Hanibal, mene zanima koliko je muskaraca uspjelo da te zadovolji...
Ne morad reci brojku, mozes to i procentualno izraziti...
Ne morad reci brojku, mozes to i procentualno izraziti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ja cu prva! Imam 25 godina i bila sam sa petoricom. :wink: Malo,a? Meni nije jer vise volim kvalitet!denylop:ne vredi bas mnogo ako ne kazete koliko godinica imate
tek tad se stice pravi utisak
ops: :wink:

denylop:tomi duso
a da porazgovaras sa nekim... a?

...a onda ce da te pomere na drugi podforum. Ajde, cik ako smes!denylop:opisi kakvu devojku zelis
i onda cekaj da se jave
denylop:opisi kakvu devojku zelis
i onda cekaj da se jave
Pa onda ja sa mojim prosekom od 1,1 i nisam tako losa!Princeza:Gazdarica:E, ako ja svoju okruglu cifru podijelim sa brojem godina seksualnog zivota, proizilazi da sam imala 1,4285 partnera, godisnje...![]()
Moj prosek 0,78. I to da se nisam "naradila" ove godine bio bi 0,5.
:wink:

Pa u principu i svaka pica je ista, i nema potrebe da turas iz jedne u drugu al svejedno... Najbolje je da pronadjes nacin kako da ih sto vise iskoristis. Ja ne nameravam da se zadrzim na broju 3. Mlad sam imam jos vremena.Queen_:Imam 29 godina i moja brojka je 9. Nameravam da se zadrzim na toj cifri jer sam shvatila nesto sto sam vec i pomenula na jednoj o tema - svaki **** je u suštini isti, nema potrebe da skačeš sa jednog na druguga, samo treba da pronađeš najbolji način kako da jednoga najbolje iskoristiš.
hanibal77:moja je trocifrena ako racunam i one loseops:
ajde sad moralisti
Значи вероватно је четвороцифрен. :wink:adali:Pa onda ja sa mojim prosekom od 1,1 i nisam tako losa!Princeza:Gazdarica:E, ako ja svoju okruglu cifru podijelim sa brojem godina seksualnog zivota, proizilazi da sam imala 1,4285 partnera, godisnje...![]()
Moj prosek 0,78. I to da se nisam "naradila" ove godine bio bi 0,5.![]()
a
ahahahhahahha