masnuci
Aktivan član
- Poruka
- 1.149
slobodna VOJVODINA![]()
a ko ju je okupirao Madjari , Rmuni, Slovaci, Bunjeci,Srbi, Rusini??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slobodna VOJVODINA![]()
Ја сам одувјек био "МИ", а који сте то сад па "МИ"? Јесу ли ти твоји "МИ" на истој страни као и моји "МИ"???![]()
Не, не, не... "Ми" не можемо да будемо "они" јер онда никако не би били "ми"!!! Ни закони физике нам не допуштају да истовремено будемо "тамо" и "вамо"!!!![]()
Мека и тврда линија нас који смо "ми"!!!
Подјела нас из "ми" опције на поборнике потребе да се припадници "они" само да избатинају и на присталице става да се "они" биолошки потамане!!!![]()
Pinki, nešto si se upetljao u "MI" i "ONI"!
![]()

Da je srece mi bi bili oko njih a ne oni oko nas!!>Konzo ne valja ti ova podela!!>Umesto da pozivas na zajednistvo u razvoju visokosofisticiranih tehnologija, ti nas vracas u 19 vek!!>Nikad se ovde nece nista promeniti!!>
aman covece pa zar ne vidis da je upravo poenta ove teme da se vidi koliko je tanka linija....i koliko smo svi nenormalni u podelama...ovo je bas suprotno od onoga sto kazes.......u principu svi mi volimo srbiju i to nas svrstava u isti blok
aman covece pa zar ne vidis da je upravo poenta ove teme da se vidi koliko je tanka linija....i koliko smo svi nenormalni u podelama...ovo je bas suprotno od onoga sto kazes.......u principu svi mi volimo srbiju i to nas svrstava u isti blok

Pa i ja volim Srbiju, ali neću u isti koš sa nepismenim lenjivcima koji neće ništa da rade, već samo da se kolju. I još se lože na ustaŠešelja.

malibore...opet ludujes.....brzo se prebaci u blok mi..ili............hm...ovo je klasicna ucena![]()
ah, j6g, sad je gotovo. Ionako važim za "izdajnika". Eto, izdao sam osnovna načela retrogradne srpske politike.

ih da si izdao samo osnovna nacela...vec pocelo svasta da te izdaje![]()

Mozak? A, pa to je od droge, ja sam EUropejac, moram da se drogiram po ceo dan...![]()
..pa bice ti lose bog te
.europejci sigurno ne..tipujem na srbepo ceo dan?..pa bice ti lose bog te
..niko to ne moze izdrzati
.europejci sigurno ne..tipujem na srbe

Mozak? A, pa to je od droge, ja sam EUropejac, moram da se drogiram po ceo dan...![]()

vidim pisanje ti i ne ide bas najbolje , a ako nisi primetio sve bivse repblike i jedna pokrajina se odceeeeeeeeepila od BGD-a pa sto ne bi i mi :![]()

Pinki, nešto si se upetljao u "MI" i "ONI"!
![]()
Pa i ja volim Srbiju, ali neću u isti koš sa nepismenim lenjivcima koji neće ništa da rade, već samo da se kolju. I još se lože na ustaŠešelja ili ono gowno od Mlohe.
vidim pisanje ti i ne ide bas najbolje , a ako nisi primetio sve bivse repblike i jedna pokrajina se odceeeeeeeeepila od BGD-a pa sto ne bi i mi :![]()
е нек си му реклс он је ониe pa tako.....zato sto necemo.tebi i takvima ko sto si ti u inat![]()
Naravno u patriotskom sam bloku,
svi koji su za integraciju Srbije u EU,
kao i puno clanstvo nase zemlje u okviru NATO saveza,
su istinske srpske patriote.

Pa to je valjda svim jasno![]()

МИ смо МИ
А ти си ОНИ