gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
Nisumja sum predlagač
Mada ako baš nema ko...
![]()
hahahahahaha...ma kako bre nema ko...gle sad kad pocne da se popunjava lista dobrovoljaca....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisumja sum predlagač
Mada ako baš nema ko...
![]()
ja ga stalno pominjem i zovem ga deda-deckoima njih kolko volis...a kako godine prolaze, nekako mi teze kad vidim neispunjenog deda-decka, jer se svi oni vremenom pretvore u zene i domacice koje nikad nisu imali a odvajkada su za njima zudili, te znam par primeraka koji ko sta radi, samo razmenjuju recepte sa domacicama, kuvaju, mese i ciste kucu,valjda da se i njihova zenska strana licnosti oseca ispunjenom
![]()
doduse znam i jednog deda decka koji se udo sa pedeset i kusur godina))) ja sam bila u soku kad je to objavio
![]()
ja ga stalno pominjem i zovem ga deda-deckoima njih kolko volis...a kako godine prolaze, nekako mi teze kad vidim neispunjenog deda-decka, jer se svi oni vremenom pretvore u zene i domacice koje nikad nisu imali a odvajkada su za njima zudili, te znam par primeraka koji ko sta radi, samo razmenjuju recepte sa domacicama, kuvaju, mese i ciste kucu,valjda da se i njihova zenska strana licnosti oseca ispunjenom
![]()
doduse znam i jednog deda decka koji se udo sa pedeset i kusur godina))) ja sam bila u soku kad je to objavio
![]()
a zatvorilil nam tu temu...ma diskriminacija...![]()
tacno tako.......stari momci,ja ih zovem.......voze se na rolerima sa celavim glavama,setaju,zive sami,sami kuvaju,sami sredjuju kucu,ono,picajzle muske......pederasti tipovi,i samo filozofiraju o duhovnosti i pravoj ljubavi.stipsare,a stanovi kad oni umru od nekog mozdanog udara,pa ih komsije za 3 dana nadju,ti stanovi ce ostati opstini,jel nemaju nikoga iza sebe......dok oni planiraju da u 60 prave dece,neke genetski predodredjene boleste ih susretnu pre.....![]()
Ma sto lepo ne napises da si videla jednu kitu u zivotu i da si se prepala![]()
mozda nece ako napisemo blag naziv teme
Deda mladic..sto ne ozenih se ja
e pa necu nek se zna a?..![]()
http://forum.krstarica.com/images/smilies/naughty.gifa nisu lose uopste, ni u kom pogledu....danas na zalost ili ne znas sta ces od udvaraca ili te niko ni ne pogleda....nema sredine.....
Ma sto lepo ne napises da si videla jednu kitu u zivotu i da si se prepala![]()
da, da...oni nisu želeli da se ožene a žene sa 35+ godina nisu mogle da se udaju...koma![]()
Ti si svakako predstavnik tih matornjaka.......zali boze.....ne brini,niko se nece okoristiti o tebe.....sve ce tebi ostati,ne brini.......ma fuj.......![]()
a za neudate tema
baba devojka sam strava
ebem se s kim hocu
i danju i nocu hahahahahahaha
slazem se sa postavljacem teme. ili su im kriterijumi previsoki, ili imaju manjak samopouzdanja. ili jure karijeru)))))))))
u SVAKOM od ovih slucajeva...puno fantaziraju))))
vazi baba evo sad je tvoj ucinak odbrane itekako efektan..ono lazno samopouzdanje poraslo za 0,0001%
![]()
ajmo br eljudi spustite lopte
bas je zabavno sto neko misli da su neudate nesrecnice
danas takvim srecnicama zavidela jedno 10 puta
poslednji 10--put kad sam po ko zna koji put cipele koje su uredno skinute i gurnutepod kuhinjski sto...odenla u predsoblje i stavila u cipelarnik......dakle da covek ne poveruje....sto bas pod kuhinjsi sto....ali sto
drago mi je sto mislis da ja imam visoko samopouzdanje,pa namerno govoris da je lazno........ipak me visoko rangiras ,iako govoris suprotno.....i ti se bavi na ovom forumu mojim pouzdanjem ako nemas pametnija posla.....![]()
hahahahahaha...ma kako bre nema ko...gle sad kad pocne da se popunjava lista dobrovoljaca....![]()
Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...
Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?