Ajd..na parove razbrojs

ja sam u

• Ukupno glasova
    106
  • Anketa je zatvorena .
*BILJA*, Alekasandar3, Anita91, away, belladona, Boris SC, DellBoy-011, deseta dimenzija, dragon x, dragosh, jevropa, konzab, latinv, misoni, MuskoSamBre, Registra., Sanovnik, Schutz, slavka69, Srpski Gorstak @, strawbbery_city, vracaracc, Zlatooki, Беретка, другарица, МилеСаКлисе, Никола, Тихи, †0verkill†
bar2-l.gif
bar2.gif
bar2-r.gif
2963,04%
:eek::eek::eek:
svi, svi , svi:per:
kakva iznenadjenja..jos neka imena da vidim ovde, pa odo dumrem:whistling::hahaha:

ma da......tanka je linija.....skup mi izgleda ima shirok front:D.sudeci po glaSOVanju:rotf:
Мека и тврда линија нас који смо "ми"!!!:cool:
Подјела нас из "ми" опције на поборнике потребе да се припадници "они" само да избатинају и на присталице става да се "они" биолошки потамане!!!:cool::per:

Мека и тврда линија нас који смо "ми"!!!:cool:
Подјела нас из "ми" опције на поборнике потребе да се припадници "они" само да избатинају и на присталице става да се "они" биолошки потамане!!!:cool::per:

iju pa ti si ona treca opcija ili..ili

ja sam bre pacifista:brus:...oni ako budu dobri..mozda ima damo da budu mi:D...Adema ne primamo..on se tuzi kao tuzibaba:p..mos misliti nisam htela da ga ljubim:rotf::rotf:

cccccc sta su ti nacionalne manjine kad ih.hm:per:...onda se zale...a kad neces da ih ..hm:per:......opet se zale moderatoru:rotf::rotf:

Poslednja izmena:

Back