- Poruka
- 5.806
nisi ga razumeo ljubo....opet![]()
Kad ja to Pinkija nisam razumio?

Razumijem ja svog druga odlično, a i on mene.
Samo je ponekad tanak sa živcima.
Morali bi se jednom naći na Fruškoj gori. Znam za jedan vinograd gdje ima odlična Frankovka!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi ga razumeo ljubo....opet![]()

Kad ja to Pinkija nisam razumio?
Razumijem ja svog druga odlično, a i on mene.
Samo je ponekad tanak sa živcima.
Morali bi se jednom naći na Fruškoj gori. Znam za jedan vinograd gdje ima odlična Frankovka!![]()

Nema glasača ali ima komentara. Malo pre sam ostavio post na drugoj temi u offtopicu koji ima neke veze sa ovom temom. Ovde je preko 60% patriota, a za nepatriote vidim da uglavnom nisu ni Srbi. Možda bi vam bio interesantan podatak o profilu hrvatskih forumaša. Tamo je na jednom forumu (prema jednoj anketi) 48% levičara, 30% desničara, 12% apolitičnih i 10% centrista. Smatraju da Thompsona naviše mrze hrvatski levičari - 71%, Srbi -23% i Bošnjaci 6%.anketa je zavrsena...da produzim.........ili nema vise glasaca?
Nema glasača ali ima komentara. Malo pre sam ostavio post na drugoj temi u offtopicu koji ima neke veze sa ovom temom. Ovde je preko 60% patriota, a za nepatriote vidim da uglavnom nisu ni Srbi. Možda bi vam bio interesantan podatak o profilu hrvatskih forumaša. Tamo je na jednom forumu (prema jednoj anketi) 48% levičara, 30% desničara, 12% apolitičnih i 10% centrista. Smatraju da Thompsona naviše mrze hrvatski levičari - 71%, Srbi -23% i Bošnjaci 6%.
Nećete verovati, jer su za vas ovde svi Hrvati više-manje ustaše, da je otprilike takav profil hrvatskih forumaša i na ovom forumu. Iako izgleda svi brane tzv hrvatske interese, lako se daju osetiti nijanse (vi možda ne ali ja mogu).
Nema glasača ali ima komentara. Malo pre sam ostavio post na drugoj temi u offtopicu koji ima neke veze sa ovom temom. Ovde je preko 60% patriota, a za nepatriote vidim da uglavnom nisu ni Srbi. Možda bi vam bio interesantan podatak o profilu hrvatskih forumaša. Tamo je na jednom forumu (prema jednoj anketi) 48% levičara, 30% desničara, 12% apolitičnih i 10% centrista. Smatraju da Thompsona naviše mrze hrvatski levičari - 71%, Srbi -23% i Bošnjaci 6%.
Nećete verovati, jer su za vas ovde svi Hrvati više-manje ustaše, da je otprilike takav profil hrvatskih forumaša i na ovom forumu. Iako izgleda svi brane tzv hrvatske interese, lako se daju osetiti nijanse (vi možda ne ali ja mogu).
anketa je zavrsena...da produzim.........ili nema vise glasaca?
ЗНАО САМ ДА СИ "МИ"
Povinovacu se svakoj tvojoj odluciПа брате Дуле ти си одувек био МИ

Ako sam u istom drushtvu sa tobom i gdjom Konzab onda sam svakako MI![]()
..JESI U ISTOM SI DRUSTVU SAD MI TREBA ONAJ TABOV SMAJLI SA PRSTICEMALOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MODERACIJAAAAAAAAAAAA ADMINISTRATORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
PRODUZITEEEEEEEEEEEEEE ANKETUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
JA NE ZNAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
JA SAM PLAVUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
ЧЕК МАЛОAko sam u istom drushtvu sa tobom i gdjom Konzab onda sam svakako MI![]()
ЧЕК МАЛО
Pa nisam ja sugav bre!!!

ма погле бре у горњи десни ћошак
имаш сигурно један 1