.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Maxy:Malopre sam gledao klipic,gde se cica davi od sperme ali bukvalno se davi :? Valjda joj pogodio dusnik.
Tip nije normalan mislim da baca dva metra iz mesta![]()
![]()
Je l' to sa onom mrsavom crnkom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maxy:Malopre sam gledao klipic,gde se cica davi od sperme ali bukvalno se davi :? Valjda joj pogodio dusnik.
![]()

.pissbottleman:Maxy:Malopre sam gledao klipic,gde se cica davi od sperme ali bukvalno se davi :? Valjda joj pogodio dusnik.
![]()
Je l' to sa onom mrsavom crnkom?
NE ZNA GDE DEVOJKE VOLE , TO JE SIGURNO STVAR UKUSA I PERVERZNOSTI...Kiss_me:Eeeeeeeeee bre, jeste se uhvatili svrsavanja u usta pa u usta! Pa nije to topic vec GDE volite da vam svrsi?
Ja licno volim na grudi ili stomak, mada, kad se koristi zastita, najlepse je unutra.
Ne volim da mi se svrsava u usta (iako to gotovo svi muskarci traze) jednom mi se desilo da mi je to tip uradio. Prvi put smo imali odnose i obradjivala sam ga oralno, i on bez najave, hop pa svrsi u usta.
Uh poludela sam bila, ali sam ga volela pa ga nisam lincovala
Mada, moram da priznam, nije bilo gadno, s tim da nisam to progutala (ne znam zasto vecina gutanje i podrazumeva)![]()
Gazdarica:U meni, u ustima, po licu...
Zadnji put, svrsio je po nozi... Tj. po stopalu...
Zana:Gazdarica:U meni, u ustima, po licu...
Zadnji put, svrsio je po nozi... Tj. po stopalu...
Ja ne volim po licu....
bljux:gde volite da vam tip svrsi,onako iskreno?

Ili vašu bebuSteffan:budite uvereni, devojka koja zeli da svrsite u nju sigurno vas voli.. ili zeli vas novac.. hehehe![]()

Steffan:bljux:gde volite da vam tip svrsi,onako iskreno?
Ma koja bre normalna devojka voli da je neko poprska smrdljivom i lepljivom spermom!?? Zene najvise vole da muskarci svrsavaju u njih (pod uslovom da ih vole), zato sto tako najbolje osete nas orgazam, zbog urodjenih instikta i jednostavno zato sto na taj nacin sa nama uspostaljaju najintimniji i najprivrzeniji odnos koji postoji.. :wink: budite uvereni, devojka koja zeli da svrsite u nju sigurno vas voli.. ili zeli vas novac.. hehehe![]()
Suzy:Pa...Steffy..iznenadis me ponekad sa ovako -smislenim- komentarom....Naravno...najlepse je tako...jer meni bar pri odnosu drugi najlesi momenat (prvi je moj vrhunac)..bude kada -osetim- njegov -najlepsi momenat-.....i mislim da i muskarac voli da oseti -nas-....
samo ne znam gde taj -novac- tu da denemo...? :?

Steffan:Suzy:Pa...Steffy..iznenadis me ponekad sa ovako -smislenim- komentarom....Naravno...najlepse je tako...jer meni bar pri odnosu drugi najlesi momenat (prvi je moj vrhunac)..bude kada -osetim- njegov -najlepsi momenat-.....i mislim da i muskarac voli da oseti -nas-....
samo ne znam gde taj -novac- tu da denemo...? :?
Stvarno ne znam sta jos treba da uradim da vas opet iznenadim.. :wink:
Sto se tice novca mislio sam na *****.. hahah salim se, mislio sam na jos goru vrstu zena.. mislio sam na one udavace koje se pretvaraju da vole muskarce i koje su spremne cak i da zatrudne sa njima samo kako bi se docepale njihovog bogatstva.. :? sva sreca sto ne moram i o tome da vodim brigu..![]()

Kiss_me:Eeeeeeeeee bre, jeste se uhvatili svrsavanja u usta pa u usta! Pa nije to topic vec GDE volite da vam svrsi?
Ja licno volim na grudi ili stomak, mada, kad se koristi zastita, najlepse je unutra.
Ne volim da mi se svrsava u usta (iako to gotovo svi muskarci traze) jednom mi se desilo da mi je to tip uradio. Prvi put smo imali odnose i obradjivala sam ga oralno, i on bez najave, hop pa svrsi u usta.
Uh poludela sam bila, ali sam ga volela pa ga nisam lincovala
Mada, moram da priznam, nije bilo gadno, s tim da nisam to progutala (ne znam zasto vecina gutanje i podrazumeva)![]()

Samantha Jouns:Nije stvar u tome da je radnja losa,..nego decko nece..mozda on ima gadna sikustva sa tim pa se boji da se takvo iskustvo ne ponovine znam moracu da ga pitam veceras,,...do sada se niko nije zalio od mojih deckica da nije dobro.. 8)
Samantha Jouns:Eh sad...najbolje je optuziti zene da ne vole,...a sta je sa onim muskarcima koji ne vole oralni sex???
Recimo ja Volim...ali stvarno volim oralni sex..i volim kada mi svrsi u usta najvise,..a ovaj moj sadasnji decko ne voli...pa ajd frajeri da vas vidim?
VisionOfDisorder:Samantha Jouns:Eh sad...najbolje je optuziti zene da ne vole,...a sta je sa onim muskarcima koji ne vole oralni sex???
Recimo ja Volim...ali stvarno volim oralni sex..i volim kada mi svrsi u usta najvise,..a ovaj moj sadasnji decko ne voli...pa ajd frajeri da vas vidim?
Meni je devojka jednom ponudila da joj jeli... dovrshim felacio u ustima i sve. Nisam hteo. Daleko od toga da sam gadljiv. Nego, tu devojku sam stvarno voleo. Kasnije sam mislio da je to zato shto nisam hteo da je vidim degradiranu u bilo kom obliku u odnosu na mene. To nije imalo puno veze sa mozgom, jer nisam uvidjao da jedan seksualni chin to ne moze da uradi, vec samo ponashanje neke osobe. Ali tako sam tad razmishljao. Sad, na bih odbio.
Mozda je to njegov problem.
Suzy:VisionOfDisorder:Samantha Jouns:Eh sad...najbolje je optuziti zene da ne vole,...a sta je sa onim muskarcima koji ne vole oralni sex???
Meni je devojka jednom ponudila da joj jeli... dovrshim felacio u ustima i sve. Nisam hteo. Daleko od toga da sam gadljiv. Nego, tu devojku sam stvarno voleo. Kasnije sam mislio da je to zato shto nisam hteo da je vidim degradiranu u bilo kom obliku u odnosu na mene. To nije imalo puno veze sa mozgom, jer nisam uvidjao da jedan seksualni chin to ne moze da uradi, vec samo ponashanje neke osobe. Ali tako sam tad razmishljao. Sad, na bih odbio.
Mozda je to njegov problem.
Mislim da je i kod nas isti slucaj....i tesko to kod njega ide..da mi dopusti....i ako znam da uziva...ali zaista je visok stepen i ljubavi i postovanja zastupljen..ali polako...razbijamo barijere... :wink:
bljux:I treba nesto vi zene da znate...muskarac nema bas potpunu slobodu sa svojom zenom u krevetu(u smislu da sa njom radi svasta).