30 god a nevina...

• Začetnik teme Začetnik teme avala
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
trachara:
ma naravno da nije nemoguce!
ima svega, i sto neko rece "znam devojcicu od 13 g. i mislim da je nevina" ..e, to je problem i o tome treba raspravljati...
sve u svemu slozismo se da ja moguce, ali da ipak nije kako treba.
a056.GIF
Slažem se apsolutno! :)
Samo... ismijavati nešto što je u suštini tužno... jer ko zna zašto je to tako... a nije ni njoj vijerovatno drago što je tako... ali tako je! Ako jeste?

A zashto bi to bilo tuzno?
Mozda ne zeli da se poyebe bash sa svakim,mozda je asexualna,mozda se "chuva"za braq...ima zilion mozda zbog kojih je to u teoriji mogutje,ali ko shto rekoh pre,ne verujem da toga ima...bar ne u BG.I ne znam shto se time opteretjivati toliko,nevina ili ne.

No, mozda mnogima ova teme jeste zabavna pa otuda i gomila ne bas primerenih komentara, ali Ok.

U sustini sve to i nije zabavno, ponajmanje toj devojci. A zasto je tako to sigurno ona najbolje zna i svakako ima svoje razloge i sigurna sam da oni za nju imaju itekakvu tezinu. Najgore od svega je ljude osudjivati i davati im olako etikete. No kod nas je to omiljeni sport.

A kako on treba da se ponasa - pa tu postoji samo jedan odgovor, da bude nezan i pazljiv i zbog nje ali i zbog sebe.

:lol: :lol: :lol:
El Muerte II:
Koliko nevinih odjednom....
A tek kad krenu izbori u januaru....aauuu

Miša Pavić imao takvu jednu junakinju (ne znam precizno za godine, ali ajde) ...ljuljali se u barci negde na moru, ona i taj njen :lol: I on, pošto je bio monah, razdevičio je svećom! Debelom, žutom, voštanicom, sve u ritmu ljuljuškanja.....:lol:

Malo sam citala ,malo preskakala,pa evo...imam u svom sirem okruzenju devojke od:29,34..i bogami dve po 38,za koje pouzdano svi koji ih poznaju mogu glavu da daju da su zaista nevine....ne poznaju se medjusobno,nemojte misliti da su nedaj boze....pri tom im kriterijumi za nalazenje momka zaista nisu nerealni,ali posle duzeg vremena apstinacije nikada ne predju barijeru kako prici nekom...a tek kako ga napasti ili osvajati...one uglavnom cekaju da budu osvojene.....nazalost...sasvim su Ok kao likovi....

avala:
Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
Malo je starija od mene ali mi to ne smeta (a ni njoj).

I sta sad ja da radim!!! Kako sad probiti bedem koji se gradio 30 godina?

Savet zenske populacije je vise nego dobrodosao.
U jaka stvar jbt :roll: imala je neke svoje razloge :roll: komentariše se kao da ima "kugu" ili AIDS :roll: izjebi je kao i svaku drugu,nije ti ni prva ni poslednja :wink:

A ima i onaj film Šećerna vodica i mnogo liči na ovu priču. A ko nije gledao: momak zove radio stanicu i kaže "Ljudi imam pored sebe čudo neviđeno, devicu od 25 godina" (parafraziram).
Bah. Nevina, pa šta.
Da budemo praktični - koristite lubrikant.

Samo i da odgovorim ovim koji se toboze iscudjavaju kako moze da postoji nevina devojka u BG...

Osvrnite se malo oko sebe (a poneki koji su postovali u ovoj temi nek pogledaju i u ogledalo) sigurno ima neka devojka a predpostavljam i vise mladica za koje se prica da nisu ni poljubili osobu suprotnog pola...kompleksi i strah od odbijanja su cudo
Cini mi se da su citave generacije iz nekog razloga s*ebane

alexb:
Djevojčice, ako nešto ne probaš znači ne može ni da ti se svidi... A ako ti se nešto ne sviđa tj ne znaš kako je to imati sex, onda ti vrlo malo i nedostaje. Ako to djevojka, već, nije uradila do sada bilo bi baš bezze da to uradi samo da bi udaril recku tj da bi se oslobodila te etikete "NEVINA".

A sada ovo drugo... stvarno mi nije jasno kome je sada,u ovom oslobođenom tabua, svijetu problem naći nekog za "zadovoljenje potreba"???? Čini mi se da si pogrešno shvatila moj post... Nisam ja okarekterisala baš sve muškarce kao papke!
Đe si, Sladžo, puška te ub'la ... :lol:

Lice ljubavi...:
Malo sam citala ,malo preskakala,pa evo...imam u svom sirem okruzenju devojke od:29,34..i bogami dve po 38,za koje pouzdano svi koji ih poznaju mogu glavu da daju da su zaista nevine....ne poznaju se medjusobno,nemojte misliti da su nedaj boze....pri tom im kriterijumi za nalazenje momka zaista nisu nerealni,ali posle duzeg vremena apstinacije nikada ne predju barijeru kako prici nekom...a tek kako ga napasti ili osvajati...one uglavnom cekaju da budu osvojene.....nazalost...sasvim su Ok kao likovi....
Zar takvi ljudi postoje?????? :shock:

avala:
Samo i da odgovorim ovim koji se toboze iscudjavaju kako moze da postoji nevina devojka u BG...

Osvrnite se malo oko sebe (a poneki koji su postovali u ovoj temi nek pogledaju i u ogledalo) sigurno ima neka devojka a predpostavljam i vise mladica za koje se prica da nisu ni poljubili osobu suprotnog pola...kompleksi i strah od odbijanja su cudo
Cini mi se da su citave generacije iz nekog razloga s*ebane
Bojim se brate da ima istine u ovome što pišeš :roll: ma koliko god se neki iščuđavali 8-)

Back