AUTOMOBILI SA "DUŠOM"

0558

0559

Na ove lepotice sa dušom ste zaboravili! I te su opasno prašile... :wink:

evo jos jednog sto je pravio zurku po evropi, konkretno i na kruznim stazama a i na rallyu... :D

falcon-65-2p-1.jpg

mike-eddy-3.jpg

compact_64falcon.jpg

pre neki dan sa video jednog jako lepo sredjenog na ulici, bordo boja i 4-oro vrata i nove tablice (NS), skoro sam zaplakao od srece, jos jedan dobar amerikanac je spasen od zaborava..... :lol: :lol: :lol:

bio je jak i u francuskoj a u engleskoj je godinama bio apsolutno dominantan, u rukama Alana Manna koji ih je maestralno sredio sa malom pomoci od Holmana & Moodya iz amerike...inace, Alan Mann je radio i Mustange i GT40 i svi su bili jako uspesni... :wink:

HEMI 426:
evo jos jednog sto je pravio zurku po evropi, konkretno i na kruznim stazama a i na rallyu... :D

falcon-65-2p-1.jpg

mike-eddy-3.jpg

compact_64falcon.jpg

pre neki dan sa video jednog jako lepo sredjenog na ulici, bordo boja i 4-oro vrata i nove tablice (NS), skoro sam zaplakao od srece, jos jedan dobar amerikanac je spasen od zaborava..... :lol: :lol: :lol:
Gde si ovog iskopao? :shock: Što se estetike tiče - komotno je mogao da ostane "neiskopan" od zaborava!
Samo nemoj reći da je "lep" :roll:
Malo ima onih koji su ružniji... :wink:

Gde si ovog iskopao? Što se estetike tiče - komotno je mogao da ostane "neiskopan" od zaborava!
Samo nemoj reći da je "lep"
Malo ima onih koji su ružniji...
Po lepoti bi mogao da stane uz rame Moskviča 408, Volga je ipak bila lepša... :lol: :lol: :lol:

0561

Kao dokaz prilažem i fotku dobre stare "Moskve" i to jubilarnog milionitog primerka. Pa kaži da nije imao dušu i da je Falcon lepši... :wink: :lol:

Modeli XJ, S type i XK su jos uvek pravi jaguari i sa tehnicke i sa dizajnerske strane gledista ali X type je Mondeo na stereoidima i kokainu i sa dizel motorom, sto mi se ni malo ne svidja, vidjam jedan srebrni cesto, parkiran je blizu moje zgrade....zaista mi je neprijatno kad ga vidim jer sam uvek jako voleo prave jaguare... :?

HEMI 426:
Modeli XJ, S type i XK su jos uvek pravi jaguari i sa tehnicke i sa dizajnerske strane gledista ali X type je Mondeo na stereoidima i kokainu i sa dizel motorom, sto mi se ni malo ne svidja, vidjam jedan srebrni cesto, parkiran je blizu moje zgrade....zaista mi je neprijatno kad ga vidim jer sam uvek jako voleo prave jaguare... :?
Pa ovo gore je S type!

jomini:
HEMI 426:
Pa ovo gore je S type!
Pa o tome i pričam, kada je to Jaguar u svojoj istoriji pravio V-6 i V-8 motore...Ili sam ja nešto propustio? :shock:

Back