kako da nsiam...i zbog toga odustao od te varijante
čedina_zebra, crni lepotan, Maksim 3, mar_comm, old-mne, Rainbow Six, ubootfahrer, Zoran Micalovic, ПАПРИКАРИУС
Ma ti si naš kobajagi šiptar .............hajde da se igramo...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako da nsiam...i zbog toga odustao od te varijante
čedina_zebra, crni lepotan, Maksim 3, mar_comm, old-mne, Rainbow Six, ubootfahrer, Zoran Micalovic, ПАПРИКАРИУС

ne igram se sa decom... muskomMa ti si naš kobajagi šiptar .............hajde da se igramo...........
.
ne igram se sa decom... muskom![]()
Reko PAPRIKARIJUS nema TRTE-MRTE ili TRTE ili MRTE

Ne znam sta je PAPRIKARIUS, kod mene je na ignore
Dobro, evo, glasala![]()

Ne znam sta je PAPRIKARIUS, kod mene je na ignore
Dobro, evo, glasala![]()

pogresio si blok..nista od ljubljenja
![]()

sad cu ja da se zalim kod moderatora... ovo je diskriminacija![]()

....

sad cu ja da se zalim kod moderatora... ovo je diskriminacija![]()

*BILJA*, Alekasandar3, Anita91, away, belladona, Boris SC, DellBoy-011, deseta dimenzija, dragon x, dragosh, jevropa, konzab, latinv, misoni, MuskoSamBre, Registra., Sanovnik, Schutz, slavka69, Srpski Gorstak @, strawbbery_city, vracaracc, Zlatooki, Беретка, другарица, МилеСаКлисе, Никола, Тихи, †0verkill†
![]()
2963,04%![]()
svi, svi , svi
kakva iznenadjenja..jos neka imena da vidim ovde, pa odo dumrem![]()
Ја сам одувјек био "МИ", а који сте то сад па "МИ"? Јесу ли ти твоји "МИ" на истој страни као и моји "МИ"???Ма немој ти мени"ми" него јес ти"ми"?

Ја сам одувјек био "МИ", а који сте то сад па "МИ"? Јесу ли ти твоји "МИ" на истој страни као и моји "МИ"???![]()

Не, не, не... "Ми" не можемо да будемо "они" јер онда никако не би били "ми"!!! Ни закони физике нам не допуштају да истовремено будемо "тамо" и "вамо"!!!А ко смо ми?
јел ми нисмо они?

Мека и тврда линија нас који смо "ми"!!!ma da......tanka je linija.....skup mi izgleda ima shirok front.sudeci po glaSOVanju
![]()

Мека и тврда линија нас који смо "ми"!!!
Подјела нас из "ми" опције на поборнике потребе да се припадници "они" само да избатинају и на присталице става да се "они" биолошки потамане!!!![]()
...oni ako budu dobri..mozda ima damo da budu mi
..mos misliti nisam htela da ga ljubim

...onda se zale...a kad neces da ih ..hm
......opet se zale moderatoru

iju pa ti si ona treca opcija ili..ili
ja sam bre pacifista...oni ako budu dobri..mozda ima damo da budu mi
...Adema ne primamo..on se tuzi kao tuzibaba
..mos misliti nisam htela da ga ljubim
:rotf:

Је л' то "плакао" модерацији................мајке ти!?![]()