- Poruka
- 18.738
samo HILTOVKU i udri!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slažem se apsolutno!trachara:ma naravno da nije nemoguce!
ima svega, i sto neko rece "znam devojcicu od 13 g. i mislim da je nevina" ..e, to je problem i o tome treba raspravljati...
sve u svemu slozismo se da ja moguce, ali da ipak nije kako treba.![]()

trachara:ma naravno da nije nemoguce!
ima svega, i sto neko rece "znam devojcicu od 13 g. i mislim da je nevina" ..e, to je problem i o tome treba raspravljati...
![]()

El Muerte II:Koliko nevinih odjednom....
A tek kad krenu izbori u januaru....aauuu
I on, pošto je bio monah, razdevičio je svećom! Debelom, žutom, voštanicom, sve u ritmu ljuljuškanja.....
U jaka stvar jbtavala:Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
Malo je starija od mene ali mi to ne smeta (a ni njoj).
I sta sad ja da radim!!! Kako sad probiti bedem koji se gradio 30 godina?
Savet zenske populacije je vise nego dobrodosao.
)) ja sam se oduzio... avala:Samo sam hteo da pitam da li je neko naleteo na gospodjicu od 30god. koja je nevina?
Vrlo je prijatna osoba i uopste nije skrndelj (kako bi rekao moj drugar), naprotiv lepa je.
.
NatasaNatasa:Ako ubodeš takvu koja je na prvi sex čekala 30 godina, budi siguran da ćeš morati da je i oženiš ... hhehe
Đe si, Sladžo, puška te ub'la ...alexb:Djevojčice, ako nešto ne probaš znači ne može ni da ti se svidi... A ako ti se nešto ne sviđa tj ne znaš kako je to imati sex, onda ti vrlo malo i nedostaje. Ako to djevojka, već, nije uradila do sada bilo bi baš bezze da to uradi samo da bi udaril recku tj da bi se oslobodila te etikete "NEVINA".
A sada ovo drugo... stvarno mi nije jasno kome je sada,u ovom oslobođenom tabua, svijetu problem naći nekog za "zadovoljenje potreba"???? Čini mi se da si pogrešno shvatila moj post... Nisam ja okarekterisala baš sve muškarce kao papke!
Zar takvi ljudi postoje?????? :shock:Lice ljubavi...:Malo sam citala ,malo preskakala,pa evo...imam u svom sirem okruzenju devojke od:29,34..i bogami dve po 38,za koje pouzdano svi koji ih poznaju mogu glavu da daju da su zaista nevine....ne poznaju se medjusobno,nemojte misliti da su nedaj boze....pri tom im kriterijumi za nalazenje momka zaista nisu nerealni,ali posle duzeg vremena apstinacije nikada ne predju barijeru kako prici nekom...a tek kako ga napasti ili osvajati...one uglavnom cekaju da budu osvojene.....nazalost...sasvim su Ok kao likovi....
bundeva:doznao si iz pouzdanih izvora?
Bojim se brate da ima istine u ovome što pišešavala:Samo i da odgovorim ovim koji se toboze iscudjavaju kako moze da postoji nevina devojka u BG...
Osvrnite se malo oko sebe (a poneki koji su postovali u ovoj temi nek pogledaju i u ogledalo) sigurno ima neka devojka a predpostavljam i vise mladica za koje se prica da nisu ni poljubili osobu suprotnog pola...kompleksi i strah od odbijanja su cudo
Cini mi se da su citave generacije iz nekog razloga s*ebane
ha ha haSilent Bob:Ja znam jednu koja ima 13 godina i mislim da je nevina...