Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Ja ne razumem u kom smislu je egoizam ne želeti više dece od onoga što već ima?
Ваљда се степен алтруизма мери бројем деце? Ни ја не разумем, али свашта научих овде.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, то је брига о деци коју имам!
Nije egoizam ako zzelish najbolje za svoju decu.
vanda sto se pravdas...pa nije tema o tebi...nemoj upadati u zamku...dovoljno je ruzno s njegove strane sto te juri po temi...samo ignorisi...da si otvorila temu o svom slucaju pa i ajde ...ovako...nemas potrebe nikome da polazes racune
dovoljno je ruzno s njegove strane sto te tera da o tome razmisljas i da se prisecas...da ima i malo skrupula znao bi da to nije lepo od njega sto te tera da se podsecas svega toga jer taj cin nikada nije lak i ko god ga dozivi sigurno zeli sto manje da ge se priseca... i znao bi da nije ni malo pristojno sto ti zaviruje u intimu
ako krenes da se pravdas udarace jace...ne treba ti to...
У праву си, хвала ти.
Само мислим да нисам једина, и да је много абортуса извршено у браку баш зато што људи нису хтели да деци која су рођена ускрате нешто.
То не морају бити авиони и камиони, најчешће су то основни услови за живот.
Pitanje abortus da ili ne?! Ako ‚‚da‚‚ zašto, ako ‚‚ne‚‚ opet zašto? U kojim slučajevima je opravdan a u kojim ne.....
Problemi nakon njega,iskustva,psihički uticaj na ženu pri odluci.....
Čula sam da se u Srbiji izvrši oko 220.000 abortusa.....pa to je jedan veći grad!
Molim vas da spamove smanjite na najmanju moguću meru.
Hvala
Tema je 100% bila ali da ne kopam sad....
Ako neko toliko traži da bi rađao, to jest rađala, ja mislim da joj ne treba smanjivati standarde.Идеална ситуација за рађање деце у нашим условима изгледа овако :
1. Муж има више него добро плаћен посао;
2. Два стана и три куће у власништву;
3. Скупоцени џип;
4. Најмање један милион евра на штедњи;
5. Дадиља која је школована у Енглеској.
![]()
Treći put. Seks jeste instinkt. Ne mešam ništa. I ja sam to rekla, što si ti sad.
Ljudi nemaju instikte, samo zivotinje imaju instikte.![]()
Inače, kažete da se instinkti ne bi unakazili da ih potiskujemo ili da nestane potreba za njihovim postojanjem?
Kako objašnjavate to što bebe znaju da plivaju, ali kad porastu u decu, zaborave?![]()
Ma daj oni tamo tek kake![]()
Inače, kažete da se instinkti ne bi unakazili da ih potiskujemo ili da nestane potreba za njihovim postojanjem?
Kako objašnjavate to što bebe znaju da plivaju, ali kad porastu u decu, zaborave?![]()
U Vandinu dobranu,i moja majka je rekla isto to. Ona ima dvoje dece-mog brata i mene jel,i preudala se za coveka koji je jedno vreme moj ocuh bio,i patio je za tim da imaju zajednicko i dete i moja mama mu je rekla,ukoliko bi do trudnoce doshlo-da bi ona abortirala. Jedan od razloga je shto bi treca trudnoca po nju bila zdravstveno opasna,drugi je jer ne zeli to trece dete da smeta-nama.
A smetalo bi vam?![]()
A smetalo bi vam?![]()
Ok... Ne osudjujem i ako je iz drugih razloga, samo me zanima, posto je Raisa... Raisa![]()