30 god a nevina...

• Začetnik teme Začetnik teme avala
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
It's a bravery to...:
Ajde sto su sve te silne ribe nevine, ali sta cemo sa (sigurna sam)mozda i vecim brojem muskaraca koji su nevini, oni sigurno nikada nece...A ribama je bar lako, i kad bude imala 48 nace se neko da je 'ebe....
A meni zao nevinih musaraca

Uh, mislim da je potpuno obrnuto.
A za muskarce je lako: plavi most, picin park, halooglasi-erotska masaza... (samo dalje od "Nacionala")

Mali update u vezi ove moje cice.
Niko mi nije dao siguran recept...proslo je vec 5 dana i sam se vise sebi gadim koliko sam bio pazljiv da je ne poplasim, umeren i uporan.

Sinoc sam se sam pozvao kod nje u stan na kafu. Stigao do petinga vrlo brzo (ni kafu ne popismo) ali se onda pojavio taj bedem za koji sam vas pitao sta da radim sa njim...zaobilazio kulu...trazio prolaz, ali se bedem opet pojavljivao.

Ajde narode, neko je sigurno bio u slicnoj situaciji...sta dalje?

avala:
Niko mi nije dao siguran recept...proslo je vec 5 dana i sam se vise sebi gadim koliko sam bio pazljiv da je ne poplasim, umeren i uporan.

Sinoc sam se sam pozvao kod nje u stan na kafu. Stigao do petinga vrlo brzo (ni kafu ne popismo) ali se onda pojavio taj bedem za koji sam vas pitao sta da radim sa njim...zaobilazio kulu...trazio prolaz, ali se bedem opet pojavljivao.

Opusti se, ne navaljuj... Daće ti sama! Ako budeš navaljivao samo ćeš pojačati averziju. Jedan je lik to dobro objasnio:"zašto da trazim i insistiram na nečemu što ću svejedno dobiti!" Bio je u vezi sa nevinom djevojkom.
Vrlo brzo je dobio! :) Ona mi je lično, sva srećna to objavila... :)

avala:

А јел би ти везу са њим или да је што пре креснеш?

Ajoj, muka ziva!!!
Koliko ja znam nevinih muskaraca!!!
Neko rece plavi most, picin park... Ali ti koji su nevini 26,7,8,9-30.....hoce iz ljubavi...i sama sam im predlagala isto!!! Gore im je nego devojkama sigurno!!
A sto se tice tvog konkretnog problema, pokusaj da normalno i opusteno porazgovaras s njom o tome, ne forsiraj, ne prenagljuj, zrtvuj jedno vece, za komunikaciju i pokusaj da je razumes, i sutra ces vec dobiti. Ako nece nije normalna stvarno. Verovatno je prepreka u tome sto je nevina i neprijatno joj je zbog toga. Ali ti joj na indirektan nacin stavi do znanja da ti to ne smeta... i tako dalje... MA sve ce biti Ok!!1

avala:
Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
Malo je starija od mene ali mi to ne smeta (a ni njoj).

I sta sad ja da radim!!! Kako sad probiti bedem koji se gradio 30 godina?

Savet zenske populacije je vise nego dobrodosao.

Pa ako hoce da se yebe sta ima veze?

A ako nece tek onda nema veze koliko ima godina.

Jel ona hoce ili nece?

Jel ona hoce ili nece?

Ma to tek treba da utvrdi nadzorni odbor sastavljen od tetki, strini i ujni. E kad oni daju odobrenje de pred parlament, pa ako oni odobre na potpisivanje kod predsednik. Tako da ce se ovaj "umetnik" nacekati.

