baba devojke...

ja ga stalno pominjem i zovem ga deda-decko :) ima njih kolko volis...a kako godine prolaze, nekako mi teze kad vidim neispunjenog deda-decka, jer se svi oni vremenom pretvore u zene i domacice koje nikad nisu imali a odvajkada su za njima zudili, te znam par primeraka koji ko sta radi, samo razmenjuju recepte sa domacicama, kuvaju, mese i ciste kucu,valjda da se i njihova zenska strana licnosti oseca ispunjenom :D

doduse znam i jednog deda decka koji se udo sa pedeset i kusur godina :)))) ja sam bila u soku kad je to objavio :)

a zatvorilil nam tu temu...ma diskriminacija...:sad2:

ja ga stalno pominjem i zovem ga deda-decko :) ima njih kolko volis...a kako godine prolaze, nekako mi teze kad vidim neispunjenog deda-decka, jer se svi oni vremenom pretvore u zene i domacice koje nikad nisu imali a odvajkada su za njima zudili, te znam par primeraka koji ko sta radi, samo razmenjuju recepte sa domacicama, kuvaju, mese i ciste kucu,valjda da se i njihova zenska strana licnosti oseca ispunjenom :D

doduse znam i jednog deda decka koji se udo sa pedeset i kusur godina :)))) ja sam bila u soku kad je to objavio :)

tacno tako.......stari momci,ja ih zovem.......voze se na rolerima sa celavim glavama,setaju,zive sami,sami kuvaju,sami sredjuju kucu,ono,picajzle muske......pederasti tipovi,i samo filozofiraju o duhovnosti i pravoj ljubavi.stipsare,a stanovi kad oni umru od nekog mozdanog udara,pa ih komsije za 3 dana nadju,ti stanovi ce ostati opstini,jel nemaju nikoga iza sebe......dok oni planiraju da u 60 prave dece,neke genetski predodredjene boleste ih susretnu pre.....:sad2::manikir:

tacno tako.......stari momci,ja ih zovem.......voze se na rolerima sa celavim glavama,setaju,zive sami,sami kuvaju,sami sredjuju kucu,ono,picajzle muske......pederasti tipovi,i samo filozofiraju o duhovnosti i pravoj ljubavi.stipsare,a stanovi kad oni umru od nekog mozdanog udara,pa ih komsije za 3 dana nadju,ti stanovi ce ostati opstini,jel nemaju nikoga iza sebe......dok oni planiraju da u 60 prave dece,neke genetski predodredjene boleste ih susretnu pre.....:sad2::manikir:

Ma sto lepo ne napises da si videla jednu kitu u zivotu i da si se prepala:aha:

ajmo br eljudi spustite lopte
bas je zabavno sto neko misli da su neudate nesrecnice
danas takvim srecnicama zavidela jedno 10 puta
poslednji 10--put kad sam po ko zna koji put cipele koje su uredno skinute i gurnutepod kuhinjski sto...odenla u predsoblje i stavila u cipelarnik......dakle da covek ne poveruje....sto bas pod kuhinjsi sto....ali sto

ajmo br eljudi spustite lopte
bas je zabavno sto neko misli da su neudate nesrecnice
danas takvim srecnicama zavidela jedno 10 puta
poslednji 10--put kad sam po ko zna koji put cipele koje su uredno skinute i gurnutepod kuhinjski sto...odenla u predsoblje i stavila u cipelarnik......dakle da covek ne poveruje....sto bas pod kuhinjsi sto....ali sto

sve ima svojih prednosti i mana...:D

drago mi je sto mislis da ja imam visoko samopouzdanje,pa namerno govoris da je lazno........ipak me visoko rangiras ,iako govoris suprotno.....i ti se bavi na ovom forumu mojim pouzdanjem ako nemas pametnija posla.....:roll::manikir:

Da prosto iz svakog tvog posta prshti lazno samopouzdanje..odmah znam shablon pljuvanja svih muskaraca zbog jednog koi te sjebo..pa dizanje laznog kako si jaka samosvesna..tuga ybt sto da ti nije mene pocela bi da verujes u to:lol:

@Tema: Ne znam, nekoliko ih poznajem, čak nisu neku ni extra karijeru napravile,
manje više plivaju kao većina, a iskreno... nemam pojma koji problem imaju,
potpuno su normalne, uglavnom se žale na muškarce :think:

Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...

Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?

Jer vole jebat qurac.. a ne se vezat za njega ...

Ja imam sestru koja je jurila da se posto poto uda,i udala se jedva punoletna,i bilo je kao vis,kako je ona ono sposobna mlada navatala muza,sad se ganja sa budaletinom kretencina neka koju sam htela da izgazim po faci jedno zilion puta,a opet imam i sestru koja ima 37 dina i lepo sad i da hoce nema ko ce,a kad je prosio i ovaj i onaj-sve dobri i simpaticni mladici koji bi je ko boga gledali,nije htela jer nema tog ko je NJOJ,EJ NJOJ dorastao..e prc sad..

Moja se mama udala sa 27 godina,i ono to je tad bilo kao..matora devojka,pre 25 godina se usrecila sa mojim tatom,stigla zena da izrodi troje dece,i sve..i opet nije zakasnila ni da propati ni da se proveseli sa mojim tatkom..ja se udala sa 23,nisam ni pomisljala da je rano niti dal je kasno,brate ako sretnes pravu osobu,nebitno je kad,ali je stvar u stavu,u samoproceni..nikakav kompleks ne valja,sve to pokvari..

Back