milkokv
Ističe se
- Poruka
- 2.770
mislim da takvih ima sve vise i vise...a razlog je psihicke prirode..mislim,ako im je karijera bitnija od potomstva onda bi trebalo da se jave psihijatru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeej to se tako kaze,takav je izraz...kao na primer starmala.malo dete nije staro pa kazu ljudi za to dete da je starmala ako je zrelo za svoje godine..sta shvatas sve bukvalno...na osnovu cega? baba je daleko starija od 35, a djevojka je daleko mladja od 35
udaja ne zini djevojku zenom, ni djevojkom, ni babom
priroda je cini
sam si sebi odgovoriopa upravo to. Zato i pitam zasto (one) misle da su manje vredne i zavide udatim zenama?
ne dozivljavaju one sebe, vec ih drugi dozivljavaju takoda, ali tu ima i drustvenog uticaja, pogotovu na balkanu. Cesce su zene predmet zaljenja okoline nego mi muskarci. Za muskarce 35+ kazu da je neozbiljan, svalercina i nece da se zeni. Nebitno sta, ali ih ne dozivljavaju JADNIM kao zene.
tacnije - govorili sueeeej to se tako kaze,takav je izraz...kao na primer starmala.malo dete nije staro pa kazu ljudi za to dete da je starmala ako je zrelo za svoje godine..sta shvatas sve bukvalno...
mislim da takvih ima sve vise i vise...a razlog je psihicke prirode..mislim,ako im je karijera bitnija od potomstva onda bi trebalo da se jave psihijatru
Poznajem mnoge koje sebe tako dozivljavaju.Neke svesno neke ne. Jesi ti jedna od njih?sam si sebi odgovorio
ne dozivljavaju one sebe, vec ih drugi dozivljavaju tako
Zato sto danas zena ne moze da zatrudni van braka ako vec hoce dete a nece muza? Kakve veze ovo sto si napisao ima sa temom majke ti?
Ne osećaju se manje vredno, nego usamljeno. Zašto ti misliš da se osećaju manje vredno?Ma ne pitam ja za razloge nego zasto se osecaju manje vredne. Ne one pod brojem 5. nego one koje nisu imale srece
Au kako se interesantnim statistikama ti baviš.Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...
Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?
Me too... bar mi moje iskustvo sa takvim ženama govori u prilog tome.zato sto nisu u braku i sto nisu rodile
kakve to veze ima sa mozgom??
da titraju nekog bilmeza
nislim da treba da se osecaju suprotno
superiorno
Ne osećaju se manje vredno, nego usamljeno. Zašto ti misliš da se osećaju manje vredno?
Ma ko ti kaže da se osećaju manje vredne? Manje vredne da ne umeju da peru tuđe smrdljive gaće i čarape? Te današnje usedelice uglavnom se ne udaju jer ih niko neće, nego one neće nikog da trpe... jer one neće doduše ima i onih koje žele, očajnički da se udaju ali imaju neki feler...Jednu znam koja oće da se uda, ali da taj njen bude neko mudo u gradu, a to što je za nju mudo za mene je obična baraba...kad je muva neki pristojan dečko, bože sačuvaj nije joj zanimljiv...a narav što ima, ni taj normalan je ne bi trpeo posle par dana...ta je već felerična..ali nema ih danas mnogo.Ma ne pitam ja za razloge nego zasto se osecaju manje vredne. Ne one pod brojem 5. nego one koje nisu imale srece
Eo keve mi idem malopre i mislim na ove primere..kolko im padnu kriterijumi i traze posto-poto nesto podobno radi potomstva..i zao mi sto svakog procenjuju tako sludjene i na kraju upakuju u ljubav nekog smotanka dajstadas samo da ne ostanu usedelice![]()