Da te utjesim, i ja prosjek u medjuvremenu povecah na 1,46666... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi... ima i gorih od teberaindog:adali:Pa onda ja sa mojim prosekom od 1,1 i nisam tako losa!Princeza:Gazdarica:E, ako ja svoju okruglu cifru podijelim sa brojem godina seksualnog zivota, proizilazi da sam imala 1,4285 partnera, godisnje...![]()
Moj prosek 0,78. I to da se nisam "naradila" ove godine bio bi 0,5.![]()
a ja sa 2,0 godishnje ispadoh neka zheshca kalashturaa
ahahahhahahha
Iju! A sta se pod tim podrazumeva? :shock:Ljuba82:Па ако не рачунамо и тежи петинг...
raindog:adali:Pa onda ja sa mojim prosekom od 1,1 i nisam tako losa!Princeza:Gazdarica:E, ako ja svoju okruglu cifru podijelim sa brojem godina seksualnog zivota, proizilazi da sam imala 1,4285 partnera, godisnje...![]()
Moj prosek 0,78. I to da se nisam "naradila" ove godine bio bi 0,5.![]()
a ja sa 2,0 godishnje ispadoh neka zheshca kalashturaa
ahahahhahahha
Snezna_kraljica:Iju! A sta se pod tim podrazumeva? :shock:Ljuba82:Па ако не рачунамо и тежи петинг...
Incognito:1,2 here... Ali imajte u vidu da sam bio na jedno-i-po-godisnjoj apstinenciji i da sam jos uvek poprilicno mlad
... Ima vremena za popravljanje proseka
...Ako oduzmem moje godine ludila (apstinencije
)...
kad bi i apstinenciju

Jasno! Evo, da upisem crtu: |Ljuba82:Snezna_kraljica:Iju! A sta se pod tim podrazumeva? :shock:Ljuba82:Па ако не рачунамо и тежи петинг...
Рећиће ти се само кад будеш имала с ким, а немаш где...а мало је незгодно да... :wink:
kratko i jasno batja a?....skajvoker:ja sam imao sex sa dve ribe u zivotu
...i nishta nishta pa stanem 
sada mi je jasno zasto si stalno N E U R O Z A N?goodday:kratko i jasno batja a?....skajvoker:ja sam imao sex sa dve ribe u zivotu
ja se zovem nebojsha i imam 25 godina.....i![]()
...i nishta nishta pa stanem
![]()
meni je bez veze ali ako je to tvoj stav onda ok.goodday:ok...to je svakako jasno...
ali ti meni reci da li je to ok ako mushkarac chuva svoju nevinost....za brak?????
da li mislish da je to ok...imati takav stav...u 21. veku...da li mislish da je to neshto shto ima vanvremesnku vrednost??/
ok...ali zaar sex vremenom ne postaje sve bolji???vecavestica:meni je bez veze ali ako je to tvoj stav onda ok.
mada mislim da ima jedna zackoljica i da mozes da se zeznes.
zamisli ti se zaljubis, ozenis i ispostavi se da se sa doticnom osobom ne slazes u sexu?
sta onda?
a-ha...a zashto bi je upoznavao...0077:Ništa Veco...takav tip i ne zna šta je slaganje u seksu,ta bi mu bila prva :wink:
Bio bi verovatno srećan dok ne upozna drugu.
ok...pod uslovom da ga imam samo jednom i nikada visheJulian_Duranona:Kako moze da pomisli, da se ne slazu u seksu, ako seks nije upraznjavao pre toga...?
Pomislice, da je seks nesto bez veze i da uopste nije pogresio sto se nije kresao do braka...
velikoj ljubavi-ok ali beskrajnoj-pazi mnogo boli.goodday:ok...ali zaar sex vremenom ne postaje sve bolji???vecavestica:meni je bez veze ali ako je to tvoj stav onda ok.
mada mislim da ima jedna zackoljica i da mozes da se zeznes.
zamisli ti se zaljubis, ozenis i ispostavi se da se sa doticnom osobom ne slazes u sexu?
sta onda?
mislim...shto si duze sa partnerom...
osim ako nije neka mlitava...
ali takvu ne bih ni izbrao...
ja mashtam o ljubavi...velikoj, beskrajnoj
pokazati takvo osecanje sexom...uhhhhhhh....
samo mashtam...ako je pola kao shto je u mojoj mashti...uhhhhhhhh
savrseno udobna cipela a obuo si samo nju?goodday:a-ha...a zashto bi je upoznavao...0077:Ništa Veco...takav tip i ne zna šta je slaganje u seksu,ta bi mu bila prva :wink:
Bio bi verovatno srećan dok ne upozna drugu.
zamisli da nadjesh savrsheno udobnu cipelu...da li bi je onda izuo i trazio novu????