Ju, , strashno, sinko, nece ti biti lako !!! Zamisli chovjeche, ne stignete ni do kafe, a vec se do’vatite tog petinga…hm…zamisli , brale koliki je ta carica karakter, tj. sa koliko je vec peting-badza kafenisala do tridesete, a popustila nije ! Imash srece da je prava.
Sjetih se kad mi je jedan prijatelj prichao da je naletio na nevinu, sa 30 god, pa ga josh i njene drugarice zvale da mu prichaju kako’’nju sex ne zanima’’itd…pa se on jado patio strpljivo, dok nije doshlo do shoka,bez napora’’mojne meni to, mache maleno’’…reche mu da se i ona zachudila shto joj bi da je tako rastegljiva (mozda je bila vlaga u zraku tog dana)…bio je zachudjen ‘’ shto je lagala?’’ …pa kad vec zna kako izgleda, sad je vrijeme za udaju. Hm…da se sjetim…Ima neki trip sa curama, da jedno vrijeme trche da budu naprednih shvatanja, a onda naglo promijene trip i postanu nevine do bola, shto starije to moralnije (valjda im ''objekat'' nije vishe interesantan toliko), a vrhunac moralnosti dozive kad postanu npr. udate ili svekrve ili baba-komshinice… Posle svakakvih bisera koje chuh, imam utisak da su velichanstvenost nevinosti opevali:
-makroi da bi dobili vecu cijenu za iznajmljivanje zenskih tijela
-droce, koje su proshle sitku i reshetku, pa su shvatile ‘’mushki mozak’’i da je vrijeme da budu ‘’fine’’(sve u tripu, svaka vaza(‘’greshka’’)se da zalijepiti)
-babetine koje se izivljavaju na mladjima
-majchice koje raspredaju prichice kako su im cerke dobro odgojene, chak i kad su matore kokoshke i sa troje dece, josh su nevine (moze se raditi sve shto hoces, samo je bitno da niko ne zna)
-udavache
-pacenici kojima ego raste kad se pohvale pred svima da su imali nevinu u svojoj kolekciji
-pacenici kojima treba dokaz da je zena njihov privatni posjed, kao komad mesa i kostiju, pa je treba procijeniti poput sajamske postavke
…itd…itd…shto sad ja ovako ispadoh ljiga ? A brate, mrzim foliranje vishe od ichega…sve ima svoje vrijeme, hocesh ili necesh, stani iza svojih postupaka…ali neeeee brate pametna zena bi sa 30 vec trebala uz uloshke da nosi i set za krpljenje, koji bi trebao da se prodaje na svakoj trafici ili preko TOPSHOP himen na naduvavanje, zajedno sa pumpom, naruchite odmah , dobicete i poklon sapun za fleke..pozovite odmah…
A ti, brate nama prichash o bedemu…haha…je li dobra, losha, zanimljiva, dosadna…iskusna u petingu ?(hahaha)…ma care, budi uporan, pomisli samo kad budesh djed kako ces prichati svima…uraaaaaaaaaaaaaa