a ko sme :pPp od vas da prizna...

Imam 29 godina i moja brojka je 9. Nameravam da se zadrzim na toj cifri jer sam shvatila nesto sto sam vec i pomenula na jednoj o tema - svaki **** je u suštini isti, nema potrebe da skačeš sa jednog na druguga, samo treba da pronađeš najbolji način kako da jednoga najbolje iskoristiš.

Queen_:
Imam 29 godina i moja brojka je 9. Nameravam da se zadrzim na toj cifri jer sam shvatila nesto sto sam vec i pomenula na jednoj o tema - svaki **** je u suštini isti, nema potrebe da skačeš sa jednog na druguga, samo treba da pronađeš najbolji način kako da jednoga najbolje iskoristiš.
Pa u principu i svaka pica je ista, i nema potrebe da turas iz jedne u drugu al svejedno... Najbolje je da pronadjes nacin kako da ih sto vise iskoristis. Ja ne nameravam da se zadrzim na broju 3. Mlad sam imam jos vremena.

Па ако не рачунамо и тежи петинг...може се избројати на прстима једне руке...овако је мало више.

hanibal77:
moja je trocifrena ako racunam i one lose :oops:
ajde sad moralisti

Уххх...па ево ја ћу...мора и то неко...
Признајеш троцифрен :?: :!: :?: Значи вероватно је четвороцифрен. :wink:

adali:
Princeza:
Gazdarica:
E, ako ja svoju okruglu cifru podijelim sa brojem godina seksualnog zivota, proizilazi da sam imala 1,4285 partnera, godisnje... :roll:

Moj prosek 0,78. I to da se nisam "naradila" ove godine bio bi 0,5.
Pa onda ja sa mojim prosekom od 1,1 i nisam tako losa! :roll:

a ja sa 2,0 godishnje ispadoh neka zheshca kalashtura :lol: a :?: ahahahhahahha

Back