Englezi na ulicama

između ostalih i oni

toliko ignorisanje migranskog kriminala nije moguće objasniti drugačije osim da to namerno rada

zašto

to je već posebno pitanje
Зато што је стварање апатије и безизлазне панике главни прут, којим дилери мигрантима прете својим УК ћацијима

Можда не буде султанат, него исламска република, шеикат, емират или тако нешто.
Ми ћемо их признати као легитимну Шерију, ако повуку независност косова...

Таман да увезу преостале шиптаре за острвски каганат, и двокласно друштво где се зна ред да ти нема спаса

za tradicionalne engleske vrednosti, takođe i revolt zbog ubistva Čarlija Kirka.
Оће људи традиционалне вредности, али немају децу, као да постоји традиционална породица сачињена од самаца и разведених и бездетних парова.

Знам једног лика који стално прича о традиционалним вредностима и православљу, има 45 година, није ожењен и нема децу.

Оће људи традиционалне вредности, али немају децу, као да постоји традиционална породица сачињена од самаца и разведених и бездетних парова.

Знам једног лика који стално прича о традиционалним вредностима и православљу, има 45 година, није ожењен и нема децу.
За традиционалним вредностима, у пракси долази ред и благослов умножења...

Наравно да ће сви да траже благослов Божији у традицији, ка колико сутуација била сада мрачна и поразна, јер нада увек задња мре и није је лако убедачити за апатију...

За традиционалним вредностима, у пракси долази ред и благослов умножења...

Наравно да ће сви да траже благослов Божији у традицији, ка колико сутуација била сада мрачна и поразна, јер нада увек задња мре и није је лако убедачити за апатију...
Џаба ти све ако немаш људе.

Idemo dalje. Evropa se budi.

img_2_1757830969174.jpg

Back