HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
bas ta.... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm, pa gde ste drugari!!!Espanol:Jel' to ona što je lupala Japance?![]()
![]()
![]()

Gde si ovog iskopao? :shock: Što se estetike tiče - komotno je mogao da ostane "neiskopan" od zaborava!HEMI 426:evo jos jednog sto je pravio zurku po evropi, konkretno i na kruznim stazama a i na rallyu...![]()
![]()
![]()
![]()
pre neki dan sa video jednog jako lepo sredjenog na ulici, bordo boja i 4-oro vrata i nove tablice (NS), skoro sam zaplakao od srece, jos jedan dobar amerikanac je spasen od zaborava.....![]()
![]()
![]()
I stvarno je bruka voziti nakićenog Forda sa kupljenom značkom Jaguara... :?jomini:Ovaj je malo gadan.
Moj direktor vozi ovo. S type - R
![]()
Brukaaaa!
Samo "izgleda" i glumi Jaguar. Platforma, motor, transmisija...Ford. ferari je iz druge (mnogo skuplje) i ozbiljnije priče.jomini:Kako izgleda, ovaj Jaguar je Fordov koliko i Ferari Fiatov. Gledaju, ne diraju...
Pa ovo gore je S type!HEMI 426:Modeli XJ, S type i XK su jos uvek pravi jaguari i sa tehnicke i sa dizajnerske strane gledista ali X type je Mondeo na stereoidima i kokainu i sa dizel motorom, sto mi se ni malo ne svidja, vidjam jedan srebrni cesto, parkiran je blizu moje zgrade....zaista mi je neprijatno kad ga vidim jer sam uvek jako voleo prave jaguare... :?
Pa o tome i pričam, kada je to Jaguar u svojoj istoriji pravio V-6 i V-8 motore...Ili sam ja nešto propustio? :shock:jomini:Pa ovo gore je S type!HEMI 426:Modeli XJ, S type i XK su jos uvek pravi jaguari i sa tehnicke i sa dizajnerske strane gledista ali X type je Mondeo na stereoidima i kokainu i sa dizel motorom, sto mi se ni malo ne svidja, vidjam jedan srebrni cesto, parkiran je blizu moje zgrade....zaista mi je neprijatno kad ga vidim jer sam uvek jako voleo prave jaguare... :?