AUTOMOBILI SA "DUŠOM"

Vidi stvarno, ja bio ubeđen... :shock:

Model Regal, kaže Google.

reliant-01_small.jpg

Ali na istom sajtu videh da imaju ovo:

08road10.gif

Leleeee... :shock:

englezi su uvek imali brdo dusevnih automobila, jedna od poslednjih fabrika koja ih pravi je TVR,koje je pre neki dan kupljena od strane "mladog ruskog biznismena" ( lik je mladji od mene! ) a ta transakcija je donela brdo svezeg kapitala... :?

evo jednog modelcica...

tvrtuscans402004-1.jpg

pozdravi caleta, mora da je bio lik! ozbiljno, samo 9 Karmann Ghia je bilo u NS ( ako je to bilo u NS ) sada je jedna ostala ali je kupe i u uzasnom stanju. Znam uza jednu cabrio iz Uzica, mislim da Austim ima nesto vise informacija i jednu jako dobru iz BG vozi je jedan nas drugar.....a ako si zainteresovan imam i jednu na prodaju, 2000 e, crvena...?

Ma skrljao ga na autoputu u Austriji, na putu kući. Isti dan poginuo Johan Rint u F1. Dva miliona puta sam čuo tu priču! I dan danas mu u stanu na zidu iznad vrata visi Karmanov volan. Kad je došao sebi, pozvao šlep službu, skinuo volan i prodao ga za koju stotinu DEM. Posle kupio novu Bubu koju i danas vozi. A ako mu spomenem da ima neki na prodaju, biće frke! :?

i moj matori je uzeo novu Bubu 1976 god iz Sarajeva, poslednja godina kad su se pravile....posle miliona kilometara, ja sam se potrudio da je vise ne vozi... :wink: ali je ipak ostao veran VW -u kako kao sluzbeni tako i kao privatni auto ( cak i isti model )

Da, uvek ću se sećati jednog Sovereign V12, dugo je bio viđan ispred stadiona Vojvodine. Davno, ima možda i 15-ak godina... Zapamtio sam ga po onom automatik menjaču, U oblika. :shock:

Nego, sad se setih jednog čuda koje je bilo došlo iz Francuske. Ideja koja je kratko trajala.

espace01.jpg

Oko 310km/h, od 0 do 100 za 2,8sec.

E bogami ovaj mi je ostao u sjećanju iz djetinjstva (žao mi je bilo što ga mi nemamo), a neki dan sam vidio jedan bijeli jednostavno nisam mogao povjerovati kako ga je čovjek očuvao
URL=http://img322.imageshack.us/my.php?image=austin11008go.png]
austin11008go.th.png
[/URL]

Back