Ju, , strashno, sinko, nece ti biti lako !!! Zamisli chovjeche, ne stignete ni do kafe, a vec se do’vatite tog petinga…hm…zamisli , brale koliki je ta carica karakter, tj. sa koliko je vec peting-badza kafenisala do tridesete, a popustila nije ! Imash srece da je prava.
Sjetih se kad mi je jedan prijatelj prichao da je naletio na nevinu, sa 30 god, pa ga josh i njene drugarice zvale da mu prichaju kako’’nju sex ne zanima’’itd…pa se on jado patio strpljivo, dok nije doshlo do shoka,bez napora’’mojne meni to, mache maleno’’…reche mu da se i ona zachudila shto joj bi da je tako rastegljiva (mozda je bila vlaga u zraku tog dana)…bio je zachudjen ‘’ shto je lagala?’’ …pa kad vec zna kako izgleda, sad je vrijeme za udaju. Hm…da se sjetim…Ima neki trip sa curama, da jedno vrijeme trche da budu naprednih shvatanja, a onda naglo promijene trip i postanu nevine do bola, shto starije to moralnije (valjda im ''objekat'' nije vishe interesantan toliko), a vrhunac moralnosti dozive kad postanu npr. udate ili svekrve ili baba-komshinice… Posle svakakvih bisera koje chuh, imam utisak da su velichanstvenost nevinosti opevali:
-makroi da bi dobili vecu cijenu za iznajmljivanje zenskih tijela
-droce, koje su proshle sitku i reshetku, pa su shvatile ‘’mushki mozak’’i da je vrijeme da budu ‘’fine’’(sve u tripu, svaka vaza(‘’greshka’’)se da zalijepiti)
-babetine koje se izivljavaju na mladjima
-majchice koje raspredaju prichice kako su im cerke dobro odgojene, chak i kad su matore kokoshke i sa troje dece, josh su nevine (moze se raditi sve shto hoces, samo je bitno da niko ne zna)
-udavache
-pacenici kojima ego raste kad se pohvale pred svima da su imali nevinu u svojoj kolekciji
-pacenici kojima treba dokaz da je zena njihov privatni posjed, kao komad mesa i kostiju, pa je treba procijeniti poput sajamske postavke
…itd…itd…shto sad ja ovako ispadoh ljiga ? A brate, mrzim foliranje vishe od ichega…sve ima svoje vrijeme, hocesh ili necesh, stani iza svojih postupaka…ali neeeee brate pametna zena bi sa 30 vec trebala uz uloshke da nosi i set za krpljenje, koji bi trebao da se prodaje na svakoj trafici ili preko TOPSHOP himen na naduvavanje, zajedno sa pumpom, naruchite odmah , dobicete i poklon sapun za fleke..pozovite odmah…
A ti, brate nama prichash o bedemu…haha…je li dobra, losha, zanimljiva, dosadna…iskusna u petingu ?(hahaha)…ma care, budi uporan, pomisli samo kad budesh djed kako ces prichati svima…uraaaaaaaaaaaaaa

pa cao svima,eto ja sam nevina sa 23 i mogu da ti kazem da mi je sve teze da nadjem nekog jer ja bih da to bude iz ljubavi a danas niko nece nista ozbiljno.imala sam trip da se udam nevina ali vise nisam sigurna da li cu uopste naci nekog za udaju jer bi svi da se zezaju pa i oni od 40g.Kad si mlad to je lakse a sada se vec plasim i nije mi svejedno,sigurno i ona tako razmislja.

marimar:
pa cao svima,eto ja sam nevina sa 23 i mogu da ti kazem da mi je sve teze da nadjem nekog jer ja bih da to bude iz ljubavi a danas niko nece nista ozbiljno.imala sam trip da se udam nevina ali vise nisam sigurna da li cu uopste naci nekog za udaju jer bi svi da se zezaju pa i oni od 40g.Kad si mlad to je lakse a sada se vec plasim i nije mi svejedno,sigurno i ona tako razmislja.
a u cemu je toliki znacaj stupanja u brak kao nevina?:?

Pa bezveze..sa 23 nisi mator.:?
Ako je tako onda sam ja deda sa 24 :roll:

avala:
Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
Malo je starija od mene ali mi to ne smeta (a ni njoj).

I sta sad ja da radim!!! Kako sad probiti bedem koji se gradio 30 godina?

Savet zenske populacije je vise nego dobrodosao.
Osecam kako u tebi polako počinje da raste bes, prepusti se tamnoj strani sile, dozvoli da te obuzme... ;)

marimar:
pa necu da se zezam,staromodnih sam shvatanja,a vodjenje ljubavi treba da bude sa onim sa kojim mozes da zivis,imas decu,delis sve pa i to.sigurno gresim ali tako je.

Па добро. Твој живот твоја ствар.
Само, треба да прихватиш да је врло мало људи који тако размишљају, тако да су ти велике шансе да останеш неудата и невина до пензије...и даље.... Па ако је то оно што желиш од живота....ок, твој избор!

Back