iz chega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da... Treba razgaziti cipelu, da bi bila udobnija!goodday:ok...pod uslovom da ga imam samo jednom i nikada vishe
ja sam chuo "vezbom do savrshenstva"
Uh,gde me nađe sa cipelama :wink:goodday:a-ha...a zashto bi je upoznavao...0077:Ništa Veco...takav tip i ne zna šta je slaganje u seksu,ta bi mu bila prva :wink:
Bio bi verovatno srećan dok ne upozna drugu.
zamisli da nadjesh savrsheno udobnu cipelu...da li bi je onda izuo i trazio novu????
a sta ako si uleteo u cipele koje igrom slucaja ne mogu da se razgaze?Julian_Duranona:Pa da... Treba razgaziti cipelu, da bi bila udobnija!goodday:ok...pod uslovom da ga imam samo jednom i nikada vishe
ok...ali ako savrsheno pasuje ne mora da se razgazi...zar ne???vecavestica:a sta ako si uleteo u cipele koje igrom slucaja ne mogu da se razgaze?Julian_Duranona:Pa da... Treba razgaziti cipelu, da bi bila udobnija!goodday:ok...pod uslovom da ga imam samo jednom i nikada vishe
otkud znas da savrseno pasuju ako pre toga nisi probao?goodday:ok...ali ako savrsheno pasuje ne mora da se razgazi...zar ne???vecavestica:a sta ako si uleteo u cipele koje igrom slucaja ne mogu da se razgaze?Julian_Duranona:Pa da... Treba razgaziti cipelu, da bi bila udobnija!goodday:ok...pod uslovom da ga imam samo jednom i nikada vishe
pa tako shto cu probati kada budem bio siguran da su prave.....vecavestica:otkud znas da savrseno pasuju ako pre toga nisi probao?goodday:ok...ali ako savrsheno pasuje ne mora da se razgazi...zar ne???vecavestica:a sta ako si uleteo u cipele koje igrom slucaja ne mogu da se razgaze?Julian_Duranona:Pa da... Treba razgaziti cipelu, da bi bila udobnija!goodday:ok...pod uslovom da ga imam samo jednom i nikada vishe
a taman sam pomislila da umes da budes ok?goodday:pa tako shto cu probati kada budem bio siguran da su prave.....vecavestica:otkud znas da savrseno pasuju ako pre toga nisi probao?goodday:ok...ali ako savrsheno pasuje ne mora da se razgazi...zar ne???vecavestica:a sta ako si uleteo u cipele koje igrom slucaja ne mogu da se razgaze?Julian_Duranona:Pa da... Treba razgaziti cipelu, da bi bila udobnija!goodday:ok...pod uslovom da ga imam samo jednom i nikada vishe
u chemu je razlika???
ja nishanim dugo...pa onda opalim
ti pucash nasumichno...pa mozda pogodish...
nema neke bitne razlike...
ja mislim da se vi sami pred sobom izgovarate shto niste izdrzali do braka...
shto ste bili mladi i glupi....prodali svoju nevinost olako....
zashto bi verovao gorim od sebe![]()
goodday:ja mashtam o ljubavi...velikoj, beskrajnoj
pokazati takvo osecanje sexom...uhhhhhhh....
samo mashtam...ako je pola kao shto je u mojoj mashti...uhhhhhhhh

da sam znala da je decko ovako zaostao otisla bih ranije na spavanje.Julian_Duranona:Yebo te... Nadjoh se, ni kriv, ni duzan, u sred ovih citata!
divlja-u-srcu:mastace do 50 a onda ce shvatiti da vise nemoze.goodday:vecavestica:ja mashtam o ljubavi...velikoj, beskrajnoj
pokazati takvo osecanje sexom...uhhhhhhh....
samo mashtam...ako je pola kao shto je u mojoj mashti...uhhhhhhhh
:shock: :shock: :shock:.............![]()
![]()
![]()
:shock: dobar ti prosek
Snezna_kraljica:Taman pomislis - fino dete, a ono, iza nje - 5 godina sexanja!!! Bolje si prosla od mnogih, kvantitativno iskusnijih. :wink:soba23:4 godine u regularnoj vezi,godinu u neregularnoj i eto .Dvojica.oxi:aaaaaaaaaasoba23:Au,kakva tema...![]()
![]()
![]()
Ja sam imala dvojicu do sad.
kako to mislish?
Gazdarica:A, ako je bio samo oralni sex do kraja, broje li se i takvi...???![]()
![]()
![]()
Nemaš, imaš samo avatar, a sliku ne.blondi:imam ja sliku u profilu za prolaznike : ))))))))))
:shock:Samantha Jouns:No: 16