Ajd..na parove razbrojs

ja sam u

• Ukupno glasova
    106
  • Anketa je zatvorena .
malonezgodna anketa... ajde rekoh da vidim kako su forumasi glasali...kad ono u patriotskom bloku

Anita91, away, belladona, Boris SC, DellBoy-011, deseta dimenzija, dragon x, dragosh, jevropa, konzab, latinv, misoni, MuskoSamBre, Registra., Sanovnik, Schutz, slavka69, strawbbery_city, vracaracc, Беретка, другарица, МилеСаКлисе, Никола, †0verkill†

katastrofa breee pa tu ce tek da bidne "klanja" da razmislim jos malo kome da se pridruzim

Ne marim:lol:
Mene BLOKOVI asociraju na nesto zatvoreno, zazidano, bezvadusno, besuncano, sputano...
Samo u tom smislu odbijam da glasam, inace znam sta sam, znam ko sam, znam gde pripadam...

Nista, samo vi nastavite:)

alo bre Biljka...ma kakvi bre blokovi ovo je neka posalica od sinoc.malo smo ga dali po osmehu..svi mi ovde vrlo dobro znamo ko smo i sta smo.mislim nisi ti izuzetak......i vrlo se dobro zna ko je gde:D

malonezgodna anketa... ajde rekoh da vidim kako su forumasi glasali...kad ono u patriotskom bloku

Anita91, away, belladona, Boris SC, DellBoy-011, deseta dimenzija, dragon x, dragosh, jevropa, konzab, latinv, misoni, MuskoSamBre, Registra., Sanovnik, Schutz, slavka69, strawbbery_city, vracaracc, Беретка, другарица, МилеСаКлисе, Никола, †0verkill†

katastrofa breee pa tu ce tek da bidne "klanja" da razmislim jos malo kome da se pridruzim

ti mozes.ti nisi strani posmatrac:D KOSOVO JE SRBIJA.ti si bre nas:D

Ja sam za to da svi budemo u Patriotskom bloku. :mrgreen: Vreme je da se svi pomirimo, al pre toga naravno moramo da podnesemo neke zrtve. Recimo da svih 250 poslanika u sadasnjem sazivu Skupstine bude streljano. I oni iz proslog saziva koji nisu ponovo usli u ovaj. Znaci jos koliko njih ima. E onda da pocnemo da gradimo demokratiju ispocetka. :mrgreen: Ja mislim da bi sledeci saziv bio mnooogo revnosniji onda kada bi znao sta moze da mu se desi ako bude zavitlavao narod.

U svakom slucaju, vise mi je pun djavo politicara. Sve postenjacina do postenjacine. Treba to sve uza zid, pa... Znate vec kako ide iz onog naseg poznatog filma. :mrgreen:

Си вид'о где сам ја, а !? :per::per::per:

kako da nsiam...i zbog toga odustao od te varijante :hahaha::hahaha::hahaha:

čedina_zebra, crni lepotan, Maksim 3, mar_comm, old-mne, Rainbow Six, ubootfahrer, Zoran Micalovic, ПАПРИКАРИУС
Шта је смешно!? :think:

Ја сам бре за радикалне методе :rtfm:..........."или ми или они".........."па ком обојци, ком опанци"!!!:ok:

Сви ови "несврстани" су малко погрешно схватили ту опцију, а они из патриотског блока се праве као нешто фини!!! :mrgreen: :whistling::whistling::whistling:

Или сам се ја заје6о, а !? :think::think::think:
Ако јесам :dash::dash::dash::dash::dash:..............................одмах се селим у ...........................патриотски блок!!!:worth::worth::worth::worth:

Poslednja izmena:

Back