Ajd..na parove razbrojs

ja sam u

• Ukupno glasova
    106
  • Anketa je zatvorena .
Ја сам одувјек био "МИ", а који сте то сад па "МИ"? Јесу ли ти твоји "МИ" на истој страни као и моји "МИ"??? :lol:

МИ смо МИ а ОНИ су ОНИ ,шта ту није јасно?

Не, не, не... "Ми" не можемо да будемо "они" јер онда никако не би били "ми"!!! Ни закони физике нам не допуштају да истовремено будемо "тамо" и "вамо"!!!:per:

Види сад физика и теорија струна свашта дозвољава,
ал код нас неможе или си МИ или си ОНИ

Мека и тврда линија нас који смо "ми"!!!:cool:
Подјела нас из "ми" опције на поборнике потребе да се припадници "они" само да избатинају и на присталице става да се "они" биолошки потамане!!!:cool::per:

МИ се не делимо Ми смо јединствени
ОНИ нек се деле ионако личе на амебе

a ko ju je okupirao Madjari , Rmuni, Slovaci, Bunjeci,Srbi, Rusini??

Па Паја покушава неку окупацију са својом малом групом ал им нешто неиде

Poslednja izmena od moderatora:
Da je srece mi bi bili oko njih a ne oni oko nas!!>Konzo ne valja ti ova podela!!>Umesto da pozivas na zajednistvo u razvoju visokosofisticiranih tehnologija, ti nas vracas u 19 vek!!>Nikad se ovde nece nista promeniti!!>

aman covece pa zar ne vidis da je upravo poenta ove teme da se vidi koliko je tanka linija....i koliko smo svi nenormalni u podelama...ovo je bas suprotno od onoga sto kazes.......u principu svi mi volimo srbiju i to nas svrstava u isti blok

aman covece pa zar ne vidis da je upravo poenta ove teme da se vidi koliko je tanka linija....i koliko smo svi nenormalni u podelama...ovo je bas suprotno od onoga sto kazes.......u principu svi mi volimo srbiju i to nas svrstava u isti blok

Pa i ja volim Srbiju, ali neću u isti koš sa nepismenim lenjivcima koji neće ništa da rade, već samo da se kolju. I još se lože na ustaŠešelja ili ono gowno od Mlohe.

Pinki, nešto si se upetljao u "MI" i "ONI"! :per:

:hahaha::hahaha:

МИ смо МИ
А ти си ОНИ

Комшимице још један страни поСмарач
Pa i ja volim Srbiju, ali neću u isti koš sa nepismenim lenjivcima koji neće ništa da rade, već samo da se kolju. I još se lože na ustaŠešelja ili ono gowno od Mlohe.

Комшимице утичи ил га пишем међ ОНИ
vidim pisanje ti i ne ide bas najbolje , a ako nisi primetio sve bivse repblike i jedna pokrajina se odceeeeeeeeepila od BGD-a pa sto ne bi i mi ::lol:

Пајо сине обриши слине ,немој опет да те треснем јоргутом
5.10.2009 прослава 21 година пуно пунолтство промене из 1988 па дођеш видиш колко нас буде
пс ,немо да заборавиш да понесеш ЗАСТАВУ СРБИЈЕ
и да си научио дотле Боже Правде

e pa tako.....zato sto necemo.tebi i takvima ko sto si ti u inat:)
е нек си му реклс он је они

Back