- Poruka
- 65.186
Ne znam, moramo da proverimo tu informaciju!bred pit je izgledao i pre para kao bred pit pa nije bio toliko popularan medju damama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, moramo da proverimo tu informaciju!bred pit je izgledao i pre para kao bred pit pa nije bio toliko popularan medju damama![]()
a narodna..probirac dobije otirac?
ajd da te vidim sad!![]()
kažu da nije neki iebač.bred pit je izgledao i pre para kao bred pit pa nije bio toliko popularan medju damama![]()
mi smo vintage peoplešerpe i poklopci, krpe i zakrpe..
kakva je ovo retro komunikacija
kazu ostavljene devojkekažu da nije neki iebač.
samo je lep ali skoro neupotrebljiv
samo da nismo village peoplemi smo vintage people
znaaam sad ces reci.."govori u svoje ime"![]()
pa kažu one koje su probale. zar je važno ko je koga ostavio hahakazu ostavljene devojke![]()
Ko li je potencijalno plasirao tu informacijukažu da nije neki iebač.
Pazi kome(joj) vjeruješ i kome svoje srce daješ.. ako pogrešnom(oj) vjeruješ i zavolliš, gorko ćeš da se kaješ.![]()
![]()
ljubomorna stokaKo li je potencijalno plasirao tu informaciju![]()
kako možeš da slušaš narodnjake?
Ma ne slušam ove, mada volim stare.kako možeš da slušaš narodnjake?
Stara mudrost kaže - samim slušanjem narodnjaka čovek odbije većinu potencijalnih dobrih partnera.kako možeš da slušaš narodnjake?
zbog njih ne možeš da artikulišeš svoje emocionalne zahteve prema ženama
Pogotovo na splavovima, ako imaš pare. HahaStara mudrost kaže - samim slušanjem narodnjaka čovek odbije većinu potencijalnih dobrih partnera.
to ne postoji. Mozemo biti odlican lekar, ili arhitekt, ili psiholog, pedagog, biolog, fizicar...............al jedna osoba ne moze biti sve ovo.Zašto ne sve odjednom?
Ovo je jedina stara mudrost koju priznajem.Stara mudrost kaže - samim slušanjem narodnjaka čovek odbije većinu potencijalnih dobrih partnera.
Dobro, te splavarke narodnjačke provinijencije ne računam u dobar materijal za vezu.Pogotovo na splavovima, ako imaš pare. Haha
Ko traži vezu?Dobro, te splavarke narodnjačke provinijencije ne računam u dobar materijal za vezu.
Nemam pojma, meni one nisu ni za kres kombinaciju.Ko traži vezu?![]()
De da klinkem navlakusa nasloveveruje mi postoje metode gde te ocas iskusna sponzorusa osacuje.. mozes da se foliras..tacno znaju sta treba da gledaju da bi te procenili.. onaj ko zeli da izgleda da ima pare a nema ih uvek pada na jednoj stvari...
to ne postoji. Mozemo biti odlican lekar, ili arhitekt, ili psiholog, pedagog, biolog, fizicar...............al jedna osoba ne moze biti sve ovo.
Tako je i kad je partner u pitanju. Odredimo prioritet u pratnerstvu i tragamo za partnerom koji ce zadovoljiti taj prioritet.
Moj prioritet je inteligencija partnerke jer ako na tom polju ima problema, neracionalno ce reagovati na odredjene situacije kroz zivot nanoseci nesvesno stetu prvo sebi a potom i meni.
Na kraju, sve se daa nauciti kroz zivot ako se ima zadovoljavajuci IQ-kapacitet.
Već imam jednu "finu" i obrazovanu.Nemam pojma, meni one nisu ni za kres kombinaciju.
Ali to sam ja, vazda nadžak baba koja voli da žena bude i fina i obrazovana.
Znam jednu osobu koja je sve ovo. Vrlo smo bliski. Hahahaseks, istinsku ljubav, prijatelja, slobodu, sigurnost, zabavu itd.... kaže Skafander
Jedna osoba ne može biti sve ovo
svako prema svom iskustvu. Imao sam partnerke koje su same sebi kopale jamu, cinile poteze protiv sebe..........uvlaceci i mene u posledice tih reakcija.seks, istinsku ljubav, prijatelja, slobodu, sigurnost, zabavu itd.... kaže Skafander
Jedna osoba ne može biti sve ovo
ali sa jednom osobom se sve ovo može doživeti.
ako nisi mudroser.
prioritete u odabiru osobina ne razumem
pa ne kupuješ prase za božić
sada si poništio taj deo o inteligenciji na koji stavljaš akcenat