a ko sme :pPp od vas da prizna...

Gazdarica:
Lako je tebi...
I sta sad? Zensko, kojeg god da pita - on hoce! Ja, koju god da sam pitao direktno - ona nece! Treba uvesti neke beneficije za muskarce... Mislim, ne moze se isto brojati vama i nama. Kad bi meni neka ponudila seks, ja bih se sve udarao nogom u guzicu, od srece... A da je obrnuto, nastalo bi tesko femkanje.
I opet - nepravda! Sad cu samo da navodim primere, gde smo u podredjenom polozaju...

hahaha ovaj julian je opičen --pozitivno ,,, ma jes čovek u pravu ,,a ja mislila da sam neka riba što me niko ne odbija (mada sam se žestoko pomučila oko jednog ali pristade na kraju)))))) kad ono VI MUŠKARCI NI JEDNU NE ODBIJATE ????????? e propade mi mišljenje o meni ---truba

Julian_Duranona:
Lako je tebi...
I sta sad? Zensko, kojeg god da pita - on hoce! Ja, koju god da sam pitao direktno - ona nece! Treba uvesti neke beneficije za muskarce... Mislim, ne moze se isto brojati vama i nama. Kad bi meni neka ponudila seks, ja bih se sve udarao nogom u guzicu, od srece... A da je obrnuto, nastalo bi tesko femkanje.
I opet - nepravda! Sad cu samo da navodim primere, gde smo u podredjenom polozaju...

Opet smo mi u prednosti. Sto ih vise imas ti si veci shvaler, sto ih one vise imaju, to su vece *****... Nepravda, nema sta...

Julian_Duranona:
Lako je tebi...
Eee, sad da ti se pozalim... Odbio me jedan s neta... Mislio covjek da hocu samo usput da ga iskoristim pa se naljutio... Kaze, nisam ti ja igracka, ni utjesna nagrada... A, ja se bila zaljubila... Eto ti sad... :-(

a chek chek, jel definisano ovde da li se misli na klasik penis-vagina partnere ili ovde ulaze i oral sex partneri ?

npr chedna fina i smerna cica, koja se "chuva" za prvu brachnu noc , ali je npr imala 30 pacijenata na oralnom tretmanu ?

jel se i to rachuna ? (opet sam se zbunila :lol: )

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
Ja ipak polažem više na kvalitet nego na kvantitet.
A kad neko uđe u tridesete godine, pa majku mu, nije živio pod staklenim zvonom!
Ali, ako je priča o baš, baš kvalitetnim vezama onda bih rekla samo dvije.

Back