sve ovo
ali sa jednom osobom se sve ovo može doživeti.
ako nisi mudroser.
prioritete u odabiru osobina ne razumem
pa ne kupuješ prase za božić

sada si poništio taj deo o inteligenciji na koji stavljaš akcenat
svako prema svom iskustvu. Imao sam partnerke koje su same sebi kopale jamu, cinile poteze protiv sebe..........uvlaceci i mene u posledice tih reakcija.
Kroz godine, filtrirao sam svoje prioritete i dosao do zakljucka da je IQ id vitalnog znacaja za optimalno funkcionisanje veze.
Sada sam ozenjen sa osobom koju sam odabrao prema tom mom kriterijumu i , nisam pogresio. Uz manje tehnicke probleme koji se podrazumevaju u partnerstvu, zadovoljan sam. Moja supruga ne cini nista sto njoj donosi problem, u cemu ja automatski profitiram.

Back