Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je tebi...Gazdarica:
Lako je tebi... Ti si sinnke!sinnke:To si sam napravis situaciju da te one hoce za sex, i da vidis kako te nece pitati. Ja ih odbijam imam previse ponuda.

Julian_Duranona:Lako je tebi... Ti si sinnke!
Pera_Zdera:Hmm...koliko citam ovu Samantu osecam se nesto najbliskiji sa njom...![]()

:wink:Samantha Jouns:a jeli...?![]()

avesic:,,a ja mislila da sam neka riba što me niko ne odbija (mada sam se žestoko pomučila oko jednog ali pristade na kraju)))))) kad ono VI MUŠKARCI NI JEDNU NE ODBIJATE ????????? e propade mi mišljenje o meni ---truba

Julian_Duranona:Lako je tebi...
I sta sad? Zensko, kojeg god da pita - on hoce! Ja, koju god da sam pitao direktno - ona nece! Treba uvesti neke beneficije za muskarce... Mislim, ne moze se isto brojati vama i nama. Kad bi meni neka ponudila seks, ja bih se sve udarao nogom u guzicu, od srece... A da je obrnuto, nastalo bi tesko femkanje.
I opet - nepravda! Sad cu samo da navodim primere, gde smo u podredjenom polozaju...
Eee, sad da ti se pozalim... Odbio me jedan s neta... Mislio covjek da hocu samo usput da ga iskoristim pa se naljutio... Kaze, nisam ti ja igracka, ni utjesna nagrada... A, ja se bila zaljubila... Eto ti sad... :-(Julian_Duranona:Lako je tebi...
I sta sad? Zensko, kojeg god da pita - on hoce! Ja, koju god da sam pitao direktno - ona nece! Treba uvesti neke beneficije za muskarce... Mislim, ne moze se isto brojati vama i nama. Kad bi meni neka ponudila seks, ja bih se sve udarao nogom u guzicu, od srece... A da je obrnuto, nastalo bi tesko femkanje.
I opet - nepravda! Sad cu samo da navodim primere, gde smo u podredjenom polozaju...
Ih, Sam, pa nije isto mojih 24 i tvojih 16...Samantha Jouns:Sta Gazdarice 24??? A onih mojih 16 je puno a?![]()
![]()

)Ja ipak polažem više na kvalitet nego na kvantitet.blondi:elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
-Eva-:Ja ipak polažem više na kvalitet nego na kvantitet.
A kad neko uđe u tridesete godine, pa majku mu, nije živio pod staklenim zvonom!
Ali, ako je priča o baš, baš kvalitetnim vezama onda bih rekla samo dvije.
racuna se...osim ako nije sa samim sobom, to se valjda ne racunaraindog:a chek chek, jel definisano ovde da li se misli na klasik penis-vagina partnere ili ovde ulaze i oral sex partneri ?
npr chedna fina i smerna cica, koja se "chuva" za prvu brachnu noc , ali je npr imala 30 pacijenata na oralnom tretmanu ?
jel se i to rachuna ? (opet sam se zbunila)