Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Hiraj, ljubav je cista stvar. Nema cistije. Moze neka samoca da uhvati i onda da nesto vidis u nekome i ta osoba te odbije. Da, i tesko da se osetis ali to nije ljubav. Nema veze s ljubavlju. A koja je to emocija ispod ljubavi koja treba da bude toliko intenzivna da se ocajno fiksiras na nekoga? Pa cak i da kazes da je stoka- u fazonu privlace je neki majmuni a mene ovakog koji sam ok nece. Ni tada nije intenzivna emocija. To je unutrasnja emocija prema sebi - odbijen sam a ne prema nekome- odbila me.
Samim time, bio bih budala prema sebi, da to sebi dozvolim. Da me povuku iracionalna osecanja prema nekome ko ih ne uzvraca. A to se racionalizuje i kultivise. Prvo pitas sebe: cekaj, ok , ja gajim takva osecanja prema toj osobi a ona prema meni ne. Sta znace ta osceanja i kakva su? Toplina? Osecaj povezanosti? Pa nema je, nije toplina. fantazmagorija. Adios amigos, trazim onde gde je ima. I tako se i resavaju ta osecanja - pojavi se druga osoba i onda odjednom ova prva izbledi tu u mislima. Pitas se cak i koji je meni k bio da sam bilo sta u vezi nje tripovao. A to je kultivisanje emocija.