baba devojke...

zasto niko ne postavlja pitanje deda mladici :D...takav izraz ni ne postoji...ali postoji izraz ...baba devojka....a za neozenjene muskarce...izraz nezenja...pih.... zasto se nisu ozenili....zive zivot i udisu zivot punim plucima a?
zasto se deda mladici osecaju manje vrednim...kad im je bas super ..nema zene da ti se re nema dece da se deru
pa kao sto se ni oni ne osecaju manje vrednim...(a nisu s e ozenili ko zna iz kojih sve razloga ostanu ljudi bez bracnog partnera)..tako sumnjam da se i neudate zene osecaju manje vrednima....ako im je do dece..pa bar su one u prednosti....rode...i to je to
nema tu bas neke filozofije ...velike

Što bi moja prababa rekla, da je ćer'o valjao ne bi nabio 30 i ohohoho godine u dupe a nema ženu..:D

Ja sam za to da se ne žene i ne udaju oni koji su samosvesni i znaju da nisu za porodicu...

pa ja ne mislis da se nisu udali i ozenili bas zato sto nisu valjali...nisu hteli ili im se nije dalo......ko zna iz kojih sve razloga......al da se zbog toga neko oseca manje vrednim...ne znam zasto bih
za utehu......morala sma da popijem bensedin
cerka ladno nedelju pred polugodiste zabola keca iz matematike....eto
pa ti se udaj i radjaj decu
ps
i jos mi mrtva ladna kaze
ma daj bre mama opusteno
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pa ja ne mislis da se nisu udali i ozenili bas zato sto nisu valjali...nisu hteli ili im se nije dalo......ko zna iz kojih sve razloga......al da se zbog toga neko oseca manje vrednim...ne znam zasto bih
ps
ma daj bre mama opusteno

Добро ти дете каже ..............

hihihihi...opušteno bre...polugodište je, nije kraj godine..:D..ma to se ja zezam za prababu bre...Kažem ti, cenim one koji se nisu udali i oženili jer misle da ih porodica neće ispunjavati, da imaju neke druge ciljeve u životu....i bolje to nego da zavrtiš ženu i napraviš decu koji će da pate zbog tvojih hirova.....To je za mene čovek ili žena za respect...i ko kaže da je manje vredan ili da se tako oseća???

Pa što greška...ako je stani-pani za biologiju, nije greška što su privele bika..

Greška je ako ih uFati frka s 30 godina na primer, pa misle da je stani-pani pa se udaju za prvuu budalu koja im se nasmeši...ma samo opušteno..;)

Pa ja to samo iz ugla da nema ljubavi..samo misle da ce im dete zameniti nedostatak iste..mene tako neke saletale..poudavale se za neke retardirane skolske drugove i neke s kojima se dopisivale mesec dana..i danas kad ih sretnem neke me mrze sto ih nisam teo a drugima se zacakle okice

ps
ma daj bre mama opusteno

Znaš šta, ajde ti stavi pasuljče da se kuva...a ja stižem, ima do sutra ujutro da rastura matu...a ja će bidnem sit..:D

hihihihi...opušteno bre...polugodište je, nije kraj godine..:D..ma to se ja zezam za prababu bre...Kažem ti, cenim one koji se nisu udali i oženili jer misle da ih porodica neće ispunjavati, da imaju neke druge ciljeve u životu....i bolje to nego da zavrtiš ženu i napraviš decu koji će da pate zbog tvojih hirova.....To je za mene čovek ili žena za respect...i ko kaže da je manje vredan ili da se tako oseća???

Е а овај твој пост има елемената смисленог, ал ово подебљано је тако пуно стереотипа, да ја немам речи, хеботе ел можете бар некада да пробате да сагледате ствари из свих могућих перспектива, ма извини!

Pa ja to samo iz ugla da nema ljubavi..samo misle da ce im dete zameniti nedostatak iste..mene tako neke saletale..poudavale se za neke retardirane skolske drugove i neke s kojima se dopisivale mesec dana..i danas kad ih sretnem neke me mrze sto ih nisam teo a drugima se zacakle okice

Pa sad, ja sam oduvek hteo dete, da nisam našao ljubav, našao bi neku da mi ga rodi...za kintu, ili kako se već dogovorimo..:lol:

ps
ma daj bre mama opusteno

da je mama sa cerom vezbala matematiku umesto da krstari eeeeeeeee
:D

Mene ta prica o baba devojkama tako smra da nemate pojma koliko...

Svako ima pravo na svoj izbor i na svoj zivot. Neko je imao vise srece, neko manje, neko se snasao neko nije, neko ima pratnera neko nema. I tako...

Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...

Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?

Ne verujem da se osećaju manje vrednima, pre bi se reklo da su napravile takav izbor iz njima znanih razloga, i tu ne vidim ništa neuobičajeno. Nisam pristalica samačkog života, ali bolje i to nego loš zajednički život s nekim. Treba se potruditi da se pronađe osoba s kojom se može živeti.

Imam koleginicu koja ima skorop 200 kg. Poremecaj metabolizma. Nije se udala. Niko je nece. Inace je super zena, duhovita, sarmatna, ume da zasmejava, ljudi vole da se druze s njom ali ne i vezu.
To govori u prilog cinjenici da je ljudima vazan spoljni izgled pre nego unutrasnja dobrota.,

Ne mora ni izgled da bude presudan. Ne može se to pojednostavljivati. Postoje ljudi koji su po spoljašnjosti daleko od savršenstva i koji su svesni vlastitih mana, pa ni ne traže neke boginje, ali ipak ne nalaze odgovarajuće žene.

Imam koleginicu koja ima skorop 200 kg. Poremecaj metabolizma. Nije se udala. Niko je nece. Inace je super zena, duhovita, sarmatna, ume da zasmejava, ljudi vole da se druze s njom ali ne i vezu.
To govori u prilog cinjenici da je ljudima vazan spoljni izgled pre nego unutrasnja dobrota.,

Ja iam dobrote u sebi za 5oro..tako da samo trazim top manekenku koja se zalaze za mir u svetu:aha:

Back