Englezi na ulicama

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Бела раса је имала шансу опоравка кроз Источну Европу и Русију

Сада је и то сјебано !

Како је бела раса некада сапела Кину и Индију и направила прогрес и неколико инд.револуција на томе, не би ме чудило да није бела раса данас сапета од Индије и Кине на неки другачији њихов начин

Natalitet Belog čoveka u Rusiji je jednako loš kao na Zapadu. Sibir je sve bliži prisjedinjenju sa Narodnom Republikom.

Палестинци су најобразованији Арапи

Zavisi koji deo stanovnistva gledamo. Kada posmatramo Britance odlucimo da brojimo najfinije, a kada sudimo muslimanima, bez zadrske odaberemo nepismene fanatike ili one slabe, one od kojih su i svet i bog digli ruke.

Meni licno najdrazi muslimani dodju Iranci, a narocito Iranke. Predivne su prijateljice, tople i nenametljive, uistinu prefinjene.

Kada se pojave useljenici ne moraju se nuzno oni pretvoriti u Britance, zasto bi? Dovoljno je da postuju sredinu koja im je darovala skloniste i da se trude da pomesaju dve kulture, da osnaze drustvo, da pokazu svoje kvalitete i donesu nesto novo...recimo, moj omiljeni Fantom je Iranac i to bas u tom Londonu koji na ovoj temi branimo! Od koga, od ovog lepog coveka?

Zavisi koji deo stanovnistva gledamo. Kada posmatramo Britance odlucimo da brojimo najfinije, a kada sudimo muslimanima, bez zadrske odaberemo nepismene fanatike ili one slabe, one od kojih su i svet i bog digli ruke.

Meni licno najdrazi muslimani dodju Iranci, a narocito Iranke. Predivne su prijateljice, tople i nenametljive, uistinu prefinjene.

Kada se pojave useljenici ne moraju se nuzno oni pretvoriti u Britance, zasto bi? Dovoljno je da postuju sredinu koja im je darovala skloniste i da se trude da pomesaju dve kulture, da osnaze drustvo, da pokazu svoje kvalitete i donesu nesto novo...recimo, moj omiljeni Fantom je Iranac i to bas u tom Londonu koji na ovoj temi branimo! Od koga, od ovog lepog coveka?

Иранци нису Арапи.

Али су отприлике подједнако добро образовани као и Палестинци.

dobro, ima malo facu i na dželjanu

-------

bica_i_djeljanja.jpg

trebala je onda ceo komplet ko nindža da obuče
Жене и треба УВЕК да покривају главу и интимне делове тела ради визуелног смањења своје лепоте, јер тиме умањују похоту код мушкараца (а и код себе), држећи је границама тајновите природе...

Иначе, непокривене провоцирају безграничну похоту и следствену агресивност и дебилност, који после самељу друштво мушкараца, које изложено неконтролисаним саблазнима тежи животињској доминацији, лагању и себичлуку, због које настају ратови...

Жене и треба УВЕК да покривају главу и интимне делове тела ради визуелног смањења своје лепоте, јер тиме умањују похоту код мушкараца (а и код себе), држећи је границама тајновите природе...

Иначе, непокривене провоцирају безграничну похоту и следствену агресивност и дебилност, који после самељу друштво мушкараца, које изложено неконтролисаним саблазнима тежи животињској доминацији, лагању и себичлуку, због које настају ратови...
ni ova plavka se nije baš pretrgla od pohotnosti i bez maramče

Усиљена Похотљивост рађа агресију и насиље...

Ово ти је топло хладно полицијско малтретирање грађана, и увек упали у игри ''добар и лош полицајац(ка)''
ne znam samo da li bi dozvoli da recimo neki vlah policajac nosi šubaru ako ćemo po narodnoj nošnji ili po nekom svom tradicionalnom ubeđenju da treba to nositi

služba je služba i tako se nosi a ne ovakav multi-kulti bućkuriš kako se kome napne

jtp-hero-crop-hi-res-opt.jpg

Јерес скупо кошта белу Европу на оба крила...

Ваљда ће то очигледни грађански рат у Европи на свим пољима да прочисти, на боље

Немају они више расних врлина да покрену унутарње прочишћење.

Не могу више ни да се оперу крштеном водом ! Упрљани су више од 1 века

То је цивилизација на физичком и материјалном заласку.

Култура им је мртва и спакована по музејима ! Динамичке културе нема одавно

Метафизика, онтологија и религија им је одавно мртва ! Чекају физичко труљење

Back