Koliko su pouzdani kineski automobili?

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
85.204
Evo gledam 2024 godište neko vratio auto (piše staro za novo) auto prešao 18kkm

http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25310595/geely-coolray-gf-15-7dct
1000010267.jpg

1000010265.jpg

1000010269.jpg

Poslednja izmena:
Za ove motore i menjače nzn ali taj Greely ima vlasništvo nad Volvo Lotus tako da mogu da uzmu sve što im treba i ubace u svoja vozila ..Ne verujem da je lose a nzn kako je mario zaključio da je auto lose na osnovu ovoga ..Piše da se auto može dobiti od Novembra to znači da se još uvek vozi ..Meni izgleda da je demo model kog diler koristi za prezentaciju tj probne vožnje

Za ove motore i menjače nzn ali taj Greely ima vlasništvo nad Volvo Lotus tako da mogu da uzmu sve što im treba i ubace u svoja vozila ..Ne verujem da je lose a nzn kako je mario zaključio da je auto lose na osnovu ovoga ..Piše da se auto može dobiti od Novembra to znači da se još uvek vozi ..Meni izgleda da je demo model kog diler koristi za prezentaciju tj probne vožnje
Šta da povuku? Poslednjih 10 godina volvo nema nikakav razvoj već samo šminkeraj i pljačkanje naivnih. Dodavanje lcd displeja i gedžeta ništa više. Mrtva firma.

Što se tiče njih ovo je najbitnije

Volvo posted revenue of $12.4 billion in 2009 by selling 334,000 cars, and it recorded a pretax loss of $653 million.

Ten years later, in 2019, the company delivered over 700,000 vehicles around the globe. Sales revenue soared to 274.1 billion kronor ($27.45 billion) and operating profit, $1.43 billion

Ne nije Kinez vidiš da ne znaš ..Kinezi kupuju iskustvo , tehnologiju i patente koje prebacuju u svoja vozila a Volvo je dobio finsije a kako vidis i krila u odnosu na pre

Meni deluje da su se više ušunjali nego ubacili pare, al kad pogledaš enterijer, vidiš da su znali gde da potroše.

Kineske laži i izmišljotine.

Aha, i zemlja je ravna, a punjač za telefon ti krade podatke dok spavaš... sve je moguće kad se ne proverava ništa.

Back