Raisa
Iskusan
- Poruka
- 5.462
a cekaj....
kao, nema se za dete, ili neko bi bio los roditelj.....
a takvih slucajeva ima milion, na primer, porodica ostane bez primanja a imaju decu, ili su roditelji losi roditelji...
jel onda treba ubiti tu postojecu decu?
jer to radite kad objasnjavate da deca nisu za svakoga pa kao, bolje da abortiraju...
ako je ovo za mene bilo.
prvo,ona ni ne moze roditi trece dete,jer bi umrla na stolu. To je 100 posto,jer je jedva mene prezivela,a i ja sam bila bash jako bolesna,doktor im je rekao da necu ziveti dugo pa neka mi bar daju ime da ne budem bezimena na nadgrobnoj plochi

Ovo ostalo pretpostavljam da je osecala da su joj dosta moj brat i ja,nije osecala potrebu za trecim detetom { govorimo hipoteticki,recimo i da je mogla da ga rodi } ,prezivela je sve sa nama od malih nogu,sigurno je mislila,da je to,za nju,dovoljno. Dakle,prvi razlog je zdravstvene prirode- nikako ne moze. Drugi,koji je takodje rekla-da njoj nije padalo na pamet da prezivljava opet sve sa tim trecim detetom i da kojim cudom uspe da ga rodi,njoj smo dovoljni bili mi. A ti materijalni razlozi,to bi bilo malo poduze.
Opet,ja sam drugi primer. Bash zato shto sam bila bolesna,imala probleme sa jajnicima kao beba,morali su da me operishu,doktori su za mene rekli da cu ja jako teshko moci da rodim jedno dete,o drugom da ni ne mislim,i da ce za mene i jedno dete biti previshe.Mislim,ja se ne uznemiravam stvarno oko toga,to su meni samo jednom rekli,niti razmisljam o tome,jedno dete mi je zagarantovano,ima vala da ga rodim

To znaci da ja cijenim tvoje misljenje i stavove
Ne brini za pp![]()